Pondělí: 17. 03. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou
1. | 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečená VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH A ČESNEKU podávaná se špenátem a domácím bramborovým a špekovým knedlíkem |
99,- |
2. | 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ GORDON BLEU(kuřecí prsíčko plněné šunkou a sýrem), smetanová bramborová kaše |
105,- |
3. | 220g(VÝBORNÉ MEXICO) Quesadilla plněná kuřecím masem, rozpečeným sýrem, španělským salámem chorrizo, rajčaty, kukuřicí a pečenou červenou cibulkou, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g TRHANÉ LISTOVÉ SALÁTY S RUKOLOU, vepřovou panenkou, hermelínem, rajčaty, smaženou bramborovou plackou a francouzským dresingem s čerstvou pažitkou |
95,- |
5. | 200g Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
95,- |
|
||
|
Úterý: 18. 03. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou
1. | 150g (VÝBORNÉ) KUŘECÍ PRSA MARINOVANÁ V JOGURTU a červené kari pastě na restované zelenině s výborným máslovým kuskusem |
99,- |
2. | 150g (NÁŠ TIP)SMAŽENÉ MEDAILONKY z vepřové pečeně v sýrovém těstíčku podávané se šťouchaným bramborem s pažitkou a ricotou, česneková majonéza |
105,- |
3. | 160g POMALU PEČENÉ VÝBĚROVÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA v naši zeleninové marinádě s domácí čalamádou a bramborovou kaší s cibulkou |
105,- |
4. | 220g(BEZ MASA) ITALSKÁ ČOČKA s restovanou cuketou v rajčatové omáčce marinára, sázené vajíčko a pita chléb |
89,- |
5. | 250g Míchaný listový salát s krájeným steak z hovězí roštěné, marinovanými žampiony v bazalce, rajčaty, okurkou, ředkvičkami, jogurtovým dresingem s pažitkou a rozpečenou bagetkou |
105,- |
6. | Těstoviny penne s kuřecím masem, houbami, rozmarýnem, hráškem a smetanou |
95,- |
|
Středa: 19. 03. 2014 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar
1. | 150g Pečená VÝBĚROVÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ČESNEKU A CIBULCE, bílé zelí, domácí bramborový knedlík a vídeňská cibulka |
99,- |
2. | 150g KUŘECÍ STEAK marinovaný v bazalkovém pestu podávaný na krémovém zeleninovém rizotu |
105,- |
3. | 160g ROLOVANÉ PEČENÉ KUŘE s naši špekovou nádivkou a vařeným bramborem s máslem a pažitkou |
99,- |
4. | 220g(BEZ MASA)SMAŽENÁ VARIACE HUB (žampiony, hlíva ústřičná a shitake) v domácí bylinkové strouhance, podávané s mačkanými brambory s cibulkou a tatarkou |
95,- |
5. | 200g Špagety s hovězí svíčkovou, žampiony, cibulkou, česnekem a smetanou |
99,- |
6. | 250g Listový salát s rukolou, kuřecím masem, pečenou slaninkou, hermelínem, pečenými brambory, rajčaty a bylinkovým dresingem s pečenou paprikou |
99,- |
|
Čtvrtek: 20. 03. 2014 – Polévka: Špenátový krém
1. | 220g BURRITO TEX – MEX s restovanými kuřecími prsíčky a vepřovou pečení s kořením fajitas, pečenou španělskou rýží, fazolemi, kukuřicí, pečenou paprikou a cibulí a sýrem čedar k tomu ledový salát, omáčka qucamole a zakysaná smetana |
105,- |
2. | 150g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT)SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK podávaný s rakouským bramborovým salátem |
109,- |
3. | 160g PLÁTKY VEPŘOVÉ VÝBĚROVÉ KRKOVICE opékané na česnekovém oleji a pečené v hořčicové omáčce do měkka a podávané se šťouchanými brambory s cibulkou a domácí čalamádou | 99,- |
4. | 220g Míchaný listový salát se smaženým kuřecím masem obalovaným v corn flakes, rajčaty, okurkou, karotkou, vajíčkem a majonézovým dresingem s jogurtem a sušenými rajčaty |
95- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou |
99,- |
6. | 200g.( BEZ MASA) MARINOVANÉ CUKETY v česnekovém oleji, zapečené se špenátovým kuskusem a sýrem mozzarella v rajčatové omáčce a podávané s opečeným pita chlebem | 95,- |
|
Pátek: 21. 03. 2014 – Polévka: Boršč se zakysanou smetanou
1. | 150g BURGER S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM, pečenou slaninkou, rajčaty, česnekovou majonézou, bramborovou plackou, ledovým salátem a sýrem, smažené bramborové hranolky |
99,- |
2. | 150g (MASO Z MLADÉHO BÝKA) PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF podávaný s čerstvými špenátovými listy s jogurtovým dresingem s limetkou a bazalkou, silná hovězí šťáva a bramborové kroketky |
109,- |
3. | 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité španělskou hořčičnou omáčkou, restované baby kukuřičky na másle a cibulce, štouchané brambory s anglickou slaninkou |
105,- |
4. | 200g GRILOVANÁ VINNÁ KLOBÁSA, omáčka demi glas, bramborová kaše a kyselá okurka |
89,- |
5. | 250g KŘEHKÝ LEDOVÝ SALÁT s kuřecím masem, dresingem caesar, pečenou slaninkou, krutonky a parmezánem |
105,- |
6. | 220g Penne s kuřecím masem a omáčkou amatriciana(rajčata, cibulka, chilli papričky a česnek) |
99,- |