Pondělí: 26. 05. 2014 – Polévka: Brokolicový krém s kukuřicí

1. 180g (VÝBORNÉ)Grilovaný špíz s kuřecím masem a zeleninou, šťouchané brambory a listový salát s červenou cibulkou, rukolou a slaninkou v sladkém balsamicu                                                                                                                                  

105,-

2. 180g(NÁŠ TIP) Hovězí sekaný steak zapečený se šunkou a sýrem podávaný se sázeným vajíčkem, tatarskou omáčkou a bramborovými hranolkami                                                                                                                    

99,-

3. 150g Medailonky z vepřové pečeně smažené v sýrovém těstíčku přelité výbornou šípkovou omáčkou, bramborová kaše                                                                                                                                                                                               

105,-

4. 220g Domácí špagety s kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, chilli a smetanou                                                                          

99,-

5. 250g Variace listových salátů s kuřecím masem, rajčaty, hermelínem, ředkvičkami, hroznovým vínem a jogurtovým dresingem s bazalkou

99,-

   

 

   

 

 

Úterý: 27. 05. 2014 – Polévka: Fazolová s klobáskou

1. 150g Krůtí steak nakládaný v bylinkách, podávaný na čerstvých listech špenátu s francouzským dresingem a citrónovou omáčkou, šťouchané brambory s mladou cibulkou                                                                                                                

105,-

2. 160g Husí jatýrka na grillu s anglickou slaninkou, přelitá dijonskou smetanovou omáčkou, smažené krokety            

105,-

3. 200g Grilované čevapčiči z výběrového mletého masa, vařené brambory, kyselá okurka, hořčice a čerstvá cibulka      

95,-

4. 220g Bramborové noky s kuřecím masem, modrým sýrem, žampiony, pórkem a smetanou                                                 

99,-

5. 250g (BEZ MASA) Smažená cuketa ve špenátovém těstíčku, šťouchané brambory a česneková majonéza            

95,-

6. 220g Trhaný listový salát s rajčaty, okurkou, olivami, vepřovou panenkou, pažitkovým dresingem s jogurtem a česnekem, bylinková bageta                                                                                                                   

99,-

   

 

 

Středa: 28. 05. 2014 – Polévka : Rajčatová s bazalkou

1. 150g (VÝBORNÉ, MUSÍTE OCHUTANT) Pomalu pečené kousky králičího hřbetu na cibulce, česneku a slanince s čerstvým tymiánem podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem                                                                          

105,-

2. 150g Řecký kuřecí gyros zabalený v pšeničné tortille se slaninkou, rajčaty, zelným salátem a tzaziki, bramborové hranolky a ledový salát                                                                                                                                                                                                           

105,-

3. 160g Variace řízečků (kuřecí prsa a vepřová pečeně) podávaná s bramborovou kaší a malým řeckým salátem              

105,-

4. 220g Domácí těstoviny penne s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou s bazalkou, česnekem, slaninkou a cibulkou     

99,-

5. 250g Tradiční Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, kyselá okurka a strouhaný sýr                                                      

95,-

6. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát s kuřecím masem, rajčaty, slaninkou, krutonky a parmezanem                         

      105,-

   

 

 

Čtvrtek: 29. 05. 2014 – Polévka: Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem

1. 220g (NÁŠ TIP Z GRILLU)Tex mex kotleta se sázeným vajíčkem sotýrovaným bramborem panadéra(paprika, cibulka), americký dresing a pepřová omáčka                                                                                                                                                

109,-

2. 150gChilli con carne s fazolemi a kukuřicí připravované z irského hovězího válečku podávané s dušenou jasmínovou rýží     

99,-

3. 150g (CHUŤ ITÁLIE) Zapečený kuřecí steak s rajčaty a mozzarelou v bazalkovém pestu, výborný zeleninový kus kus a rajčatová smetanová omáčka                                                                                                                                                               

105,-

4. 220g Domácí Špagety s restovaným kuřecím masem na uzeném špeku s červenou cibulkou, hříbky a smetanou            

99,-

5. 150g Smažený sýr podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou                                                                        

95,-

6. 220g (OBLÍBENÁ KOMBINACE)Trhaný listový salát s grilovaným kuřecím masem, grilovanou marinovanou zeleninou, olivami a dresingem se sýrem feta, domácí chleba z naší pece                                                                                                                                 

105,-

   

 

 

Pátek: 30. 05. 2014 – Polévka: Žampionový krém se smetanou

1. 180g Hovězí Big Burger připravovaný z irského hovězího masa, pečenou slaninkou, mexickým jemně pikantním dresingem jalapenos, čerstvými rajčaty, sýrem a ledovým salátem, bramborové hranolky                                                              

109,-

2. 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT)Grilovaný steak z Norského lososa, pečené brambory ve slupce a zakysaná smetana s čerstvou pažitkou                                                                                                                                                                          

115,-

3. 150g (OBLÍBENÁ KOMBINACE)Kuřecí medailonky podávané se šťouchaným bramborem, smaženou bramborovou plackou, zeleninou juliene a balsamicovou omáčkou                                                                                                                                

105,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou                                                      

99,-

5. 220g Domácí halušky s kysaným zelím, uzeným masem a vídeňskou cibulkou 

90,-

6. 220g LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU,rajčaty, okurkou, fazolemi, vepřovou panenkou, hermelínem a vajíčkem                   

99,-

Nahoru