Pondělí: 17. 02. 2014 – Polévka: Žampionový krém
1. | 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečený Irský hovězí váleček na houbách podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
2. | 150g Mexická Quesadilla plněná kuřecím masem v koření fajitas, pečenou paprikou s cibulí, kukuřicí, anglickou slaninkou, rajčaty, dipem guacamole, zakysanou smetanou a ledovým salátem |
105,- |
3. | 150gSmažené kuřecí medailonky ve špenátovém těstíčku podávané se šťouchaným bramborem s pažitkou a tvarohem |
105,- |
4. | 220g Smažený sýr, vařené brambory a naše domácí tatarská omáčka |
95,- |
5. | 220g Ledový a římský salát s dresingem caesar, grilovaným kuřecím masem, slaninkou, rajčaty a krutony |
95,- |
6. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, sušenými rajčaty, chilli papričkou a smetanou |
89,- |
|
Úterý: 18. 02. 2014 – Polévka: Aztécký vývar se smaženou tortillou
1. | 150g Naše výborná hovězí svíčková na smetaně podávaná s karlovarským knedlíkem, citronem a brusinkami |
99,- |
2. | 200g (NÁŠ TIP) Grilovaná vepřová kotleta, bruselské kapustičky restované na slanince a šalotce, pečené brambory na bylinkách |
105,- |
3. | 150g Smažený kuřecí řízek podávaný s domácím bramborovým salátem |
99,- |
4. | 220g(BEZ MASA) Výborné houbové rizoto se žampiony, pórkem, smetanou a parmezánem |
89,- |
5. | 300g Trhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, okurkou a francouzský dresingem s čerstvou pažitkou |
99,- |
6. | Špagety s kuřecím masem a omáčkou amatriciana (slaninka, rajčata, česnek, cibulka) |
95,- |
|
Středa: 19. 02. 2014 – Polévka : Bramboračka s houbami
1. | 150g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) Pomalu pečené kousky z králičího hřbetu na česneku, cibulce a slanině podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
2. | 140g (DOPORUČUJEM REZERVOVAT)Pečený steak z Norského lososa na másle, sotýrované brambory s mladou cibulkou a smetanou |
115,- |
3. | 150g Grilované medailonky z vepřové panenky přelité smetanovou dijonskou omáčkou, smažené farmářské hranolky |
105,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, smetanou, modrým sýrem a pórkem |
95,- |
5. | 200g Výborné zapečené francouzské brambory s uzenou krkovičkou, kyselá okurka |
89,- |
6. | 250g Trhaný listový salát s čerstvými špenátovými listy, kuřecím masem, pečenými brambory, vajíčkem, rajčaty, česnekovým dresinkem a focaciou |
99,- |
|
Čtvrtek: 20. 02. 2014 – Polévka: Hovězí vývar s masovým knedlíčkem
1. | 150g Chilli con carne připravované z hovězího válečku s paprikou a kukuřicí, dušená jasmínová rýže a okurkový salát |
99,- |
2. | 160g (OBLÍBENÉ) Grilovaný kuřecí steak a kachní jatýrka podávané se sázeným vajíčkem a pečenou slaninkou, šťouchané brambory s cibulkou |
105,- |
3. | 200g(VÝBORNÉ) Smažené karbanátky a jemná bramborová kaše ochucená máslem, kyselá okurka |
95,- |
4. | 220g (NÁŠ TIP)Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská cibulka |
99,- |
5. | 220g Špagety s kuřecím masem, rajčátky, bazalkovým pestem, slaninkou, česnekem a sýrem parmezán |
95,- |
6. | 250gTrhaný listový salát s rukolou, italskou čočkou s rajčaty, kukuřicí, olivami a francouzským dresingem podávané s grilovaným kuřecím masem nebo bez masa |
95,-/89,- |
|
Pátek: 21. 02. 2014 – Polévka: Zelná s klobáskou
1. | 150g Grilovaný steak hovězí roštěné z mladého býka podávaný s brambory pečenými na cibulce, pepřová omáčka |
109,- |
2. | 220g Burrito plněné smaženým kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, ledovým salátem, rozpečeným sýrem a americkým dresingem, bramborové hranolky a zakysaná smetana |
105,- |
3. | 160g Pečené Kuřecí stehno plněné sušenými rajčaty a slaninkou, smetanový špenát a šťouchané brambory s cibulkou, přelité silnou kuřecí šťávou |
99,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, žampiony, hráškem a smetanou |
95,- |
5. | 250g Křehký ledový salát s nudličkami z vepřové panenky, rajčaty, grilovanou paprikou, hermelínem, vajíčkem, jogurtovým dresingem s bazalkou a pizza chlebem |
99,- |