Pondělí: 03. 02. 2014 – Polévka: Brokolicový krém

1. 150g(NÁŠ TIP) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece a   libového boku podávaný s domácím bramborovým knedlíkem a špenátem

99,-

2. 150g Kuřecí steak smažený v bramborovém těstíčku   s bazalkou, šťouchané brambory s čerstvou pažitkou a tvarohem

105,-

3. 150g(MEXICO) Burrito s kuřecím masem a vepřovou panenkou, pečenou   paprikou s cibulí, rajčaty, slaninkou, fazolemi a rozpečeným sýrem, ledový   salát a zakysaná smetana

105,-

4. 220g   (BEZ MASA) Výborné zeleninové   rizoto se sušenými rajčaty, houbami a jemně ochucené smetanou

              95,-

5. 220g   Trhaný listový salát se smaženým   kuřecím masem obalovaným v kukuřičných corn flakes, rajčaty, okurkou a   jogurtovým kari dresingem

              95,-

6. 220g   Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, žampiony, pórkem  a smetanou

                  95,-

 

 

Úterý: 04. 02. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zázvorem a nudlemi

1.  150g(VYNIKAJÍCÍ   ) Naše   výborná rajská omáčka   s dušeným hovězím válečkem a domácím houskovým knedlíkem

        95,-

2. 160g  (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky podávané na   šťouchaných bramborech se smaženou bramborovou plackou, juliene zeleninou   a  omáčkou demi glas ochucenou   balsamicem

105,-

3. 150g Smažený   řízek z výběrové vepřové krkovičky, brambor vařený s lístky   řapíkatého celeru, k tomu znojemská okurka a citrón

105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými   rajčaty, slaninkou a smetanou

      99,-

5. 300g Ledový a římský salát   s rukolou, rajčátky, šunkou, grilovaným kuřecím masem, vajíčkem a   jogurtovým dresingem s majonézou a čerstvou pažitkou

      95,-

   

   

Středa: 05. 02. 2014 – Polévka : : Boršč s červenou řepou a zakysanou smetanou

1. 170g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Vykoštěné vepřové koleno pečené na   černém pivě s rozmarýnem a feferonkou, podávané s moravským zelím a   chlupatým knedlíkem

              99,-

2. 150g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Grilovaný   steak z Tuňáka marinovaný   v sojové omáčce kikoman a djonské hořčici podávaný se šťouchaným   bramborem nebo dušenou jasmínovou rýží

115,-

3. 150g Grilovaný kuřecí steak podávaný   s pórkovým rizotem se zeleným chřestem a silnou žampionovou omáčkou

            105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Špagety s výbornou   masovou omáčkou bolognese ,sýr parmesán

              95,-

5. 150g  Smažený sýr, vařené brambory a domácí   tatarská omáčka

95,-

6. 250g Trhaný   listový salát s kuřecím masem, hermelínem, smaženou bramborovou plackou,   rajčaty, kukuřicí, pečenou slaninou, francouzským dresingem a krutonky

         95,-

   

 

Čtvrtek: 06. 02. 2014 – Polévka: Květákový krém

1. 200g(NÁŠ TIP) Milánská vepřová   kotleta smažená v parmazánovém těstíčku a podávaná   s bramborovou kaší s kapkou olivového oleje a okurkovým carpacciem

105,-

2.  180g (OBLÍBENÉ) Kuřecí gyros   v pšeničné tortille se sýrem,   rajčátkem, červenou cibulkou, kyselou okurkou, zelným salátem a omáčkou   tzatziki, k tomu bramborové hranolky

109,-

3. 160g(VÝBORNÉ) Vepřový guláš na paprice s opečenými výběrovými špekáčky, podávané   s domácími bramboráčky         99,-
4. 220gMíchaný listový salát   s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém   balsamicu, rajčaty, pečenou slaninkou a parmzánem, podávané s focaciou

       99-

5. 220g Testoviny penne s kuřecím   masem a rajčatovou omáčkou amatriciana (slaninka, cibulka, chilli, česnek,   rajčata)

95,-

6. 200g(BEZ MASA) Květákový   mozeček na cibulce s vejci k tomu vařený pažitkový brambor s máslem         79,-
   

 

Pátek: 07. 02. 2014 – Polévka: Gulášová

1. 150g Steak z vykoštěného kuřecího stehýnka marinovaného   v hořčici, sójové omáčky a medu, zapečené s baby kukuřičkami,   rajčatovou salsou a sýrem, podávaný s restovanými bramory na másle

105,-

2. 160g Směs   krájených kuřecích prsíček  s růžičkami brokolice, praženými kešu   ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží

   99,-

3. 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí roštěné   z mladého býka, šťouchané brambory a pepřová omáčka

109,-

4. 150g Opečené JITRNIČKY s domácí čalamádou a šťouchaným bramborem   s cibulkou a špekem

89,-

5. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, šunkou, žampiony   a smetanou

95,-

6. 250g Křehký ledový salát s polníčkem, plátky červené ředkvičky,   zastřeným vejcem, pečenou slaninou, dresingem z feta sýru a smetany,   chlebové krutony na česneku, opečený pita chléb

        95,-

Nahoru