Pondělí: 03. 03. 2014 – Polévka: Hráškový krém s krutonky

 

1. 150g(NÁŠ TIP) Vepřová pečeně špikovaná klobáskou pečená na česneku a cibulce podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem 95,-
2. 150g Kuřecí medailonky marinované v citronu podávané s bramborovou kaší a restovanou čerstvou zeleninou 99,-
3. 200g(VÝBORNÉ) Pečené telecí sekané biftečky ochucené sýrem a bylinkami, zeleninový kus kus a zakysaná smetana s čerstvou pažitkou 105,-
4. 220g Trhané listové saláty s rukolou, kuřecím masem, hermelínem, ředkvičkami, rajčaty, kukuřicí, jogurtovým dresingem s bazalkou a praženou slaninkou 95,-
5. 200g (OBLÍBENÉ)Pečené domácí jitrničky (2ks) podávané se štouchaným bramborem a kyselou okurkou 89,-
6. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou, sušenými rajčaty, chilli papričkou a smetanou 95,-

 

Úterý: 04. 03. 2014 – Polévka: Kachní kaldoun se zeleninou

1. 150g Smažená variace řízečků (vepřová panenka a kuřecí prsa), bramborová kaše s máslem a malý řecký salát 105,-
2. 200g (NÁŠ TIP) Grilovaný krútí steak podávaný na bruselských kapustičkách se slaninkou a cibulkou, šťouchané brambory, sázené vajíčko a smetanová omáčka 105,-
3. 150g Špikovaná vepřová výběrová kýta na smetaně s houbami a domácím karlovarským knedlíkem 99,-
4. 220g(BEZ MASA) Italská čočka s restovanou cuketou v rajčatové omáčce marinára, sázené vajíčko a pita chléb 85,-
5. 250g Míchaný listový salát se smaženým kuřecím masem obalovaným v corn flakes, rajčátky, okurkou a majonézovým dresingem s kari jogurtem 95,-
6. Špagety s výbornou omáčkou bolognese 95,-

Středa: 05. 03. 2014 – Polévka : Žampionový krém

1. 220g(MEXICO OD ŠÉFŮ) Burrito plněné hovězím ragů s fazolemi, chilli papričkou, pečenou paprikou s cibulkou, kukuřicí, slaninkou, ledovým salátem a sýrem, zakysaná smetana a chedarový dresing s majonézou 105,-
2. 150g Smažený hermelín podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou 95,-
3. 160g Pomalu pečený váleček z vepřové panenky v kuřecí fáší s anglickou slaninkou, sotýrované brambory se smetanou a baby karotka na másle 105,-
4. 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové halušky s vyuzenou krkovičkou, kysaným zelím, vypečeným špekem a cibulkou 95,-
5. 200g Těstoviny fetuccine s restovaným lososem, rajčátky, červenou cibulkou, rozmarýnem a smetanou 99,-
6. 250g Listový salát s kuřecími nagetkami v bramborovém těstíčku, rajčátky, kedlubnou, karotkou a jogurtovým dresingem s čerstvou pažitkou a česnekem 99,-

 

Čtvrtek: 06. 03. 2014 – Polévka: Čínská pikantní s vajíčkem

1. 150g Hovězí pivovarský guláš s opékanou klobásou a vídeňskou cibulkou, k tomu bramborový knedlík 99,-
2. 160g (OBLÍBENÉ) Kuřecí steak marinovaný v bazalkovém pestu, zapečený s rajčátkem a sýrem mozzarella a podávaný na gratinovaných smetanových brambůrkách, karamelová omáčka s kapkou octa balzamiko 105,-
3. 160g(VÝBORNÁ RYBA) Smažené rybí filé z tilápie s citrónem a bramborovou kaší s máslem 95,-
4. 220g Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselá okurka a strouhaný sýr 95,-
5. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou 95,-
6. 250gTrhaný listový salát s rukolou, vepřovou panenkou, sušenými račaty, olivami, okurkou, smaženou bramborovou plackou a francouzským dresingem 99,-

 

Pátek: 07. 03. 2014 – Polévka: Fazolová s klobáskou

1. 150g Pita chléb plněný pomalu pečeným krůtím prsíčkem, restovanou jarní zeleninou, jemným dresinkem ze salátové okurky a zakysané smetany, sýrem mozzarella a křupavou slaninkou, bramborové lupínky 105,-
2. 160g Kachní jatýrka marinovaná v červeném víně, grilovaná spolu se slaninou do křupava a podávaná na zelených hráškových luscích, k tomu opečené brambory s cibulí a dijonská majonéza 105,-
3. 150gNaše výborná hovězí svíčková na smetaně podávaná s domácím houskovým knedlíkem, citronem a brusinkami 99,-
4. 160g Smažené žampiony, vařené brambory a tatarská omáčka 95,-
5. 250g Křehký ledový salát s kuřecím masem, dresingem caesar, pečenou slaninkou, krutonky a parmezánem 105,-
6. 220g Penne s kuřecím masem a omáčkou amatriciana(rajčata, cibulka, chilli papričky a česnek) 95,-

Nahoru