Pondělí: 11. 08. 2014 – Polévka: Česneková s kroupami a bramborem
1. | 150g (OBLÍBENÉ) STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO ROŠTĚNCE, přelitý silnou šťávou, listový salát a smažené hranolky |
109,- |
2. | 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK se smetanovou dijonskou omáčkou, sázené vajíčko a šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou |
99,- |
3. | 160gKUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI se žampiony,pórkem,hráškem a smetanovou omáčkou,dušená jasmínová rýže |
99,- |
4. | 200g (LETNÍ VARIACE) TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou a olivami, dresing caesar |
99,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou, sušenými rajčaty, špenátem a smetanou |
99,- |
|
||
|
Úterý: 12. 08. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou
1. | 160g Hovězí CHILLI CON CARNE připravované z irského válečku s kukuřicí a paprikou, dušená jasmínová rýže |
99,- |
2. | 150g Smažený kuřecí STEAK V BRAMBOROVÉM TĚSTÍČKU s čerstvou bazalkou, jemná bramborová kaše a lahůdková majonéza |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK z vepřové pečeně zapečený s hermelínem podávaný s restovanými žampiony s čerstvým tymiánem, pečené brambory a zakysaná smetana s pažitkou |
105,- |
4. | 200g (VÝBORNÁ VARIACE) Míchaný LISTOVÝ SALÁT S VEPŘOVOU PANENKOU, rajčátky, okurkou, smaženou bramborovou plackou a francouzským dresingem |
99,- |
5. | 220g ŠPAGETY AGLIO OLIO s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou, sypané parmezánem |
99,- |
|
||
|
Středa: 13. 08. 2014 – Polévka : Fazolková s bramborem a smetanou
1. | 210g (OBLÍBENÉ) SMAŽENÉ KARBANÁTKY připravované z výběrové vepřové plece s česnekem a bylinkami, bramborová kaše a kyselá okurka |
99,- |
2. | 150g GRILOVANÁ KACHNÍ JATÝRKA podávaná s fazolovými lusky na slanince, sázené vajíčko, balsamicová omáčka a pečené brambory s cibulkou |
105,- |
3. | 160g (MEXICKÁ PŠENIČNÁ TORTILLA) Chimichangas plněná kuřecím masem v koření BBQ, pečenou paprikou, cibulkou, rozpečeným sýrem, fazolemi a kukuřicí, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 220g ŘECKÝ SALÁT s kuřecím masem, balkánským sýrem, rajčaty, okurkou, olivami, červenou cibulkou a paprikou |
105,- |
5. | 220g TĚSTOVINY PENNE s nudličkami z hovězí svíčkové, cibulkou, houbami, rozmarýnem a smetanou |
105,- |
|
||
|
Čtvrtek: 14. 08. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem
1. | 150g (OBLÍBENÉ) Grilované MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité pepřovou omáčkou, podávané s restovanou čerstvou zeleninou, sotýrované smetanové brambory |
109,- |
2. | 150g (MUSÍTE OCHUTNAT) VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KRK Z MLADÉHO BÝKA pečený s kořenovou zeleninou, rajčaty a paprikou, dušená jasmínová rýže |
99,- |
3. | 160g SMAŽENÝ SÝR PLNĚNÝ ŠUNKOU podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
99,- |
4. | 200g (VÝBORNÝ SALÁT) LEDOVY SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, česnekovým dresingem, kukuřicí, šunkou, vajíčkem a rozpečenou bagetkou |
99,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, česnekem, špenátem a smetanou |
99,- |
|
||
|
Pátek: 15. 08. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar se zázvorem a kokosovým mlékem
1. | 180g (OBLÍBENÉ) TROJSKÁ MASOVÁ BAŠTA (pečená vepřová krkovice a uzená kýta na cibulce a špeku podávaná s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem) |
105,- |
2. | 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK marinovaný v bazalkovém pestu, na rukolovém salátu s polníčkem, italská tomatová omáčka a výborný zeleninový kus kus |
105,- |
3. | 220g (NÁŠ TIP) ZAPEČENÉ BRAMBORY s kuřecím masem, špenátem, smetanou a sýrem |
99,- |
4. | 200g (MUSÍTE OCHUTANT) CAESAR SALÁT (ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem) |
105,- |
5. | 220g TORTELINY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM A RICOTOU v sýrové omáčce s kuřecím masem a slaninkou |
99,- |
6. | 160g SMAŽENÉ ŽAMPIONY podávané s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou |
95,- |