Pondělí: 14. 07. 2014 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar
1. | 160g KUŘECÍ ROLÁDA plněná anglickou slaninkou, špenátem a sýrem přelitá silnou šťávou, dušená jasmínová rýže a okurkový salát |
105,- |
2. | 150g Smažený KUŘECÍ GORDON BLEU, podávaný s bramborovou kaší |
105,- |
3. | 150g (KLASIKA)PEČENÉ VÝPEČKY z vepřové plece a libového boku, špenát a domácí bramborový knedlík |
99,- |
4. | 220g ŠPAGETY s kuřecím masem, žampiony, hříbky, červenou cibulkou a smetanou |
99,- |
5. | 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s vepřovou panenkou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, ředkvičkami a francouzským dresingem s čerstvou pažitkou |
99,- |
|
||
|
Úterý: 15. 07. 2014 – Polévka: Pórková s krutonky
1. | 150g GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK podávaný s baby karotkou na másle, šťouchané brambory s mladou cibulkou a smetanová citronová omáčka |
105,- |
2. | 180g HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE z irského válečku s kukuřicí a čerstvou paprikou, dušená jasmínová rýže |
99,- |
3. | 220g(NÁŠ TIP) QUESADILLA s kuřecím masem v koření barbecue, slaninkou, pečeným bramborem, paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem, podávané s ledovým salátem a zakysanou smetanou |
109,- |
4. | 220g ITALSKÁ ČOČKA s restovanou cuketou, sázené vajíčko a chléb z naší pece |
99,- |
5. | 220g TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT s kuřecím masem, hermelínem, hroznovým vínem, rajčaty, okurkou a jogurtovým dresingem s medem a bazalkou |
99,- |
6. | ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, bazalkovým pestem, rajčaty a česnekem |
99,- |
|
Středa: 16. 07. 2014 – Polévka : Kuřecí vývar se zeleninou
1. | 160g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ GYROS podávaný s hranolkami, malým řeckým salátem, opečeným pita chlebem a dresingem tzaziki |
105,- |
2. | 150g MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálé hovězí kýty, dušená jasmínová rýže |
99,- |
3. | 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, bruselské kapustičky na slanince, dijonská smetanová omáčka a pečené brambory s cibulkou |
109,- |
4. | 150g SMAŽENÝ SÝR podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem |
99,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, slaninkou, sušenými rajčaty a smetanou |
99,- |
6. | 220 g Míchaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, karotkou, kukuřicí a majonézovým kari dresingem |
99,- |
|
Čtvrtek: 17. 07. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem
1. | 140g Pečený STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA, šťouchané brambory s cibulkou a čerstvý listový špenát s limetkovým jogurtovým dresingem |
115,- |
2. | 150g POMALU PEČENÁ LOUPANÁ HOVĚZÍ PLEC na zauzeném domácím špeku podávaná s dušenou jasmínovou rýží a hříbkovou omáčkou |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky smažené v sýrovém těstíčku s bazalkou podávané s bramborovou kaší a česnekovou majonézou |
99,- |
4. | 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, česnekem, chilli a rajčatovou omáčkou arabiata |
99,- |
5. | 220g ČERSTVÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem, rajčaty, okurkou, červenou cibulkou, balkánským sýrem, olivami a sušenými rajčaty |
99,- |
|
||
|
Pátek: 18. 07. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar
1. | 160g Konfitované francouzské KACHNÍ STEHNO podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem |
115,- |
2. | 160g HOVĚZÍ HAMBURGER připravovaný z irského hovězího masa, pečená slaninka, rajčata, cibulka, sýr, ledový salát, americký dresing a bramborové hranolky |
105,- |
3. | 180g MEXICKÉ BURRITO plněné kuřecím masem a vepřovou panenkou v koření fajitas, šťouchanými fazolemi, sýrem, kukuřicí, rajčaty, ledovým salátem a pečenou paprikou s cibulkou, zakysaná smetana a omáčka barbecue |
105,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, modrým sýrem, pórkem, slaninkou a smetanou |
99,- |
5. | 220g Ledový a římský salát s kuřecím masem, dresingem caesar, slaninkou, rajčaty, krutonky a hermelínem |
105,- |