Pondělí: 31. 03. 2014 – Polévka: Brokolicový krém

1. 160g Grilovaný kuřecí steak a kachní jatýrka podávané se sázeným vajíčkem, domácí tatarskou omáčkou a hranolkami                                                                                                                                                                                                         

105,-

2. 280g(TWISTER) Mexické burrito se smaženým kuřecím masem, slaninkou, čerstvými rajčaty, pečeným bramborem, sýrem a dresingem caesar, ledový salát a zakysaná smetana                                                                                                                               

105,-

3. 150g Pečená vepřová pečeně na česneku a cibulce podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem         

95,-

4. 220g Výborné domácí francouzské brambory s uzeným masem zeleninou a vajíčkem, kyselá okurka                       

89,-

5. 220g Listový Salát s rukolou, rajčaty, okurkou, kukuřicí, vepřovou panenkou, smaženou bramborovou plackou, hermelínem a francouzským dresingem                                                                                                                                                         

95,-

6. 220g Bramborové noky s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou, sušenými rajčaty a smetanou                                              

95,-

   

 

 

Úterý: 01. 04. 2014 – Polévka: Čočková s párkem

1. 150g Grilované medailonky z vepřové panenky podávané s bruselskou kapustičkou s cibulkou, slaninkou a smetanou, šťouchané brambory s mladou cibulkou                                                                                                                                                      

109,-

2. 150g Smažený karbanátek připravovaný z výběrového mletého masa, bramborová kaše a kyselá okurka                       

95,-

3. 150g(OD ŠÉFŮ) Hovězí chilli con carne z vyzrálého irského válečku s fazolemi, kukuřicí a dušenou jasmínovou rýží    

99,-

4. 220g(OBLÍBENÉ TĚSTOVINY) Špagety s kuřecím masem, šunkou, hráškem, žampiony a smetanou                                             

89,-

5. 220g Ledový salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, parmezánem, vajíčkem a krutonky                    

99,-

6. 220g(BEZ MASA)Grilovaná cuketa zapečená s kus kusem, rajčaty a mozarellou, přelité tomatovou omáčkou s bazalkou

79,-

   

 

 

Středa: 02. 04. 2014 – Polévka : Italská bramborová s bazalkou

1. 150g(VÝBORNÁ RYBA) Grilovaný steak z tuňáka marinovaný v sojové omáčce a dijonské hořčici, smetanová omáčka ochucená citronem, dušená rýže nebo šťouchané brambory s cibulkou                                                                                               

109,-

2. 150g (OD ŠÉFŮ) Krutí steak marinovaný v čerstvých bylinkách, zapečený se šunkou a sýrem, smažené krokety a dijonská majonéza                                                                                                                                                                                            

105,-

3. 150g (KLASIKA) Pomalu vařený hovězí váleček přelitý výbornou koprovou omáčkou, vařené vajíčko a domácí houskový knedlík                                                                                                                                                                                   

95,-

4. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Lasagne bolognese přelité italskou rajčatovou omáčkou se smetanou                                          

95,-

5. 220g (SKVĚLÁ KOMBINACE) Trhané listové saláty s grilovaným kuřecím masem, hermelínem, hroznovým vínem, rajčaty a jogurtovým dresingem s bazalkou, limetkou a modrým sýrem                                                                                                                 

95,-

6. 150g (BEZ MASA) Smažené žampiony podávané s vařeným bramborem a domácí tatarkou                                               

89,-

   

 

 

Čtvrtek: 03. 04. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar se zázvorem a zeleninou

1. 220g(OD ŠÉFŮ) Konfitované husí stehno podávané s výborným červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem, vídeňská cibulka                                                                                                                                                                                                

109,-

2. 150g (OBLÍBENÁ KOMBINACE) Vepřový steak na grillu v marinádě z hrubozrnné hořčice a lehkým salátkem ze zelených fazolek s rukolou, restované brambory                                                                                                                        

105,-

3. 240g (VYZKOUŠEJTE) Quesadilla s kuřecím masem, španělským chorizem, rozpečeným sýrem, špenátem, pečenou paprikou a cibulkou s kořením fajitas, ledový salát BBQ dresing a majonéza ochucená jalapenos papričkami                                              

105,-

4. 220g (DOMÁCÍ VÝROBA)Těstoviny penne s kuřecím masem, italskou klobáskou, česnekem a rajčaty                                  

95,-

5. 220g FARMÁŘSKÝ SALÁT – kuřecí maso, šunka od kosti, vajíčko, sýr, kukuřice, slaninka a jogurtový dresing s čerstvou pažitkou                                                                                                                                                                                                                 

95,-

6. 160g Anglický Fish and chips podávaný s kaparovou majonézou a bramborovými hranolkami                                             

95,-

   

 

 

Pátek: 04. 04. 2014 – Polévka: Gulášová

1. 150g (VÝBORNÉ MASO) Grilovaný steak z hovězí roštěné z mladého býka podávaný na špenátových listech s francouzským dresingem, pepřová omáčka a šťouchané brambory s pažitkou                                                     

109,-

2. 150g Smažený kuřecí řízek podávaný s naším domácím bramborovým salátem

99,-

3. 160g(JARNÍ TIP) Kuřecí gyros podávaný se zelným salátem, dresingem tzatziki, opečeným pita chlebem a bramborovými hranolkami                                                                                                                                                                                                         

105,-

4. 220g(OBLÍBENÉ)Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem  a smetanou                                                     

95,-

5. 220g (BEZ MASA) Výborné zeleninové rizoto se zeleným chřestem a sypané strouhaným sýrem                                        

85,-

6. 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, rukolou, rajčaty, pečenou slaninkou, ředkvičkami, krutonky, olivovým olejem a malinovým balsamicem, podávané s focaciou                                                                                                                                               

95,-

Nahoru