Pondělí: 03. 02. 2014 – Polévka: Brokolicový krém
1. | 150g(NÁŠ TIP) Moravský vrabec připravovaný z vepřové plece a libového boku podávaný s domácím bramborovým knedlíkem a špenátem |
99,- |
2. | 150g Kuřecí steak smažený v bramborovém těstíčku s bazalkou, šťouchané brambory s čerstvou pažitkou a tvarohem |
105,- |
3. | 150g(MEXICO) Burrito s kuřecím masem a vepřovou panenkou, pečenou paprikou s cibulí, rajčaty, slaninkou, fazolemi a rozpečeným sýrem, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g (BEZ MASA) Výborné zeleninové rizoto se sušenými rajčaty, houbami a jemně ochucené smetanou |
95,- |
5. | 220g Trhaný listový salát se smaženým kuřecím masem obalovaným v kukuřičných corn flakes, rajčaty, okurkou a jogurtovým kari dresingem |
95,- |
6. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, žampiony, pórkem a smetanou |
95,- |
|
Úterý: 04. 02. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zázvorem a nudlemi
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ ) Naše výborná rajská omáčka s dušeným hovězím válečkem a domácím houskovým knedlíkem |
95,- |
2. | 160g (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky podávané na šťouchaných bramborech se smaženou bramborovou plackou, juliene zeleninou a omáčkou demi glas ochucenou balsamicem |
105,- |
3. | 150g Smažený řízek z výběrové vepřové krkovičky, brambor vařený s lístky řapíkatého celeru, k tomu znojemská okurka a citrón |
105,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
99,- |
5. | 300g Ledový a římský salát s rukolou, rajčátky, šunkou, grilovaným kuřecím masem, vajíčkem a jogurtovým dresingem s majonézou a čerstvou pažitkou |
95,- |
|
||
|
Středa: 05. 02. 2014 – Polévka : : Boršč s červenou řepou a zakysanou smetanou
1. | 170g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Vykoštěné vepřové koleno pečené na černém pivě s rozmarýnem a feferonkou, podávané s moravským zelím a chlupatým knedlíkem |
99,- |
2. | 150g (VYNIKAJÍCÍ ZÁLEŽITOST) Grilovaný steak z Tuňáka marinovaný v sojové omáčce kikoman a djonské hořčici podávaný se šťouchaným bramborem nebo dušenou jasmínovou rýží |
115,- |
3. | 150g Grilovaný kuřecí steak podávaný s pórkovým rizotem se zeleným chřestem a silnou žampionovou omáčkou |
105,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Špagety s výbornou masovou omáčkou bolognese ,sýr parmesán |
95,- |
5. | 150g Smažený sýr, vařené brambory a domácí tatarská omáčka |
95,- |
6. | 250g Trhaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, kukuřicí, pečenou slaninou, francouzským dresingem a krutonky |
95,- |
|
Čtvrtek: 06. 02. 2014 – Polévka: Květákový krém
1. | 200g(NÁŠ TIP) Milánská vepřová kotleta smažená v parmazánovém těstíčku a podávaná s bramborovou kaší s kapkou olivového oleje a okurkovým carpacciem |
105,- |
2. | 180g (OBLÍBENÉ) Kuřecí gyros v pšeničné tortille se sýrem, rajčátkem, červenou cibulkou, kyselou okurkou, zelným salátem a omáčkou tzatziki, k tomu bramborové hranolky |
109,- |
3. | 160g(VÝBORNÉ) Vepřový guláš na paprice s opečenými výběrovými špekáčky, podávané s domácími bramboráčky | 99,- |
4. | 220gMíchaný listový salát s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém balsamicu, rajčaty, pečenou slaninkou a parmzánem, podávané s focaciou |
99- |
5. | 220g Testoviny penne s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou amatriciana (slaninka, cibulka, chilli, česnek, rajčata) |
95,- |
6. | 200g(BEZ MASA) Květákový mozeček na cibulce s vejci k tomu vařený pažitkový brambor s máslem | 79,- |
|
Pátek: 07. 02. 2014 – Polévka: Gulášová
1. | 150g Steak z vykoštěného kuřecího stehýnka marinovaného v hořčici, sójové omáčky a medu, zapečené s baby kukuřičkami, rajčatovou salsou a sýrem, podávaný s restovanými bramory na másle |
105,- |
2. | 160g Směs krájených kuřecích prsíček s růžičkami brokolice, praženými kešu ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
3. | 150g(VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka, šťouchané brambory a pepřová omáčka |
109,- |
4. | 150g Opečené JITRNIČKY s domácí čalamádou a šťouchaným bramborem s cibulkou a špekem |
89,- |
5. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, šunkou, žampiony a smetanou |
95,- |
6. | 250g Křehký ledový salát s polníčkem, plátky červené ředkvičky, zastřeným vejcem, pečenou slaninou, dresingem z feta sýru a smetany, chlebové krutony na česneku, opečený pita chléb |
95,- |