Pondělí: 24. 02. 2014 – Polévka:  Pórkový krém s krutony

1. 150g(SKVĚLÁ DOBROTA) NUDLIČKY Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO KARABÁČKU, UPRAVENÉHO NA ZNOJEMSKÝ ZPŮSOB a podávaného s dušenou rýží nebo domácím kynutým knedlíkem

95,-

2. 150g(OD ŠÉFŮ) VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA marinovaná v jogurtu, česneku a rozmarýnu, podávaná s bramborovou kaší s máslem a tomatovým salátkem

105,-

3. 150g (OCHUTNEJTE) STEAK Z KUŘECÍHO PRSÍČKA ZAPEČENÝ S GRILOVANÝM ANANASEM, šunkou, máslovým pórkem a sýrem, k tomu bramborové krokety a domácí tatarská omáčka

105,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanovou omáčkou

95,-

5. 220g (BEZ MASA) Do zlatova usmažený KVĚTÁK, podávaný s vařeným bramborem s pažitkou a máslem, tatarka

95,-

6. 220g Listy salátů s čerstvou zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou se šalotkou

95,-

   

 

Úterý: 25. 02. 2014 – Polévka: Slepičí vývar se šunkovým svítkem

1. 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) GYROS z opečených kuřecích stehen, zabalený v pšeničné tortille spolu se zelným salátem, strouhaným sýrem, omáčkou tzatziki a krájeným rajčetem, podávaný se smaženými bramborovými hranolky

105,-

2. 150g (OCHUTNEJTE) GRILOVANÁ VÝBĚROVÁ KRKOVIČKA, podávaná na restovaném španělském salámu chorizzo s pečenou paprikou a šalotkou k tomu šťouchané brambory a koktejlová majonéza

99,-

3. 150g(OD ŠÉFŮ) STROGANOFF z vyzrálé hovězího válečeku, se šunkou, okurkou a žampiony, k tomu dušená rýže

95,-

4. 220g DOMÁCÍ LASAGNE s lesními houbami, špenátem a kuřecími restovanými prsíčky, omáčka z rajčat a smetany

99,-

5. 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky restovaného tuňáka

99,-

6. 150g (BEZ MASA) SMAŽENÉ PLÁTKY CUKETY v pivním těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem

89,-

   

 

Středa: 26. 02. 2014 – Polévka: Gulášová s bramborem

1. 150g (OD ŠÉFŮ) DUŠENÉ KUŘECÍ JÁTRA na cibulce a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží

95,-

2. 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) FARMÁŘSKÝ HOVĚZÍ HAMBURGER s bramborovou plackou, sázeným vejcem a slaninou, k tomu smažené bramborové hranolky

105,-

3. 150g (OCHUTNEJTE) KRŮTÍ MINI ŘÍZEČKY obalované a smažené v kukuřičných corn flakes, podávané s bramborovou kaší z pečených brambor a másla, okurkové carpacio

105,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou

99,-

5. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem

95,-

6. 220g (BEZ MASA) ITALSKÉ KRÉMOVÉ ZELENINOVÉ RIZOTO s parmazánem

89,-

7. 320g KNEDLÍK S VEJCI – do zlatova opečené domácí knedlíky se špekem, vajíčky a cibulkou s kyselou okurkou

79,-

 

 

Čtvrtek: 27. 02. 2014 – Polévka: Silný vývar s uzených žeber se zelím a krupkami

1. 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) VÝBĚROVÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE A KUŘECÍ PRSA na špejli, prokládaná domácí klobásou, cibulí a paprikou, k tomu šťouchané brambory se škvarky, papriková majonéza

105,-

2. 180g PEČENÉ VYKOSTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO NA ČERNÉM PIVĚ, kysané bílé zelí, opečené bramborové špalíky

105,-

3. 150g KUŘECÍ WOK s olivami, baby kukuřicí, šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená rýže

99,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s krůtími prsíčky a brokolicí v česnekové omáčce, strouhaný modrý sýr

99,-

5. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou

99,-

6. 220g(BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku

79,-

   

 

Pátek: 28. 02. 2014 – Polévka: Hovězí krupicová s vejcem a kmínem

1. 180g(SKVĚLÁ DOBROTA)Po domácku VYUZENÁ KRKOVIČKA se zelím, bramboráčky a cibulka restovaná se špekem

99,-

2. 150g(OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ ROASTBEEF na špenátových listech s dresingem caesar, k tomu bramborové hranolky

109,-

3. 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA, pšeničná tortilla plněná pečeným vykostěným kuřecím stehýnkem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, španělským salámem chorrizo, pečenou cibulí a ochucenou zakysanou smetanou

105,-

4. 220g Domácí bramborové noky připravované po uhlířsku s restovanou slaninou, cibulkou, česnekem , smetanou a vejcem

99,-

5. 220g(BEZ MASA)Zeleninový salát s variací smažených sýrů a opečených brambůrek s dresingem se zakysané smetany

89,-

   

   

Nahoru