Pondělí: 28. 07. 2014 – Polévka: Pórková s vajíčkem

1. 160g KUŘECÍ ROLÁDA plněná anglickou slaninkou, špenátem, paprikovou klobáskou a sýrem přelitá silnou šťávou, bramborová kaše

99,-

2. 150g SMAŽENÝ SÝR podávaný s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem

99,-

3. 150g Grilovaný KUŘECÍ STEAK podávaný se šunkou krájenou od kosti marinovanou v chilli, medu a černém pivě, podávané s baby karotkou na másle, bramborové krokety a šípková omáčka

105,-

4. 220g  BRAMBOROVÉ NOKY s nudličkami z vepřové panenky, slaninou, hříbky, hráškem, cibulkou a smetanou

99,-

5. 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s grilovaným kuřecím masem, dresinkem Caesar, slaninou, rajčaty a rozpečenou bagetou

99,-

   

   

 

Úterý: 29. 07. 2014 – Polévka: Krupicová slepičí se zeleninou

1. 180g KUŘECÍ GYROS V PŠENIČNÉ TORTILLE se sýrem, rajčátkem, červenou cibulkou, kyselou okurkou, zelným salátem a omáčkou tzatziki, k tomu bramborové hranolky

105,-

2. 150g KRŮTÍ PRSA na hříbkách a slanině, podávané s  bramborovou kaší

105,-

3. 150g VEPŘOVÉ ŠUEJ-ČU-ŽOU s pekingským zelím, čínskými houbami, paprikou a dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 220g Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ se šunkou od kosti a vejcem, kyselá okurka

89,-

5. 220g LETNÍ POLNÍČKOVÝ SALÁT s ředkvičkou, chřestem, vejci, rajčaty, parmazánem a kuřecím prsíčkem

105,-

   

   

 

Středa: 30. 07. 2014 – Polévka: Bílá kapustová s klobásou

1. 150g KUŘE PODLE MAGDALENY DOBROMILY RETTIGOVÉ – grilovaný kuřecí steak v hořčici, čerstvé majoránce a česneku, sypaný smaženou vídeňskou cibulkou, podávaný s mačkaným bramborem a lahůdkovou majonézou

99,-

2. 140g GRILOVANÝ STEAK Z LOSOSA na citrónech s restovanou letní zeleninou, jemnou kaparovou omáčkou a mačkaným bramborem

115,-

3. 220g ITALSKÁ ZELENINOVÁ PÁNEV s italskou salsiciou, kuřecím masem v omáčce z rajčat a bílého vína, rýže

99,-

4. 180g SMAŽENÁ BROKOLICE v pivním těstíčku s citrónovým dipem a vařenými brambory s máslem

95,-

5. 220g LEDOVÝ A HLÁVKOVÝ SALÁT s rajčaty, domácím bazalkovým pestem, sýrem mozzarella, grilovaným kuřecím masem a balzamikovou redukcí

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 31. 07. 2014 – Polévka: Letní zeleninový vývar s vejcem a domácí zavářkou

1. 220g DRŮBEŽÍ KEBABY na grilu se zelným salátem, zakysanou smetanou s pažitkou a bramborovými hranolky

105,-

2. 150g HOVĚZÍ FILETY z mladého býčka (SILVERSIDE-země původu Kanada) s grilovanou slaninou, pepřovou omáčkou a bramborovou kaší

109,-

3. 220g DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ HALUŠKY s vyuzenou krkovičkou, kysaným zelím, cibulkou a špekem

95,-

4. 220g SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou a pažitkou

99,-

5. 220g CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečenou bagetkou

99,-

   

   

 

 Pátek: 01. 08. 2014 – Polévka: Bramborová s hříbky

1. 1. 220g TEX-MEX QUESADILA plněná rozpečeným sýrem, pečeným kuřecím masem, španělským salámem chorizzo, smaženou bramborovou plackou, pečenou cibulí, paprikou a omáčkou quacamole k tomu ledový salát a zakysaná smetana

105,-

2. 250g KUŘECÍ STEHNA NA DŘEVĚNÉM UHLÍ s opečenými brambůrky ve slupce a pažitkovou majonézou

99,-

3. 200g  SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem, bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou

99,-

4. 220g BRAMBOROVÉ NOČKY s kuřecími nudličkami, listovým špenátem, česnekem a smetanovou omáčkou

99,-

5. 220g ŘECKÝ SALÁT z čerstvé zeleniny, variací oliv, marinované šalotky ve vinném octu a fety s opečeným pita chlebem a grilovaným kuřecím steakem

105,-

   

   

Nahoru