Pondělí: 04. 08. 2014 – Polévka: Čočková

1. 150g (OBLÍBENÉ) PEČENÉ VEPŘOVÉ VÝPEČKY z výběrové plece a libového   boku, podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

99,-

2. 150g KUŘECÍ   MEDAILONKY smažené   ve špenátovém těstíčku, bramborová kaše, americký dresing

105,-

3. 160g   (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ ŠPÍZ s kuřecím   masem, klobáskou a zeleninou, bramborové hranolky a ledový salát   s červenou cibulkou a slaninkou v sladkém balsamicu                                                                                     

105,-

4. 200g   TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem, slaninkou,   rajčaty, smetanou a  rukolou

        99,-

5. 220g   TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT se smaženým kuřecím masem,   kari dresingem, rajčaty, ředkvičkami a kukuřicí         

        99,-

   

   

 

Úterý: 05. 08. 2014 – Polévka: Žampionová s bramborem

1.  150g SMAŽENÉ ŘÍZEČKY   Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané s lehkým rakouským bramborovým salátem

      105,-

2. 160g GRILOVANÝ KRUTI   STEAK, baby   karotka na másle, bramborová kaše a výborná omáčka bernaise

105,-

3. 170g   THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s červeným kari, kokosovým mlékem, zeleninou,   žampiony a dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 220gVÝBORNÉ   BRAMBORY zapečené s italskou   masovou omáčkou bolognese, rajčaty, smetanou a sýrem

        95,-

5.  220g(LETNÍ VARIACE) Míchaný LISTOVÝ SALÁT s kuřecím masem, hroznovým vínem, rajčaty, hermelínem  a jogurtovým dresingem s bazalkou

        99,-

6. Bramborové noky s kuřecím masem,   slaninkou a rajčatovou omáčkou amatriciana

        99,-

   

Středa: 06. 08. 2014 – Polévka : Hovězí vývar se zeleninou

1. 150g Pomalu   pečený HOVĚZÍ IRSKÝ   VÁLEČEK NA HOUBÁCH   a vyuzeném špeku, dušená jasmínová rýže

      99,-

2. 150g Grilované kuřecí MEDAILONKY ZAPEČENÉ SE ŠUNKOU,   máslovým pórkem a sýrem, mačkané brambory s tvarohem a pažitkou, sýrová   omáčka

105,-

3. 160g(OBLÍBENÁ KLASIKA) SMAŽENÝ KVĚTÁK, vařené   brambory a domácí tatarská omáčka                              

        95,-

4. 200g  Těstoviny FETUCCINE   S RESTOVANÝM LOSOSEM, rajčaty, cibulkou, rozmarýnem a smetanou

      105,-

5. 250g VELKÝ ČERSTVÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem, rukolou,   rajčaty, vajíčkem, kukuřicí, dresingem caesar a křupavou bagetou

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 07. 08. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou

1. 220g (OBLÍBENÝ   TWISTER) Burrito plněné smaženým   kuřecím masem, rajčaty, ledovým salátem, slaninkou, sýrem a lahůdkovou   majonézou a omáčka barbecue              

105,-

2.  150g (VÝBORNÁ   KOMBINACE) Vepřové medailonky   z PANENSKÉ SVÍČKOVÉ marinované v provensálských bylinkách,   smetanové brambory prohozené s dlouholistou petrželkou a mladou cibulkou

109,-

3. 160g(MUSÍTE   OCHUTNAT) Výborný HOVĚZÍ HAMBURGER v sezamové housce s opečenou slaninkou, rajčaty, sýrem a   okurkou, smažené hranolky a česneková majonéza                                                                                               105,-
4. 220g Míchaný listový SALÁT S KUŘECÍM MASEM, marinovaným balkánským sýrem, olivami, rajčaty, paprikou   a okurkou

       99-

5. 220g DOMÁCÍ   ŠPAGETY s kuřecím masem,   chilli papričkou, rajčaty, slaninkou a smetanou

99,-

   
   

 

Pátek: 08. 08. 2014 – Polévka: Hrachová s chlebovými krutonky

1. 160g (NÁŠ TIP)KUŘECÍ GYROS podávaný s opečeným pita chlebem, řeckým salátem, hranolkami a   zakysanou smetanou se sýrem feta

105,-

2. 200g (MUSÍTE   OCHUTNAT) KONFITOVANÁ   VEPŘOVÁ KOTLETA s bylinkami a   česnekem podávaná se sotýrovaným smetanovým bramborem s hráškem

   99,-

3. 160g(OBLÍBENÉ) SMAŽENÝ GORDON   BLEU plněný   šunkou a sýrem, bramborová kaše a okurkový salát

105,-

4.  200g ITALSKÁ   ČOČKA s rajčaty, grilovanou   cuketou, sázeným vajíčkem a domácím chlebem                             

95,-

5. 220g KŘEHKÝ   LEDOVÝ SALÁT S RUKOLOU , kuřecím   masem, vajíčkem, rajčaty, šunkou a sladkou kukuřicí, lehký majonézový dresing   s pečenou paprikou

99,-

6. 220g BRAMBOROVÉ   NOKY s kuřecím masem,   žampiony, hráškem  a smetanou

        99,-

Nahoru