Pondělí: 10. 03. 2014 – Polévka: Rajčatová se smetanou a bazalkou
1. | 240g(SKVĚLÁ DOBROTA) Grilované masové ČEVAPČIČI, podávané s čerstvou cibulkou a hořčicí, k tomu vařené pažitkové brambory |
99,- |
2. | 220g QUESADILA TEX-MEX, se sýrem, hovězím roastbeefem, pečenou cibulí a paprikou, zakysaná smetana |
105,- |
3. | 150g KUŘECÍ STEAK zapečený se sýrem, slaninou a cibulovými kroužky, bramborové krokety a tatarská omáčka |
105,- |
4. | 220g(VYNIKAJÍCÍ) Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ se šunkou od kosti a vepřovým kolenem a vejcem, okurka |
85,- |
5. | 220g 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, šunkou, žampiony a smetanou |
95,- |
6. | 250g Trhaný listový SALÁT s kuřecím masem, hermelínem, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, kukuřicí, pečenou slaninou, francouzským dresingem a krutony |
95,- |
Úterý: 11. 03. 2014 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a domácí zavářkou
1. | 150g(VYNIKAJÍCÍ) PLNĚNÉ PAPRIKY MLETÝM MASEM A MODRÝM SÝREM NIVA, pečené ve vlastní šťávě a podávané v jemné smetanové omáčce s dušenou rýží |
105,- |
2. | 150g(KLASIKA) NÁŠ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřové kýty a plece s domácím houskovým knedlíkem a zakysanou smetanou |
99,- |
3. | 150g (JARNÍ VÁNEK) Marinovaný KRŮTÍ STEAK v bazalkovém pestu podávaný na restovaných kedlubnách s petrželí a žampionech, podávaný s gratinovaným bramborem se smetanou a omáčkou demi glace s karamelem a balsamicem |
105,- |
4. | 150g (BEZ MASA) GRILOVANÉ LILKY zapečené se sýrem mozzarella a omáčkou z rajčat podávané s bramborovou kaší |
85,- |
5. | 220g(OBLÍBENÉ) LASAGNE CARBONARA s italskou pancettou, žloutky a smetanovou omáčkou |
99,- |
6. | 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s rukolou, rajčátky, šunkou, grilovaným kuřecím masem, vajíčkem a jogurtovým dresingem s majonézou a čerstvou pažitkou |
95,- |
Středa: 12. 03. 2014 – Polévka :Hrachová s opečenou klobásou
1. | 190g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) SEKANÝ HOVĚZÍ BIFTEK v silné šťávě s karamelizovanou cibulkou a fazolkami, plátkem slaniny a podávaný s bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou |
105,- |
2. | 150g (JARNÍ LEHKOST) Grilovaný STEAK Z TUŇÁKA na bylinkách s kaparovou omáčkou a podávaný se šťouchaným bramborem nebo dušenou jasmínovou rýží |
115,- |
3. | 150g (PO NAŠEM) Katův šleh takzvaný KAŤÁK z vepřové pečeně se zeleninou a dušenou jasmínovou rýží, okurkový salát |
95,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou |
95,- |
5. | 150g Smažený sýr, vařené brambory a domácí tatarská omáčka |
99,- |
6. | 220g SALÁT S UZENÝM LOSOSEM, zelenými fazolkami, avokádem, polníčkem a medovo – ořechovou zálivkou |
109,- |
Čtvrtek: 13. 03. 2014 – Polévka: Jarní zeleninový vývar s vejcem a krupicí
1. | 180g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO s červeným zelím, domácím špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou |
115,- |
2. | 180g (OBLÍBENÉ) KUŘECÍ GYROS V PŠENIČNÉ TORTILLE se sýrem, rajčátkem, červenou cibulkou, kyselou okurkou, zelným salátem a omáčkou tzatziki, k tomu bramborové hranolky |
105,- |
3. | 150gGrilovaný STEAK HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ z mladého býka, šťouchané brambory a pepřová omáčka |
109,- |
4. | 220g Míchaný listový SALÁT s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém balsamicu, rajčaty, pečenou slaninou a parmzánem, podávané s focaciou |
95,- |
5. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
105,- |
6. | 200g(BEZ MASA) KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK na cibulce s vejci k tomu vařený pažitkový brambor s máslem |
79,- |
Pátek: 14. 03 2014 – Polévka: Květáková s opečenou šunkou od kosti
1. | 250g (OCHUTNEJTE) GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, marinovaná v rozmarýnu, tymiánu a česneku, podávaná na opečených lionských brambůrkách a přelitá brusinkovou omáčkou |
105,- |
2. | 150g VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES s bramborovými kroketami, cibulovou marmeládou a domácí majonézou |
99,- |
3. | 160g SMĚS KRÁJENÝCH KUŘECÍCH STEHENNÍCH ŘÍZKŮ s růžičkami brokolice, praženými kešu ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 150g (OD ŠÉFŮ) Vyzrálý hovězí váleček v KOPROVÉ OMÁČCE, domácí kynutý knedlík a zastřené vejce |
105,- |
5. | 220g(OBLÍBENÉ) Těstoviny penne s kuřecím masem na kari, slaninkou, žampiony, pórkem a smetanou |
99,- |
6. | 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky restovaného tuňáka |
105,- |