Pondělí: 11. 08. 2014 – Polévka: Česneková s kroupami a bramborem

1. 150g (OBLÍBENÉ) STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO ROŠTĚNCE, přelitý silnou šťávou, listový salát a smažené hranolky                                                                                                                                                                                                              

109,-

2. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK se smetanovou dijonskou omáčkou, sázené vajíčko a šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou                                                                                                                                                                                         

99,-

3. 160gKUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI se žampiony,pórkem,hráškem a smetanovou omáčkou,dušená jasmínová rýže   

99,-

4. 200g (LETNÍ VARIACE) TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou a olivami, dresing caesar                                                                                                                                                                                       

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s nudličkami z vepřové panenky, slaninkou, sušenými rajčaty, špenátem a smetanou         

99,-

   

 

   

 

 

Úterý: 12. 08. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou

1. 160g Hovězí CHILLI CON CARNE připravované z irského válečku s kukuřicí a paprikou, dušená jasmínová rýže        

99,-

2. 150g Smažený kuřecí STEAK V BRAMBOROVÉM TĚSTÍČKU s čerstvou bazalkou, jemná bramborová kaše a lahůdková majonéza                                                                                                                                                                                         

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK z vepřové pečeně zapečený s hermelínem podávaný s restovanými žampiony s čerstvým tymiánem, pečené brambory a zakysaná smetana s pažitkou

105,-

4. 200g (VÝBORNÁ VARIACE) Míchaný LISTOVÝ SALÁT S VEPŘOVOU PANENKOU, rajčátky, okurkou, smaženou bramborovou plackou a francouzským dresingem

99,-

5. 220g ŠPAGETY AGLIO OLIO s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou, sypané parmezánem

99,-

                                                                                                                                                     

 

                                                                                                    

 

 

Středa: 13. 08. 2014 – Polévka : Fazolková s bramborem a smetanou

1. 210g (OBLÍBENÉ) SMAŽENÉ KARBANÁTKY připravované z výběrové vepřové plece s česnekem a bylinkami, bramborová kaše a kyselá okurka

99,-

2. 150g GRILOVANÁ KACHNÍ JATÝRKA podávaná s fazolovými lusky na slanince, sázené vajíčko, balsamicová omáčka a pečené brambory s cibulkou

105,-

3. 160g (MEXICKÁ PŠENIČNÁ TORTILLA) Chimichangas plněná kuřecím masem v koření BBQ, pečenou paprikou, cibulkou, rozpečeným sýrem, fazolemi a kukuřicí, ledový salát a zakysaná smetana

105,-

4. 220g ŘECKÝ SALÁT s kuřecím masem, balkánským sýrem, rajčaty, okurkou, olivami, červenou cibulkou a paprikou     

105,-

5. 220g TĚSTOVINY PENNE s nudličkami z hovězí svíčkové, cibulkou, houbami, rozmarýnem a smetanou                          

105,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 14. 08. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem

1. 150g (OBLÍBENÉ) Grilované MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité pepřovou omáčkou, podávané s restovanou čerstvou zeleninou, sotýrované smetanové brambory

109,-

2. 150g (MUSÍTE OCHUTNAT) VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KRK Z MLADÉHO BÝKA pečený s kořenovou zeleninou, rajčaty a paprikou, dušená jasmínová rýže 

99,-

3. 160g  SMAŽENÝ SÝR PLNĚNÝ ŠUNKOU podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou                  

99,-

4. 200g (VÝBORNÝ SALÁT) LEDOVY SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, česnekovým dresingem, kukuřicí, šunkou, vajíčkem a rozpečenou bagetkou                                                                                                                                                                    

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, česnekem, špenátem a smetanou

99,-

   

 

   

 

 

Pátek: 15. 08. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar se zázvorem a kokosovým mlékem

1. 180g (OBLÍBENÉ) TROJSKÁ MASOVÁ BAŠTA (pečená vepřová krkovice a uzená kýta na cibulce a špeku podávaná s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem)                                                                                     

105,-

2. 150g GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK marinovaný v bazalkovém pestu, na rukolovém salátu s polníčkem, italská tomatová omáčka a výborný zeleninový kus kus                                                                                                                                       

105,-

3. 220g (NÁŠ TIP) ZAPEČENÉ BRAMBORY s kuřecím masem, špenátem, smetanou a sýrem                                                

99,-

4. 200g (MUSÍTE OCHUTANT) CAESAR SALÁT (ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutonky a parmezánem)    

105,-

5. 220g TORTELINY PLNĚNÉ ŠPENÁTEM A RICOTOU v sýrové omáčce s kuřecím masem a slaninkou                       

99,-

6. 160g SMAŽENÉ ŽAMPIONY podávané s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou                                                    

95,-

Nahoru