Pondělí: 28. 04. 2014 – Polévka: Kapustová s paprikou a slaninou
1. | 150g (VÝBORNÉ) KONFITOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ v česnekovém sádle, podávaná na restovaných zelených fazolkách a gratinovaných smetanových bramborech, červená řepa v majonézové remuládě |
95,- |
2. | 150g Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK V BRAMBOROVÉM TĚSTÍČKU s bramborovou kaší s máslem a zelným salátem |
105,- |
3. | 150g(NAŠE SPECIALITA) HOVĚZÍ VYZRÁLÝ KARABÁČEK na červeném víně se čtvrtkami žampionů a slaninou, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g Domácí těstoviny penne s vepřovou panenkou na česneku a listovým špenátem s hříbkovým krémem |
95,- |
5. | 250g VARIACE LISTOVÝCH SALÁTŮ a polníčku s vařenými vejci, kapary, sušených rajčat marinovaných v oleji, jarní cibulkou, zálivkou z olivového oleje a balzamikového octa, parmazánu, kuřecím steakem a krutony |
99,- |
6. | (BEZ MASA) ITALSKÁ ČOČKA s kořenovou zeleninou a restovanou cuketou v rajčatové omáčce marinára |
89,- |
|
Úterý: 29. 04. 2014 – Polévka: Hrachová s česnekem, majoránkou a chlebovými krutony
1. | 160g FARMÁŘSKÉ UZENÉ KUŘECÍ STEHNO s pečenými brambory ve smetaně se šunkou, žampiony a hráškem |
99,- |
2. | 150g (TIP) FRANKFURTSKÁ VEPŘOVÁ PEČÍNKA s opečeným davelským párkem domácím bramborovým knedlíkem |
95,- |
3. | 160g NA MÁSLE PEČENÉ RYBÍ FILÉ v paprikové omáčce podávané s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g (BEZ MASA) OPEČENÉ PLÁTKY CUKETY NA OLIVOVÉM OLEJI, zapečené se sýrem mozzarella a podávané s česnekovým máslovým kuskusem s pažitkou a omáčkou ze sušených rajčat |
89,- |
5. | 220gSALÁT CAESAR ledový a římský salát s vařeným vajíčkem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem |
105,- |
6. | 220g Domácí bramborové noky připravované po uhlířsku s restovanou slaninou, cibulkou, česnekem a smetanou |
99,- |
|
Středa: 30. 04. 2014 – Polévka : Slepičí s nudlemi a zeleninou
1. | 150g RESTOVANÁ KUŘECÍ JATÝRKA na slanině v silné cibulové omáčce s dušenou jasmínovou rýží |
95,- |
2. | 170g Pečené KUŘECÍ PRSO SUPREME špikované šunkou od kosti, podávané na másle dělaných špalících chřestu a podávané na bramborové kaši se žloutkovou omáčkou |
105,- |
3. | 150g (TIP ŠÉFA) HOVĚZÍ VYZRÁLÝ KRK Z AUSTRALSKÉHO PLEMENE ANGUS, pečený jako roastbeef, podávaný s celerovým salátem v majonéze, sázeným vejcem a bramborovými krokety nebo bramborovou kaší |
109,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY přelité omáčkou z jarní brokolice a sýra s kousky pečeného kuřete |
95,- |
5. | 220g SMAŽENÉ KUŘECÍ PROUŽKY v bylinkové strouhance na mixu trhaných salátů s polníčkem, rukolou, ředkvičkou a karotkou, dresink z medu, balsamica a olivového oleje s jarní cibulkou, bageta |
95,- |
6. | 220g (BEZ MASA) ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISOTTO s chřestem a restovanou jarní zeleninou se sýrem parmazánem |
99,- |
|
Pátek: 02. 05. 2014 – Polévka: Moravská cibulačka
1. | 250g QUESADILAS Pšeničná tortilla rozpečená se sýrem, španělským salámem chorizzo, pečenými paprikami a cibulí, kousky vepřové panenky, bramborovou plackou, omáčkou ze zakysané smetany a ledovým salátem |
105,- |
2. | 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) Vyzrálá HOVĚZÍ PLEC Z ČESKÉHO STRAKATÉHO SKOTU na cibulce a hříbkách s dušenou pažitkovou rýží |
99,- |
3. | 150g Grilované medailonky z vepřové panenky přelité sýrovou omáčkou, sázené vajíčko a bramborové hranolky | 109,- |
4. | 220g (VAŠE OBLÍBENÉ) SMAŽENÉ ŽAMPIONY s vařeným bramborem, máslem a domácí tatarkou |
95,- |
5. | 220g Těstoviny penne s kuřecími prsíčky, slaninou a brokolicí v paprikové omáčce, strouhaný modrý sýr |
99,- |
6. | 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou | 105,- |