Pondělí: 24. 03. 2014 – Polévka: Bramborová s hříbky
1. | 150g(OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s brusinkami, citrónem a šlehačkou a domácím kynutým knedlíkem |
105,- |
2. | 200g(VÝBĚROVÝ CHOV) Sekaný HOLANDSKÝ ŘÍZEK z vepřové kýty se sýrem a bramborovou kaší, kyselá okurka |
99,- |
3. | 150g Grilovaný KUŘECÍ STEAK zapečený s máslovým pórkem, šunkou a sýrem, bramborové krokety domácí tatarka |
99,- |
4. | 220g (KLASIKA) ZELENINOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a nakládanou červenou řepou |
89,- |
5. | 220g SALÁT ze špenátových listů, máslového kuskusu, rajčátek a salátové okurky, slaninovým chipsem a pečeným anglickým roastbeefem |
95,- |
6. | 220g (BEZ MASA) Zapečené domácí těstoviny s mozzarellou a restovanou jarní zeleninou s omáčkou ze sušených rajčat |
89,- |
Úterý: 25. 03. 2014 – Polévka: Slepičí vývar s hráškem a domácími nudlemi
1. | . 220g (VÝBĚROVÝ CHOV) SELSKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ DO ZLATOVA, podávaná na restovaných chřestových špalících na másle a šťouchanými brambory s pečeným česnekem a cibulkou |
105,- |
2. | 150g (OCHUTNEJTE)Kuřecí MEDAILONKY V TĚSTÍČKU Z ČERNÉHO PIVA, smažené do zlatova a podávané s bramborovou kaší a malým jarním salátkem z ředkviček a okurky |
99,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK pomalu tažený metodou sous vide, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a omáčkou quatro formaggi |
95,- |
5. | 220g JARNÍ SALÁT – listy salátů s ředkvičkou, sušenými rajčaty a vařeným vejcem a pečenými kuřecími proužky, sýr |
99,- |
6. | 220g(BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku |
79,- |
Středa: 26. 03. 2014 – Polévka :Frankfurtská s párkem a bramborem
1. | 150g(ODLEHČENÁ JARNÍ ÚPRAVA) Pečená kachní roláda na rozmarýnu plněná zeleninovou nádivkou, podávaná na restované hlívě ústřičné, cibulce, celerových proužcích a borůvkách, k tomu gratinované smetanové brambory |
109,- |
2. | 150g (OD ŠÉFŮ) DUŠENÉ KUŘECÍ JÁTRA na cibulce a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží |
95,- |
3. | 140g (LEHKOST BYTÍ) PEČENÝ STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA NA MÁSLE, podávaný na citrónových špenátových listech a jemné bramborové kaši |
115,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s hovězími nudličkami, houbami, rozmarýnem a omáčkou z pečeného česneku |
105,- |
5. | 220g Listy salátů s čerstvou zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou se šalotkou |
95,- |
6. | 150g (BEZ MASA) SMAŽENÉ PLÁTKY CUKETY v citrónovém těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem |
89,- |
Čtvrtek: 27. 03. 2014 – Silný hovězí vývar z morkových kostí s vejcem
1. | 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným vykostěným kuřecím stehýnkem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, slaninou, quacamole, k tomu dresing s jalapeňos papriček |
105,- |
2. | 150g (OD ŠÉFŮ) PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ TOKÁŇ z vyzrálého krku sypaný vídeňskou cibulkou a podávaný s pečenou rýží s hráškem k tomu sladkokyselé listy hlávkového salátu |
99,- |
3. | 180g (VYZKOUŠEJTE) NAŠE ITALSKÁ DRŮBEŽÍ SEKANÁ Z KUŘECÍCH STEHÝNEK, plněná sušenými rajčaty, olivami a bazalkou, k tomu šťouchané brambory s pečenou cibulkou a pancettou |
95,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g FARMÁŘSKÝ SALÁT – rukola a ledový salát, čerstvá zelenina s dresingem z červené řepy k tomu opečený pita chléb a grilované kuřecí prsíčko |
95,- |
6. | 150g Smažený sýr hermelín plněný pečenými paprikami, podávaný vařeným bramborem a česnekovou majonézou |
95,- |
Pátek: 28. 03. 2014 – Polévka: Jarní zeleninový vývar se špenátem a vejcem
1. | 150g (LEHKOST BYTÍ) KRŮTÍ STEAK V CITRÓNECH, podávaný na restovaných žlutých fazolkách s karotkou na másle s bramborovými dukáty a majonézou z červené řepy |
99,- |
2. | 150g (Z MLADÉHO BÝČKA) PEČENÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ na ruby se šťouchanými brambory a houbovým salátkem |
109,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) SEGEDÍNSKÝ GULÁŠEK z vepřové kýty, zjemněný smetanou s domácím houskovým knedlíkem |
95,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou |
89,- |
5. | 220g (BEZ MASA) Čočka na Italský způsob s restovanou cuketou v omáčce MARINÁRA, k tomu opečený pita chléb |
85,- |
6. | 220g (BEZ MASA) Do zlatova usmažený KVĚTÁK a BROKOLICE s vařeným bramborem s pažitkou a máslem, tatarka |
95,- |