Pondělí: 14. 07. 2014 – Polévka: Aztécký kuřecí vývar

1. 160g KUŘECÍ ROLÁDA plněná anglickou slaninkou, špenátem a sýrem  přelitá silnou šťávou, dušená jasmínová rýže a okurkový salát                                                                                                                                                                                                    

105,-

2. 150g Smažený KUŘECÍ GORDON BLEU, podávaný s bramborovou kaší                                                                           

105,-

3. 150g (KLASIKA)PEČENÉ VÝPEČKY z vepřové plece a libového boku, špenát a domácí bramborový knedlík                      

99,-

4. 220g  ŠPAGETY s kuřecím masem, žampiony, hříbky, červenou cibulkou a smetanou                                                               

99,-

5. 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s vepřovou panenkou, smaženou bramborovou plackou, rajčaty, ředkvičkami a francouzským dresingem s čerstvou pažitkou                                                                                                                       

99,-

   

 

   

 

 

Úterý: 15. 07. 2014 – Polévka: Pórková s krutonky

1. 150g GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK podávaný s baby karotkou na másle, šťouchané brambory s mladou cibulkou a smetanová citronová omáčka   

105,-

2. 180g HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE z irského válečku s kukuřicí a čerstvou paprikou, dušená jasmínová rýže               

99,-

3. 220g(NÁŠ TIP)  QUESADILLA s kuřecím masem v koření barbecue, slaninkou, pečeným bramborem, paprikou a cibulí, rozpečeným sýrem, podávané s ledovým salátem a zakysanou smetanou                                                                                           

109,-

4. 220g ITALSKÁ ČOČKA s restovanou cuketou, sázené vajíčko a chléb z naší pece                                                                   

99,-

5. 220g TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT s kuřecím masem, hermelínem, hroznovým vínem, rajčaty, okurkou a jogurtovým dresingem s medem a bazalkou                                                                                                                                                                       

99,-

6. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, bazalkovým pestem, rajčaty a česnekem                                                                            

99,-

   

 

 

Středa: 16. 07. 2014 – Polévka : Kuřecí vývar se zeleninou

1. 160g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ GYROS podávaný s hranolkami, malým řeckým salátem, opečeným pita chlebem a dresingem tzaziki  

105,-

2. 150g MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálé hovězí kýty, dušená jasmínová rýže                                                                

99,-

3. 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, bruselské kapustičky na slanince, dijonská smetanová omáčka a pečené brambory s cibulkou                                                                                                                                                   

109,-

4. 150g SMAŽENÝ SÝR podávaný s domácí tatarskou omáčkou a vařeným bramborem                                                              

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, slaninkou, sušenými rajčaty a smetanou                                                       

99,-

6. 220 g Míchaný listový salát s rukolou, kuřecím masem, rajčaty, karotkou, kukuřicí a majonézovým kari dresingem               

99,-

   

 

 

Čtvrtek: 17. 07. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem

1. 140g Pečený STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA, šťouchané brambory s cibulkou a čerstvý listový špenát s limetkovým jogurtovým dresingem                                                                                                                                                                                     

115,-

2. 150g POMALU PEČENÁ LOUPANÁ HOVĚZÍ PLEC na zauzeném domácím špeku podávaná s dušenou jasmínovou rýží a hříbkovou omáčkou                                                                                                                            

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) Kuřecí medailonky smažené v sýrovém těstíčku s bazalkou podávané s bramborovou kaší a česnekovou majonézou                                                                                                                                                                                                            

99,-

4. 220g Těstoviny penne s kuřecím masem, slaninkou, česnekem, chilli a rajčatovou omáčkou arabiata                                   

99,-

5. 220g ČERSTVÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem, rajčaty, okurkou, červenou cibulkou, balkánským sýrem, olivami a sušenými rajčaty                                                                                                                                                                                

99,-

   

 

   

 

 

Pátek: 18. 07. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar

1. 160g Konfitované francouzské KACHNÍ STEHNO podávané s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem  

115,-

2. 160g HOVĚZÍ HAMBURGER připravovaný z irského hovězího masa, pečená slaninka, rajčata, cibulka, sýr, ledový salát, americký dresing a bramborové hranolky

105,-

3. 180g MEXICKÉ BURRITO plněné kuřecím masem a vepřovou panenkou v koření fajitas, šťouchanými fazolemi, sýrem, kukuřicí, rajčaty, ledovým salátem a pečenou paprikou s cibulkou, zakysaná smetana a omáčka barbecue                      

105,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, modrým sýrem, pórkem, slaninkou a smetanou                                   

99,-

5. 220g Ledový a římský salát s kuřecím masem, dresingem caesar, slaninkou, rajčaty, krutonky a hermelínem

105,-

Nahoru