Pondělí: 28. 04. 2014 – Polévka: Kapustová s paprikou a slaninou

1. 150g (VÝBORNÉ) KONFITOVANÁ   VEPŘOVÁ PEČENĚ   v česnekovém sádle, podávaná na restovaných zelených fazolkách   a gratinovaných smetanových bramborech, červená řepa v majonézové   remuládě

95,-

2. 150g Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK   V BRAMBOROVÉM TĚSTÍČKU s bramborovou kaší s máslem a zelným salátem

105,-

3. 150g(NAŠE SPECIALITA) HOVĚZÍ   VYZRÁLÝ KARABÁČEK   na červeném víně se čtvrtkami žampionů a slaninou, podávaný s dušenou   jasmínovou rýží

99,-

4. 220g Domácí těstoviny penne s vepřovou panenkou na česneku a   listovým špenátem s hříbkovým krémem                             

        95,-

5. 250g VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ a polníčku s vařenými vejci,   kapary, sušených rajčat marinovaných v oleji, jarní cibulkou, zálivkou   z  olivového oleje a balzamikového octa, parmazánu, kuřecím steakem a   krutony

        99,-

6. (BEZ MASA) ITALSKÁ ČOČKA s kořenovou zeleninou   a restovanou cuketou v rajčatové omáčce marinára

        89,-

   

 

Úterý: 29. 04. 2014 – Polévka: Hrachová s česnekem, majoránkou a chlebovými krutony

 

1.  160g FARMÁŘSKÉ   UZENÉ KUŘECÍ STEHNO s pečenými   brambory ve smetaně se šunkou, žampiony a hráškem

        99,-

2. 150g (TIP) FRANKFURTSKÁ   VEPŘOVÁ PEČÍNKA s opečeným davelským párkem domácím   bramborovým knedlíkem

95,-

3. 160g NA   MÁSLE PEČENÉ RYBÍ FILÉ  v paprikové omáčce podávané   s dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 220g (BEZ MASA) OPEČENÉ PLÁTKY CUKETY NA OLIVOVÉM OLEJI, zapečené se sýrem mozzarella a podávané s   česnekovým máslovým kuskusem s pažitkou a omáčkou ze sušených   rajčat

        89,-

5. 220gSALÁT   CAESAR  ledový a   římský salát s vařeným vajíčkem, opečenými plátky slaniny, grilovaným   kuřecím prsíčkem

      105,-

6. 220g Domácí bramborové noky   připravované po uhlířsku s restovanou slaninou, cibulkou, česnekem  a smetanou

        99,-

   

Středa: 30. 04. 2014 – Polévka : Slepičí s nudlemi a zeleninou

1. 150g RESTOVANÁ KUŘECÍ JATÝRKA na slanině v silné cibulové   omáčce s dušenou jasmínovou rýží

      95,-

2. 170g   Pečené KUŘECÍ PRSO   SUPREME špikované   šunkou od kosti, podávané na másle dělaných špalících chřestu a podávané na   bramborové kaši se žloutkovou omáčkou

105,-

3. 150g (TIP   ŠÉFA) HOVĚZÍ   VYZRÁLÝ KRK Z AUSTRALSKÉHO PLEMENE ANGUS, pečený jako roastbeef, podávaný   s celerovým salátem v majonéze, sázeným vejcem a bramborovými   krokety nebo bramborovou kaší

      109,-

4. 220g   BRAMBOROVÉ NOKY přelité omáčkou z jarní brokolice   a sýra s kousky pečeného kuřete

        95,-

5. 220g   SMAŽENÉ KUŘECÍ   PROUŽKY v bylinkové   strouhance na mixu trhaných salátů s polníčkem, rukolou, ředkvičkou a karotkou,   dresink z medu, balsamica a olivového oleje s jarní cibulkou, bageta

95,-

6. 220g (BEZ MASA) ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISOTTO s chřestem a restovanou   jarní zeleninou se sýrem parmazánem

        99,-

   

 

Pátek: 02. 05. 2014 – Polévka: Moravská cibulačka

 

1. 250g QUESADILAS Pšeničná tortilla rozpečená se sýrem, španělským   salámem chorizzo, pečenými paprikami a cibulí, kousky vepřové panenky,   bramborovou plackou, omáčkou ze zakysané smetany a ledovým salátem

105,-

2.  150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Vyzrálá HOVĚZÍ PLEC Z ČESKÉHO STRAKATÉHO SKOTU na cibulce a hříbkách s dušenou pažitkovou   rýží

99,-

3. 150g Grilované medailonky   z vepřové panenky přelité sýrovou omáčkou, sázené vajíčko a bramborové   hranolky       109,-
4. 220g (VAŠE OBLÍBENÉ) SMAŽENÉ ŽAMPIONY s vařeným bramborem, máslem a domácí   tatarkou

       95,-

5. 220g Těstoviny   penne   s kuřecími prsíčky, slaninou a   brokolicí v paprikové omáčce, strouhaný modrý sýr

99,-

6. 220g CHEEF   SALAD z čerstvé   zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským   dresinkem a opečenou bagetkou       105,-

Nahoru