Pondělí: 17. 02. 2014 – Polévka: Žampionový krém

1. 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečený Irský hovězí váleček na houbách podávaný s dušenou jasmínovou rýží

99,-

2. 150g Mexická Quesadilla plněná kuřecím masem v koření fajitas, pečenou paprikou s cibulí, kukuřicí, anglickou slaninkou, rajčaty, dipem guacamole, zakysanou smetanou a ledovým salátem 

105,-

3. 150gSmažené kuřecí medailonky ve špenátovém těstíčku podávané se šťouchaným bramborem s pažitkou a tvarohem

105,-

4. 220g Smažený sýr, vařené brambory a naše domácí tatarská omáčka                                                                                                 

95,-

5. 220g Ledový a římský salát s dresingem caesar, grilovaným kuřecím masem, slaninkou, rajčaty a krutony

95,-

6. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, sušenými rajčaty, chilli papričkou a smetanou

89,-

   

 

 

Úterý: 18. 02. 2014 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortillou

1. 150g Naše výborná hovězí svíčková na smetaně podávaná s karlovarským knedlíkem, citronem a brusinkami                         

99,-

2. 200g  (NÁŠ TIP) Grilovaná vepřová kotleta, bruselské kapustičky restované na slanince a šalotce, pečené brambory na bylinkách                                                                                                                                                                                                             

105,-

3. 150g Smažený kuřecí řízek podávaný s domácím bramborovým salátem                                                                                          

99,-

4. 220g(BEZ MASA) Výborné houbové rizoto se žampiony, pórkem, smetanou a parmezánem

89,-

5. 300g Trhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, okurkou a francouzský dresingem s čerstvou pažitkou

99,-

6. Špagety s kuřecím masem a omáčkou amatriciana (slaninka, rajčata, česnek, cibulka)                                                                   

95,-

   

 

 

Středa: 19. 02. 2014 – Polévka : Bramboračka s houbami

1. 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečené kousky z králičího hřbetu na česneku, cibulce a slanině podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

99,-

2. 140g (DOPORUČUJEM REZERVOVAT)Pečený steak z Norského lososa na másle, sotýrované brambory s mladou cibulkou a smetanou

115,-

3. 150g Grilované medailonky z vepřové panenky přelité smetanovou dijonskou omáčkou, smažené farmářské hranolky     

105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, smetanou, modrým sýrem a pórkem                                                         

95,-

5. 200g  Výborné zapečené francouzské brambory s uzenou krkovičkou, kyselá okurka

89,-

6. 250g Trhaný listový salát s čerstvými špenátovými listy, kuřecím masem, pečenými brambory, vajíčkem, rajčaty, česnekovým dresinkem a focaciou

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 20. 02. 2014 – Polévka: Hovězí vývar s masovým knedlíčkem

1. 150g Chilli con carne připravované z hovězího válečku s paprikou a kukuřicí, dušená jasmínová rýže a okurkový salát           

99,-

2. 160g (OBLÍBENÉ) Grilovaný kuřecí steak a kachní jatýrka podávané se sázeným vajíčkem a pečenou slaninkou, šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                                                                                         

105,-

3. 200g(VÝBORNÉ) Smažené karbanátky a jemná bramborová kaše ochucená máslem, kyselá okurka                                           

95,-

4. 220g (NÁŠ TIP)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka                                               

99,-

5. 220g Špagety s kuřecím masem, rajčátky, bazalkovým pestem, slaninkou, česnekem a sýrem parmezán                                    

95,-

6. 250gTrhaný listový salát s rukolou, italskou čočkou s rajčaty, kukuřicí, olivami a francouzským dresingem podávané s grilovaným kuřecím masem nebo bez masa

95,-/89,-

   

 

 

Pátek: 21. 02. 2014 – Polévka: Zelná s klobáskou

1. 150g  Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka podávaný s brambory pečenými na cibulce, pepřová omáčka           

109,-

2. 220g  Burrito plněné smaženým kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, rozpečeným sýrem a americkým dresingem, bramborové hranolky a zakysaná smetana

105,-

3. 160g Pečené Kuřecí stehno plněné sušenými rajčaty a slaninkou, smetanový špenát a šťouchané brambory s cibulkou, přelité silnou kuřecí šťávou                                                                                                                                                                                           

99,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, žampiony, hráškem a smetanou                                                                 

95,-

5. 250g Křehký ledový salát s nudličkami z vepřové panenky, rajčaty, grilovanou paprikou, hermelínem, vajíčkem, jogurtovým dresingem s bazalkou a pizza chlebem

99,-

Nahoru