Pondělí: 10. 02. 2014 – Polévka: Fazolová se zeleninou a bramborem

1. 150g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) ŠPANĚLSKÝ   PTÁČEK z   hovězí kýty, podávaný s domácím kynutým knedlíkem nebo rýží

105,-

2. 220g (VYNIKAJÍCÍ) HOLANDSKÝ   ŘÍZEK se   sýrem, podávaný s kaší z pečených brambor a másla, k tomu   kyselá okurka

95,-

3. 150g (KLASIKA) KUŘECÍ   MEDAILONKY   zapečené s restovaným špenátem na cibulce, šunkou od kosti a sýrem,   přelité smetanovou omáčkou z pečeného česneku a podávané se šťouchanými   brambory se slaninou

105,-

4. 250g (DOMÁCÍ VÝROBA) BRAMBOROVÉ NOKY s hříbky, kuřecím masem a   rozmarýnovou omáčkou

99,-

5. 250g (BEZ MASA)Domácí ZELENINOVÉ   LEČO se   sázeným vejcem,  vařený brambor s máslem nebo čerstvý   chléb

79,-

6. 220g CHEEF SALAD z čerstvé   zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským   dresinkem a opečenou bagetkou

95,-

   

 

Úterý: 11. 02. 2014 – Polévka: Silný bažantí consomé se zeleninou a domácí zavářkou

1. 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným   vykostěným kuřecím stehýnkem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem,   slaninou, quacamole, k tomu dresing s jalapeňos papriček

105,-

2. 180g(VYNIKAJÍCÍ SPECIALITKA) GRILOVANÁ   VEPŘOVÁ JÁTRA do   růžova   s omáčkou   se špekem a worchestru, k tomu domácí křenová majonéza a smažené   bramborové hranolky

99,-

3. 150g (SKVĚLÁ CHUŤ ITÁLIE) KUŘECÍ PRSA   V SILNÉ PAPRIKOVÉ OMÁČCE,   podávaná s máslovým kuskusem se sušenými rajčaty a parmazánem

105,-

4. 250g (KLASIKA) ZELENINOVÉ   RIZOTO Z JASMÍNOVÉ RÝŽE   s kuřecím masem, sýrem a domácí čalamádou

95,-

5. 220g (BEZ MASA) Domácí špenátové TORTELINY na Italský způsob s restovanou cuketou   v omáčce MARINÁRA

99,-

6. 220g Listy salátů s čerstvou   zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou a   bramborovou plackou

95,-

   

 

Středa: 12. 02. 2014 – Polévka :Špenátová s opečenou slaninou a vejcem

1. 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) NAŠE DRŮBEŽÍ   SEKANÁ PEČENĚ špikovaná zeleným   chřestem a sýrem, podávaná s bramborovými škubánky s máslem a   okurkovým carpacciem

99,-

2. 150g (SKVĚLÁ CHUŤ) HOVĚZÍ   NUDLIČKY NA CIKÁNSKÝ ZPŮSOB   připravovaného z vyzrálého karabáčku a podávaného s dušenou   jasmínovou rýží nebo bramborovými škubánky

99,-

3. 220g (PERFEKTNÍ KOMBINACE) ROZPEČENÝ   SENDWISCH z italského   chleba MEZZALUNA s filírovaným opečeným stehenním kuřecím   steakem, slaninou, ledovým salátem, bramborovou plackou a chedarovým dresingem,   hranolky

105,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou   a pažitkou

99,-

5. 220g SALÁT CAESAR s ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenou   slaninou, grilovaným kuřecím prsíčkem

99,-

6. 150g (BEZ I S MASEM) ČOČKA na kyselo s bramborovou plackou, sázeným vejcem   / opečená vepřová salsicia 85,- / 99,-
   

Čtvrtek: 13. 02. 2014 – Polévka: Hovězí vývar z morkových kostí a játrovou rýží

1. 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) PEČENÁ   ROLÁDA Z KACHNIČKY, plněná   masovo-žemlovou nádivkou s mandlemi, podávanou s chlupatým   knedlíkem a červeným zelím

109,-

2. 150g (KLASIKA) KUŘECÍ   GRILOVANÝ STEAK, zapečený se   šunkou, kompotovanou broskví a sýrem, podávaný s bramborovými kroketami   a domácí tatarskou omáčkou

99,-

3. 150g (SKVĚLÁ CHUŤ) NUDLIČKY Z VÝBĚROVÉ VEPŘOVÉ KRKOVICE s pečenou cibulkou se špekem a podávané se   šťouchanými brambory, ledový salát a zakysaná smetana

95,-

4. 150g FISCH & CHIPS smažené filety s telapie v pivním   těstíčku s bramborovými hranolky a limetovou majonézou

105,-

5. . 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ   SALÁT – Variace trhaných   listových salátů, polníčku, ředkviček, rajčátek s jogurtovým dresingem,   opečenou slaninou, zastřeným vejcem a uzeným lososem

109,-

6. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí flíčky   zapečené s uzeným, zelím a vejcem

85,-

   

 

Pátek: 14. 02. 2014 –Čočková na kyselo s davelským párečkem

1. 180g (DOBROTA OD ŠÉFŮ) PLNĚNÝ   PAPRIKOVÝ LUSK   v rajské omáčce, podávaný   s domácím kynutým knedlíkem nebo dušená rýže

99,-

2. 150g (LEHKOST BYTÍ) KRŮTÍ FILETY    s gurmánskou šťávou z černého piva k tomu dušená rýže   nebo bramborové krokety

105,-

3. 220g Bramborové noky s krůtími   nudličkami, zelenými fazolkami a smetanové omáčce na kari

99,-

4. 150g (BEZ MASA) VARIACE   SMAŽENÝCH SÝRŮ MOZZARELLA A MODRÉHO SÝRA    v domácí strouhance s bramborovou kaší a tomatovým   salátkem

99,-

5. 220g ITALSKÝ SALÁT s čerstvou   zeleninou s filírovaným hovězím steakem, mozzarellou a plátkem parmské   šunky

109,-

   

   

Nahoru