Pondělí: 10. 03. 2014 – Polévka: Rajčatová se smetanou a bazalkou

1. 240g(SKVĚLÁ DOBROTA) Grilované masové ČEVAPČIČI, podávané s čerstvou cibulkou a hořčicí, k tomu vařené pažitkové brambory

99,-

2. 220g QUESADILA TEX-MEX, se sýrem, hovězím roastbeefem, pečenou cibulí a paprikou, zakysaná smetana

105,-

3. 150g KUŘECÍ STEAK zapečený se sýrem, slaninou a cibulovými kroužky, bramborové krokety a tatarská omáčka

105,-

4. 220g(VYNIKAJÍCÍ) Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ se šunkou od kosti a vepřovým kolenem a vejcem, okurka

85,-

5. 220g 220g(OBLÍBENÉ) Bramborové noky s kuřecím masem, šunkou, žampiony a smetanou

95,-

6. 250g Trhaný listový SALÁT s kuřecím masem, hermelínem, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, kukuřicí, pečenou slaninou, francouzským dresingem a krutony

95,-

     

 

Úterý: 11. 03. 2014 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a domácí zavářkou

1. 150g(VYNIKAJÍCÍ) PLNĚNÉ PAPRIKY MLETÝM MASEM A MODRÝM SÝREM NIVA, pečené ve vlastní šťávě a podávané v jemné smetanové omáčce  s dušenou rýží

105,-

2. 150g(KLASIKA) NÁŠ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřové kýty a plece s domácím houskovým knedlíkem a zakysanou smetanou

99,-

3. 150g  (JARNÍ VÁNEK) Marinovaný KRŮTÍ STEAK v bazalkovém pestu podávaný na restovaných kedlubnách s petrželí a žampionech, podávaný s gratinovaným bramborem se smetanou a omáčkou demi glace s karamelem a balsamicem

105,-

4. 150g (BEZ MASA) GRILOVANÉ LILKY zapečené se sýrem mozzarella a omáčkou z rajčat podávané s bramborovou kaší

85,-

5. 220g(OBLÍBENÉ) LASAGNE CARBONARA s italskou pancettou, žloutky a smetanovou omáčkou

99,-

6. 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s rukolou, rajčátky, šunkou, grilovaným kuřecím masem, vajíčkem a jogurtovým dresingem s majonézou a čerstvou pažitkou

95,-

     

 

Středa: 12. 03. 2014 – Polévka :Hrachová s opečenou klobásou

1. 190g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) SEKANÝ HOVĚZÍ BIFTEK v silné šťávě s karamelizovanou cibulkou a fazolkami, plátkem slaniny a podávaný s bramborovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou

105,-

2. 150g (JARNÍ LEHKOST) Grilovaný STEAK Z TUŇÁKA na bylinkách s kaparovou omáčkou a podávaný se šťouchaným bramborem nebo dušenou jasmínovou rýží

115,-

3. 150g (PO NAŠEM) Katův šleh takzvaný KAŤÁK z vepřové pečeně se zeleninou a dušenou jasmínovou rýží, okurkový salát

95,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou

95,-

5. 150g  Smažený sýr, vařené brambory a domácí tatarská omáčka

99,-

6. 220g SALÁT S UZENÝM LOSOSEM, zelenými fazolkami, avokádem, polníčkem a medovo – ořechovou zálivkou

109,-

     

 

 Čtvrtek: 13. 03. 2014 – Polévka: Jarní zeleninový vývar s vejcem a krupicí

1. 180g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO s červeným zelím, domácím špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou   

115,-

2. 180g (OBLÍBENÉ) KUŘECÍ GYROS V PŠENIČNÉ TORTILLE se sýrem, rajčátkem, červenou cibulkou, kyselou okurkou, zelným salátem a omáčkou tzatziki, k tomu bramborové hranolky

105,-

3. 150gGrilovaný STEAK HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ z mladého býka, šťouchané brambory a pepřová omáčka

109,-

4. 220g Míchaný listový SALÁT s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém balsamicu, rajčaty, pečenou slaninou a parmzánem, podávané s focaciou

95,-

5. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou

105,-

6. 200g(BEZ MASA) KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK na cibulce s vejci k tomu vařený pažitkový brambor s máslem

79,-

     

 

Pátek: 14. 03 2014 – Polévka: Květáková s opečenou šunkou od kosti

1. 250g (OCHUTNEJTE) GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, marinovaná v rozmarýnu, tymiánu a česneku, podávaná na opečených lionských brambůrkách a přelitá brusinkovou omáčkou

105,-

2. 150g VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES  s bramborovými kroketami, cibulovou marmeládou a domácí majonézou

99,-

3. 160g SMĚS KRÁJENÝCH KUŘECÍCH STEHENNÍCH ŘÍZKŮ  s růžičkami brokolice, praženými kešu ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 150g (OD ŠÉFŮ) Vyzrálý hovězí váleček v KOPROVÉ OMÁČCE, domácí kynutý knedlík a zastřené vejce

105,-

5. 220g(OBLÍBENÉ) Těstoviny penne s kuřecím masem na kari, slaninkou, žampiony, pórkem  a smetanou

99,-

6. 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky restovaného tuňáka

105,-

     

Nahoru