Úterý: 22. 04. 2014 – Polévka: Brokolicová s bazalkou

1. 220g (VÝBORNÉ) MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem a vepřovou panenkou v koření fajitas, rozpečeným sýrem, paprikou, cibulkou, kukuřicí a slaninkou, ledový salát, smažené hranolky a zakysaná smetana ochucená pažitkou

105,-

2. 220g  SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK z výběrového mletého masa, bramborová kaše a kyselá okurka

90,-

3. 150g(NAŠE SPECIALITA)HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami

99,-

4. 220g  RIZOTO s kuřecím masem, karotkou, pórkem, cuketou, kukuřicí, hráškem, rajčaty a cibulkou, sypané sýrem             

89,-

5. 250g Trhaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, šunkou, ředkvičkami, vajíčkem a francouzským dresingem

95,-

6. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, sušenými rajčaty, česnekem a smetanou

90,-

 

Středa: 23. 04. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicí a zeleninou

1. 160g(VYNIKAJÍCÍ) SMAŽENÉ KRÁLIČÍ ŘÍZEČKY, podávané na rakouském bramborovém salátu

105,-

2. 160g( SKVĚLÁ KOMBINACE) SMĚS KRÁJENÝCH KUŘECÍCH PRSÍČEK  s růžičkami brokolice, praženými kešu ořechy, karotkou, plátky bambusu, podávané s dušenou jasmínovou rýží

99,-

3. 170g(DOBROTA OD ŠÉFŮ) VYKOŠTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO pečené na černém pivě s rozmarýnem a feferonkou, podávané s moravským zelím a chlupatým knedlíkem

105,-

4. 220gMíchaný listový SALÁT s rukolou, grilovaným kuřecím masem, červenou cibulkou v sladkém balsamicu, rajčaty, pečenou slaninkou a parmzánem, podávané s focaciou

95,-

5. 220g(OBLÍBENÉ) ) Těstoviny penne s kuřecím masem, omáčkou quatro forrmagi a slaninkou

95,-

6. 200g(BEZ MASA) KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK NA CIBULCE S VEJCI k tomu vařený pažitkový brambor s máslem

79,-

 

Čtvrtek: 24. 04. 2014 – Polévka: Bramborová s kapustou a hříbky

1. 220g(REZERVUJTE SI) TELECÍ CHEESEBURGER s pečenou červenou cibulí,  omáčkou ze sýru feta, salátovou okurkou a plátkem rajčete, k tomu zelný salát a bramborové hranolky

105,-

2. 200g (SKVĚLÁ ÚPRAVA) VEPŘOVÁ KOTLETA MARINOVANÁ V TYMIÁNU A CITRÓNU, podávaná se sotýrovanými brambory s hráškem a cibulkou a studenou pažitkovou omáčkou

105,-

3. 160g(VÝBORNÁ RYBA) SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ z tilápie s citrónem a bramborovou kaší s máslem

99,-

4. 220g(BEZ MASA) Gratinované smetanové brambory s restovanou brokolicí na másle, přelité omáčkou z pečeného česneku

79,-

5. 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou

95,-

6. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem

99,-

 

Pátek: 25. 04. 2014 – Polévka: Slepičí vývar s játrovou rýží a zeleninou

1. 180g STEAK Z VÝBĚROVÉ VEPŘOVÉ KRKOVICE, gratinovaný s pečenou slaninou, vídeňskou cibulkou a hermelínem a podávaný s opečeným brambůrkem a chilli majonézou

109,-

2. 180g PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK v naši rajské omáčce s domácím kynutým knedlíkem nebo dušenou rýží

95,-

3. 150g(NÁŠ TIP)  KUŘECÍ PRSA NA MANDLÍCH, pečeném ananasu, kari a smetaně s dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a smetanovou omáčkou s modrým sýrem

95,-

5. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou

99,-

6. 150g (BEZ MASA) Smažený sýr mozzarella v bazalkové domácí strouhance s bramborovou kaší a tomatovým salátkem

95,-

 

Nahoru