Pondělí: 07. 07. 2014 – Polévka: Z lesních hub a brambor
1. | 220g KUŘECÍ QUESADILA, pšeničná tortilla plněná pečenými kuřecími a vepřovými kousky se zázvorem, koriandrem, rozpečeným sýrem, pečenou paprikou a cibulí, jalapeňos a ledovým salátem k tomu zakysaná smetana |
105,- |
2. | 180g VEPŘOVÉ MEDAILONKY, smažené v česnekovém těstíčku s bazalkovým pestem, k tomu šťouchané brambory |
99,- |
3. | 150g (Z GRILU) STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU, zapečený se smaženou bramborovou plackou, rajčaty a sýrem, podávaný s bramborovými hranolky, česnekovým dipem a přírodním výpekem |
105,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a omáčkou quatro formaggi |
99,- |
5. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát s opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem a parmazánem |
99,- |
|
||
|
Úterý: 08. 07. 2014 – Polévka: Slepičí krupicová s vejcem a zeleninou
1. | 150g HOVĚZÍ ROASTBEEF podávaný s hanáckým zelným salátem s křenem a pečeným novým bramborem |
109,- |
2. | 200g (ČESKÁ KLASIKA) SMAŽENÉ 2KS KARBANÁTKŮ s majoránkou a česnekem, podávané s vařeným bramborem, máslem a kyselou okurkou |
99,- |
3. | 150g(NÁŠ TIP) KUŘECÍ PRSA NA MANDLÍCH, pečeném ananasu, kari a smetaně s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 220g NAŠE DOMÁCÍ TĚSTOVINY PENNE s kuřecími kousky, šunkou od kosti a hráškem ve smetanové omáčce |
99,- |
5. | 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou |
99,- |
|
||
|
Středa: 09. 07. 2014 – Polévka: Květáková s opečenou šunkovou klobásou
1. | 230g KONFITOVANÉ KRÁLIČÍ STEHNO s divokým kořením, tymiánem a citrónovou kůrou, podávané na šťouchaných bramborech a špenátových listech s česnekem |
105,- |
2. | 220g ŠPÍZ Z KUŘECÍCH PRSOU, pečeným bramborem ve slanině, cibulí, cuketou a klobásou, podávaný se sotýrovanými smetanovými brambůrky |
105,- |
3. | 150g VYZRÁLÁ HOVĚZÍ KÝTA dušená v kořenové zelenině se smetanovou omáčkou z lišek a dušenou rýží |
99,- |
4. | 220g NAŠE DOMÁCÍ SPAGHETTI s lososem, brokolicí, čerstvým koprem, mandlemi a smetanou |
105,- |
5. | 220 g SALÁT z domácích těstovin s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, mozzarellou, cuketou a kuřecím masem |
99,- |
|
||
|
Čtvrtek: 10. 07. 2014 – Polévka: Kachní kaldoun s játrovými knedlíčky
1. | 150g STEAK Z TUŇÁKA v hrubozrnné hořčici a kikoman omáčce se smetanovým pórkem a bramborovou kaší |
115,- |
2. | 150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY z vepřové panenské svíčkové s citrónem a lehkým rakouským bramborovým salátem |
105,- |
3. | 180g Naše KUNG – PAO z kuřecích stehýnek, zeleniny a arašídů, podávané s bramborovou plackou a dušenou rýží |
99,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem a česnekem ve smetanové omáčce s parmazánem |
99,- |
5. | 220g ZELENINOVÝ SALÁT s vejcem, šunkou od kosti a kousky sýru s domácím caesar dresingem, krutony s domácího chleba a kuřecím masem smaženým v corn – flakes |
99,- |
|
||
|
Pátek: 11. 07. 2014 – Polévka: S uzeného žebra s krupkami a zelím
1. | 220g V JOGURTU MARINOVANÁ KUŘECÍ STEHNA spolu s červeným kari, citrónové kůry a chilli, podávaná s pečenými brambory s cibulí, karotkou a koriandrem, česneková majonéza |
99,- |
2. | 220g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA V DIJONSKÉ HOŘČICI, medu a pomerančové šťávě, podávaná na restovaných zelených fazolkách se slaninou a mačkanými brambory |
109,- |
3. | 180g KACHNÍ JÁTRA, marinované v čerstvé majoránce, podávané v silné omáčce z černého piva a karamelizované šalotky, k tomu dušená rýže |
99,- |
4. | 220g TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem, omáčkou za čtyř druhů sýrů a restovanou slaninou |
99,- |
5. | 220g ZELENINOVÝ SALÁT s pečenými kousky čerstvého tuňáka upravovaného na španělský způsob a vejcem |
105,- |
|
||
|