Pondělí: 05. 05. 2014 – Polévka: Hovězí krupicová s vejcem a kmínem
1. | 180g PLÁTKY VEPŘOVÉ VÝBĚROVÉ KRKOVICE opékané na česnekovém oleji a pečené v hořčicové omáčce do měkka a podávané s bramborovými hranolky a domácí čalamádou |
105,- |
2. | 150g VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KARABÁČEK NA PEPŘI s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
3. | 200g HOLANDSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK se sýrem, bramborovou kaší a kyselou okurkou |
99,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem, sušenými rajčaty, česnekem a smetanou |
99,- |
5. | 220g LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, rajčaty, okurkou, kukuřicí, grilovaným kuřecím masem, pečenou paprikou, hermelínem a dresingem caesar |
99,- |
6. | 220g (BEZ MASA)RESTOVANÁ BROKOLICE na česneku zapečená se sýrem, podávaná na bramborové kaši s máslem |
89,- |
Úterý: 06. 05. 2014 – Polévka z bílých fazolí s pórkem
1. | 220g(REZERVUJTE SI) HOVĚZÍ CHEESEBURGER Z IRSKÉHO CHUCK ROLLU zapečený s bílým chřestem, šunkou a sýrem, podávaný na opečené housce s bramborovými hranolky a domácí majonézou |
109,- |
2. | 150g(OD ŠÉFŮ) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK pomalu tažený metodou sous vide, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
3. | 150g (LEHKOST BYTÍ) KUŘECÍ STEAK V CITRÓNECH, podávaný na restovaných žlutých fazolkách s karotkou na másle se šťouchanými brambory s jarní cibulkou |
105,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
105,- |
5. | 220g (BEZ MASA) GRATINOVANÉ SMETANOVÉ BRAMBORY se sušenými rajčaty a špenátem, přelité omáčkou z pečeného česneku |
89,- |
6. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím masem |
99,- |
Středa: 07. 05. 2014 – Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a kuskusem
1. | 150g PEČENÝ FILET Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY naložený v česneku s listovým špenátem podlitým smetanou a domácími bramboráčky, omáčka z výpeku |
105,- |
2. | 220g (MUSÍTE OCHUTNAT) PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY V TOM YUM pastě, podávané na smažené rýži NAŠÍ GORENG s citrónovou trávou, chilli a koriandrem a sypané vaječnou omeletou |
105,- |
3. | 150g (TIP ŠÉFA) KRÁLIČÍ GALANTÝNA ve slanině s pistáciovými oříšky a brusinkami se šlehanou bramborovou kaší |
109,- |
4. | 220g LEHKÉ LASAGNE S KUŘECÍM MASEM a listovým špenátem zapečené pod parmazánovým bešamelem, zdobené smaženou rukolou a karotkou |
105,- |
5. | 220g STUDENÝ SALÁT Z TĚSTOVIN PENNE s nakládaným tuňákem, čerstvým špenátem, jarní cibulkou, ředkvičkami a karotkou v citrónové majonéze |
99,- |
Čtvrtek: 08. 05. 2014 – Z důvodu státního svátku v tento den polední menu nevaříme
Pátek: 09. 05. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobásou
1. | 250g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) TEXASKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA GRILU, přelitá silnou šťávou z výpeku a podávaná se salátem Coleslaw a bramborovými hranolky |
110,- |
2. | 220g (TEX-MEX) CHIMACHANGAS – pšeničná tortilla plněná rozpečeným sýrem, bramborovou plackou, kuřecím fajitas, pečenou cibulí a paprikou, fazolemi a ledovým salátem, k tomu zakysaná smetana a BBQ omáčka |
109,- |
3. | 250g (VÝBORNÉ) NAŠE FARMÁŘSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY se sýrem, smetanou, uzeným masem, pečenou cibulí, slaninou a hráškem, k tomu červená řepa |
99,- |
4. | 220g TABOULÉ – vynikající libanonský salát z ledového salátu, rajčatového concasé, plocholisté petržele, máslového kuskusu, máty a červené cibulky, dresing s čerstvých citrónů a olivového oleje s opečeným kuřecím steakem a pita chlebem |
99,- |
5. | 220g Bramborové noky s kuřecím masem, slaninou, bazalkovým pestem a omáčkou ze čtyř druhů sýra |
99,- |