Úterý: 22. 04. 2014 – Polévka: Brokolicová s bazalkou
1. | 220g (VÝBORNÉ) MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem a vepřovou panenkou v koření fajitas, rozpečeným sýrem, paprikou, cibulkou, kukuřicí a slaninkou, ledový salát, smažené hranolky a zakysaná smetana ochucená pažitkou |
105,- |
2. | 220g SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK z výběrového mletého masa, bramborová kaše a kyselá okurka |
90,- |
3. | 150g(NAŠE SPECIALITA)HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami |
99,- |
4. | 220g RIZOTO s kuřecím masem, karotkou, pórkem, cuketou, kukuřicí, hráškem, rajčaty a cibulkou, sypané sýrem |
89,- |
5. | 250g Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, šunkou, ředkvičkami, vajíčkem a francouzským dresingem |
95,- |
6. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, sušenými rajčaty, česnekem a smetanou |
90,- |
Středa: 23. 04. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicí a zeleninou
1. | 160g(VYNIKAJÍCÍ) SMAŽENÉ KRÁLIČÍ ŘÍZEČKY, podávané na rakouském bramborovém salátu |
105,- |
2. | 160g( SKVĚLÁ KOMBINACE) SMĚS KRÁJENÝCH KUŘECÍCH PRSÍČEK s růžičkami brokolice, praženými kešu ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
3. | 170g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) VYKOŠTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO pečené na černém pivě s rozmarýnem a feferonkou, podávané s moravským zelím a chlupatým knedlíkem |
105,- |
4. | 220gMíchaný listový SALÁT s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém balsamicu, rajčaty, pečenou slaninkou a parmzánem, podávané s focaciou |
95,- |
5. | 220g(OBLÍBENÉ) ) Těstoviny penne s kuřecím masem, omáčkou quatro forrmagi a slaninkou |
95,- |
6. | 200g(BEZ MASA) KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK NA CIBULCE S VEJCI k tomu vařený pažitkový brambor s máslem |
79,- |
Čtvrtek: 24. 04. 2014 – Polévka: Bramborová s kapustou a hříbky
1. | 220g(REZERVUJTE SI) TELECÍ CHEESEBURGER s pečenou červenou cibulí, omáčkou ze sýru feta, salátovou okurkou a plátkem rajčete, k tomu zelný salát a bramborové hranolky |
105,- |
2. | 200g (SKVĚLÁ ÚPRAVA) VEPŘOVÁ KOTLETA MARINOVANÁ V TYMIÁNU A CITRÓNU, podávaná se sotýrovanými brambory s hráškem a cibulkou a studenou pažitkovou omáčkou |
105,- |
3. | 160g(VÝBORNÁ RYBA) SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ z tilápie s citrónem a bramborovou kaší s máslem |
99,- |
4. | 220g(BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku |
79,- |
5. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou |
95,- |
6. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem |
99,- |
Pátek: 25. 04. 2014 – Polévka: Slepičí vývar s játrovou rýží a zeleninou
1. | 180g STEAK Z VÝBĚROVÉ VEPŘOVÉ KRKOVICE, gratinovaný s pečenou slaninou, vídeňskou cibulkou a hermelínem a podávaný s opečeným brambůrkem a chilli majonézou |
109,- |
2. | 180g PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK v naši rajské omáčce s domácím kynutým knedlíkem nebo dušenou rýží |
95,- |
3. | 150g(NÁŠ TIP) KUŘECÍ PRSA NA MANDLÍCH, pečeném ananasu, kari a smetaně s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanovou omáčkou s modrým sýrem |
95,- |
5. | 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou |
99,- |
6. | 150g (BEZ MASA) Smažený sýr mozzarella v bazalkové domácí strouhance s bramborovou kaší a tomatovým salátkem |
95,- |