Pondělí: 17. 03. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou

1. 150g(NÁŠ TIP) Pomalu pečená VEPŘOVÁ   KÝTA NA HOUBÁCH A ČESNEKU podávaná se špenátem a domácím bramborovým a špekovým knedlíkem

99,-

2. 150g SMAŽENÝ   KUŘECÍ GORDON BLEU(kuřecí   prsíčko plněné šunkou a sýrem), smetanová bramborová kaše

105,-

3. 220g(VÝBORNÉ   MEXICO) Quesadilla plněná kuřecím masem, rozpečeným sýrem, španělským   salámem chorrizo, rajčaty, kukuřicí a pečenou červenou cibulkou, ledový salát   a zakysaná smetana                                                                                               

105,-

4. 220g   TRHANÉ LISTOVÉ   SALÁTY S RUKOLOU, vepřovou panenkou, hermelínem, rajčaty, smaženou bramborovou plackou a   francouzským dresingem s čerstvou pažitkou

        95,-

5. 200g   Bramborové noky s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a   smetanou

        95,-

   

   

 

Úterý: 18. 03. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou

1.  150g (VÝBORNÉ) KUŘECÍ PRSA MARINOVANÁ V JOGURTU a červené kari pastě na restované zelenině s výborným    máslovým kuskusem

        99,-

2. 150g  (NÁŠ TIP)SMAŽENÉ MEDAILONKY z vepřové   pečeně v sýrovém těstíčku podávané se šťouchaným bramborem   s pažitkou a ricotou, česneková majonéza

105,-

3. 160g   POMALU PEČENÉ VÝBĚROVÉ   VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA v   naši zeleninové marinádě s domácí čalamádou a bramborovou kaší s cibulkou                                                                                                                                                                            

105,-

4. 220g(BEZ MASA) ITALSKÁ   ČOČKA s restovanou   cuketou v rajčatové omáčce marinára, sázené vajíčko a pita chléb

      89,-

5.  250g Míchaný listový salát s krájeným   steak z hovězí roštěné, marinovanými žampiony v bazalce, rajčaty,   okurkou, ředkvičkami, jogurtovým dresingem s pažitkou a rozpečenou   bagetkou

      105,-

6. Těstoviny penne s kuřecím masem,   houbami, rozmarýnem, hráškem a smetanou

        95,-

   

Středa: 19. 03. 2014 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar

1. 150g Pečená   VÝBĚROVÁ VEPŘOVÁ   KRKOVICE NA ČESNEKU A CIBULCE, bílé zelí, domácí bramborový knedlík a vídeňská   cibulka

        99,-

2. 150g KUŘECÍ STEAK   marinovaný v bazalkovém pestu podávaný na krémovém zeleninovém rizotu

105,-

3. 160g ROLOVANÉ PEČENÉ KUŘE s naši špekovou nádivkou a vařeným   bramborem s máslem a pažitkou

        99,-

4. 220g(BEZ   MASA)SMAŽENÁ   VARIACE HUB (žampiony,   hlíva ústřičná a shitake) v domácí bylinkové strouhance,  podávané   s mačkanými brambory s cibulkou a tatarkou

        95,-

5. 200g  Špagety s hovězí svíčkovou, žampiony,   cibulkou, česnekem a smetanou

99,-

6. 250g   Listový salát s rukolou, kuřecím masem, pečenou slaninkou, hermelínem,   pečenými brambory, rajčaty a bylinkovým dresingem s pečenou   paprikou

        99,-

   

 

Čtvrtek: 20. 03. 2014 – Polévka: Špenátový krém

1. 220g BURRITO   TEX – MEX s restovanými kuřecími   prsíčky a vepřovou pečení s kořením fajitas, pečenou španělskou rýží,   fazolemi, kukuřicí, pečenou paprikou a cibulí a sýrem čedar k tomu   ledový salát, omáčka qucamole a zakysaná smetana

105,-

2.  150g (DOPORUČUJEME   REZERVOVAT)SMAŽENÝ   TELECÍ ŘÍZEK podávaný   s rakouským bramborovým salátem

109,-

3. 160g PLÁTKY   VEPŘOVÉ VÝBĚROVÉ KRKOVICE opékané   na česnekovém oleji a pečené v hořčicové omáčce do měkka a podávané se   šťouchanými brambory s cibulkou a domácí čalamádou         99,-
4. 220g Míchaný listový salát se smaženým   kuřecím masem obalovaným v corn flakes, rajčaty, okurkou, karotkou,   vajíčkem a majonézovým dresingem s jogurtem a sušenými rajčaty

         95-

5. 220g Bramborové noky s kuřecím   masem, špenátem, česnekem a smetanou

99,-

6. 200g.( BEZ MASA) MARINOVANÉ CUKETY v česnekovém oleji, zapečené se špenátovým   kuskusem a sýrem mozzarella v rajčatové omáčce a podávané   s opečeným pita chlebem         95,-
   

 

Pátek: 21. 03. 2014 – Polévka: Boršč se zakysanou smetanou

1. 150g    BURGER S GRILOVANÝM   KUŘECÍM MASEM, pečenou slaninkou,   rajčaty, česnekovou majonézou, bramborovou plackou, ledovým salátem a sýrem,   smažené bramborové hranolky

99,-

2. 150g (MASO Z MLADÉHO BÝKA) PEČENÝ   ANGLICKÝ ROASTBEEF podávaný   s čerstvými špenátovými listy s jogurtovým dresingem   s limetkou a bazalkou, silná hovězí šťáva a bramborové kroketky

   109,-

3. 150g MEDAILONKY   Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité španělskou hořčičnou omáčkou, restované baby kukuřičky na   másle a cibulce, štouchané brambory s anglickou slaninkou

105,-

4. 200g GRILOVANÁ   VINNÁ KLOBÁSA, omáčka demi glas,   bramborová kaše a kyselá okurka

89,-

5. 250g KŘEHKÝ   LEDOVÝ SALÁT s kuřecím masem,   dresingem caesar, pečenou slaninkou, krutonky a parmezánem

105,-

6. 220g Penne s kuřecím masem a   omáčkou amatriciana(rajčata, cibulka, chilli papričky a česnek)

        99,-

Nahoru