Pondělí: 07. 07. 2014 – Polévka: Z lesních hub a brambor

1. 220g KUŘECÍ QUESADILA, pšeničná tortilla plněná pečenými kuřecími a vepřovými kousky se zázvorem, koriandrem, rozpečeným sýrem, pečenou paprikou a cibulí, jalapeňos a ledovým salátem k tomu zakysaná smetana

105,-

2. 180g VEPŘOVÉ MEDAILONKY, smažené v česnekovém těstíčku s bazalkovým pestem, k tomu šťouchané brambory

99,-

3. 150g (Z GRILU) STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU, zapečený se smaženou bramborovou plackou, rajčaty a sýrem, podávaný s bramborovými hranolky, česnekovým dipem a přírodním výpekem

105,-

4. 220g  BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, brokolicí, česnekem  a omáčkou quatro formaggi

99,-

5. 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát s opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem a parmazánem

99,-

   

   

 

Úterý: 08. 07. 2014 – Polévka: Slepičí krupicová s vejcem a zeleninou

1. 150g  HOVĚZÍ ROASTBEEF podávaný s hanáckým zelným salátem s křenem a pečeným novým bramborem

109,-

2. 200g (ČESKÁ KLASIKA) SMAŽENÉ 2KS KARBANÁTKŮ s majoránkou a česnekem, podávané s vařeným bramborem, máslem a kyselou okurkou

99,-

3. 150g(NÁŠ TIP)  KUŘECÍ PRSA NA MANDLÍCH, pečeném ananasu, kari a smetaně s dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 220g NAŠE DOMÁCÍ TĚSTOVINY PENNE s kuřecími kousky, šunkou od kosti a hráškem ve smetanové omáčce

99,-

5. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou

99,-

   

   

 

Středa: 09. 07. 2014 – Polévka: Květáková s opečenou šunkovou klobásou

1. 230g KONFITOVANÉ KRÁLIČÍ STEHNO s divokým kořením, tymiánem a citrónovou kůrou, podávané na šťouchaných bramborech a špenátových listech s česnekem

105,-

2. 220g ŠPÍZ Z KUŘECÍCH PRSOU, pečeným bramborem ve slanině, cibulí, cuketou a klobásou, podávaný se sotýrovanými smetanovými brambůrky

105,-

3. 150g VYZRÁLÁ HOVĚZÍ KÝTA dušená v kořenové zelenině se smetanovou omáčkou z lišek a dušenou rýží

99,-

4. 220g NAŠE DOMÁCÍ SPAGHETTI s lososem, brokolicí, čerstvým koprem, mandlemi a smetanou

105,-

5. 220 g SALÁT z domácích těstovin s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, mozzarellou, cuketou a kuřecím masem

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 10. 07. 2014 – Polévka: Kachní kaldoun s játrovými knedlíčky

1. 150g STEAK Z TUŇÁKA v hrubozrnné hořčici a kikoman omáčce se smetanovým pórkem a bramborovou kaší

115,-

2. 150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY z vepřové panenské svíčkové s citrónem a lehkým rakouským bramborovým salátem

105,-

3. 180g Naše KUNG – PAO z kuřecích stehýnek, zeleniny a arašídů, podávané s bramborovou plackou a dušenou rýží

99,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem a česnekem ve smetanové omáčce s parmazánem

99,-

5. 220g ZELENINOVÝ SALÁT s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes

99,-

   

   

 

Pátek: 11. 07. 2014 – Polévka: S uzeného žebra s krupkami a zelím

1. 220g V JOGURTU MARINOVANÁ KUŘECÍ STEHNA spolu s červeným kari, citrónové kůry a chilli, podávaná s pečenými brambory s cibulí, karotkou a koriandrem, česneková majonéza

99,-

2. 220g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA V DIJONSKÉ HOŘČICI, medu a pomerančové šťávě, podávaná na restovaných zelených fazolkách se slaninou a mačkanými brambory

109,-

3. 180g KACHNÍ JÁTRA, marinované v čerstvé majoránce, podávané v silné omáčce z černého piva a karamelizované šalotky, k tomu dušená rýže

99,-

4. 220g TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem, omáčkou za čtyř druhů sýrů a restovanou slaninou

99,-

5. 220g ZELENINOVÝ SALÁT s pečenými kousky čerstvého tuňáka upravovaného na španělský způsob a vejcem

105,-

   

   

Nahoru