Pondělí: 02. 06. 2014 – Polévka: Frankfurtská s bramborem a párkem
1. | 220g(Z GRILU) ŘECKÉ BIFTEKI z krůtích stehen, grilované na dřevěném uhlí, plněné sušenými rajčaty, sýrem feta a olivami a podávané s opečenými brambůrky ve slupce s omáčkou tzatziki |
105,- |
2. | 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) QUESADILA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným kuřecím masem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, slaninou, quacamole, k tomu dresing s jalapeňos papriček |
105,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) DUŠENÁ VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží |
95,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou |
99,- |
5. | 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ SALÁT – Variace trhaných listových salátů, polníčku, ředkviček, rajčátek s jogurtovým dresingem, opečenou slaninou, zastřeným vejcem a kuřecím masem |
99,- |
6. | 150g (BEZ MASA) GRILOVANÝ HERMELÍN NA BUKOVÉM DŘÍVÍ se zelenými fazolkami a bramborovou kaší |
89,- |
Úterý: 03. 06. 2014 – Polévka: Silný drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi
1. | 150g(Z GRILU) STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU marinovaný v estragonu, medu, citrónu a bílém víně, grilovaný na dřevěném uhlí, podávaný s mačkaným bramborem s jarní cibulkou a dipem z pečeného lilku |
109,- |
2. | 220g(Z GRILU) MARINOVANÝ FILÉ Z RYBY MAHI-MAHI v hrubozrnné hořčici , sójové omáčce kikoman a petrželce, podávané s restovanými mangoldovými listy a opečenými brambůrky ve slupce |
105,- |
3. | 150g (VÝBORNÁ KLASIKA) BURGUNDSKÉ HOVĚZÍ RAGÚ na červeném víně s dušenou cibulovou rýží |
95,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, s opečenou slaninou, brokolicí, česnekem a sýrovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g INDICKÝ KUŘECÍ SALÁT se špenátem, okurkou, červenou cibulkou, brambory a dresinkem s kokosového mléka |
99,- |
6. | 150g (BEZ MASA) ČERSTVÝ ZELENÝ CHŘEST NA MÁSLE, zapečený se sýrem mozzarella přelitý omáčkou choron a podávaný na opečených brambůrkách |
95,- |
Středa: 04. 06. 2014 – Polévka: Kapustová s chlebovými krutóny
1. | 220g(Z GRILU) GRILOVANÉ KEBABY z hovězího irského krku na dřevěném uhlí, podávané s opečeným pita chlebem, bramborovými hranolky a pažitkovým dipem |
109,- |
2. | 150g (Z GRILU) VEPŘOVÁ KRKOVICE PO TOSKÁNKU připravená na grilu a podávaná s omáčkou z rajčat, bílého vína a estragonu, k tomu šťouchané brambory se špekem a cibulí |
105,- |
3. | 150g RESTOVANÁ KUŘECÍ PRSÍČKA s jablky, mandlemi a jarní cibulkou ve smetanové kari omáčce s dušenou rýží |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s hovězími nudličkami, houbami, rozmarýnem a omáčkou z pečeného česneku |
99,- |
5. | 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a kousky nakládaného tuňáka |
105,- |
6. | 150g (BEZ MASA) ZAPEČENÁ BROKOLICE v sýrové omáčce a podávaná s česnekovými gratinovanými brambory |
89,- |
Čtvrtek: 05. 06. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar s morkových kostí s vejcem
1. | 150g (Z GRILU) Kuřecí prsíčka TANDORI grilované na bukovém dříví, s máslovým kuskusem a restovanou karotkou na másle a citrónu k tomu dip s jarní cibulkou a salátovou okurkou |
99,- |
2. | 150g(Z GRILU) MIX GRIL(vepřová pečeně, kuřecí prsa) na bukovém dříví s bramborovou kaší a omáčkou dijon s křenem |
109,- |
3. | 150g (KLASIKA) POMALU PEČENÝ HOVĚZÍ KRK na paprikách a rajčatech, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem |
99,- |
6. | 150g (BEZ MASA)SMAŽENÝ KVĚTÁK s bramborovou kaší s máslem a domácí tatarkou |
99,- |
|
Pátek: 06. 06. 2014 – Polévka: Gulášová s bramborem
1. | 150g (OCHUTNEJTE) GRILOVANÁ VÝBĚROVÁ KRKOVIČKA, podávaná na restovaném španělském salámu chorizzo s pečenou paprikou a šalotkou k tomu šťouchané brambory a koktejlová majonéza |
109,- |
2. | 180g(SKVĚLÁ DOBROTA) Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty, mozzarellou, přelité balzamikovou omáčkou s bazalkovým pestem zjemněnou kapkou smetany k tomu zapečené brambory s cibulí a vejcem |
105,- |
3. | 150g KUŘECÍ WOK s olivami, baby kukuřicí, šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená rýže |
99,- |
4. | 150g (FISCH & CHIPS) Smažené rybí filé v pivním těstíčku, podávané s bramborovými hranolky a citrónovým dipem |
99,- |
5. | 220g Variace listových salátu a čerstvé zeleniny s křenovým dresingem, plátky anglického rostbífu, rozpečená bageta |
105,- |