Pondělí: 18. 08. 2014 – Polévka: Fazolová s klobáskou
1. | 220g QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM, pečenou paprikou a cibulí, špenátem, slaninkou a sýrem, zakysaná smetana a ledový salát |
105,- |
2. | 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ marinovaný v čerstvých bylinkách, pečené brambory, dijonská omáčka a sázené vajíčko |
105,- |
3. | 160g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, listový salát, bramborová kaše a americký dresing |
99,- |
4. | 200g (LETNÍ VARIACE) TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou a smaženou bramborovou plackou, opečený pita chleba |
99,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, slaninkou, cibulkou, houbami a smetanou |
99,- |
|
||
|
Úterý: 19. 08. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicovým kapáním a zeleninou
1. | 230g BBQ KUŘECÍ STEHNO GRILOVANÉ na dřevěných pilinách s restovaným salámem chorizzo a kukuřicí, chedarová omáčka a španělské brambory zapečené s cibulí a vejcem |
105,- |
2. | 180g Domácí GURMÁNSKÁ SEKANÁ z výběrového hovězího a vepřového masa s drůbežími jatýrky, bramborová kaše a okurkový salát |
99,- |
3. | 150g DANČÍ PLEC DUŠENÁ V ZELENINĚ, francouzské hořčici a černém pivu s dušenou hráškovou rýží |
105,- |
4. | 200g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v PIVNÍM TĚSTÍČKU se salátovými listy, pečenými brambůrky, farmářským dresingem a domácím bílým chlebem |
99,- |
5. | 220g ŠPAGETY AGLIO OLIO s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou, sypané parmezánem |
99,- |
|
||
|
Středa: 20. 08. 2014 – Polévka: Frankfurtská s opečenými párky a bramborem
1. | 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK Z ALJAŠSKÉHO LOSOSA s citrónovým dipem a opečeným bramborem |
115,- |
2. | 150g Naše krémová SVÍČKOVÁ omáčka s vyzrálým špikovaným HOVĚZÍM VÁLEČKEM, domácí karlovarský knedlík, brusinková zavařenina |
105,- |
3. | 160g Přírodní KUŘECÍ MEDAILONKY v rozmarýnu s krémovou omáčkou z bílých hřibů, dušená jasmínová rýže |
99,- |
4. | 200g CAESAR SALÁT (ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutony a parmezánem) |
105,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s restovanou vepřovou panenkou, chorizzem, paprikou, cibulí v sýrové omáčce |
99,- |
|
||
|
Čtvrtek: 21. 08. 2014 – Polévka: Vývar z telecích kostí se špenátem a vejcem
1. | 150g KRÁLIČÍ GALANTINA VE SLANINĚ s pistáciovými oříšky a brusinkami se šlehanou bramborovou kaší |
105,- |
2. | 150g (VÝBĚROVÉ MASO)PEČENÝ FILET Z VEPŘOVÉ KRKOVICE v česnekovém oleji na smetanovém špenátu s domácími bramboráčky a omáčkou z výpeku |
105,- |
3. | 160gKUŘECÍ PRSA NA KARI S OPEČENÝM ANANASEM, citrónovou trávou a mandlemi ve smetanové omáčce s kokosového mléka s dušenou jasmínovou rýží |
99,- |
4. | 200g MÍCHANÝ SALÁT s francouzským dresingem a smaženými hermelínovými kousky s chilli, opečená bageta |
99,- |
5. | 220g PENNE S RESTOVANÝMI KOUSKY LOSOSA na másle s pórkem ve smetanové paprikové omáčce |
105,- |
|
||
|
Pátek: 22. 08. 2014 – Polévka: Bílá kapustová s chlebovými krutony
1. | . 150g VÍDEŇSKÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ se šunkou a vejcem, podávaná s kyselou okurkou a šťouchaným bramborem |
109,- |
2. | 150g GRILOVANÉ KEBABY z krůtích prsou, zelný salát, smažené farmářské hranolky a řecké tzatziky |
105,- |
3. | 220g ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY – knedlíky s voňavým uzeným bůčkem s osmaženou cibulkou a kysaným zelím |
95,- |
4. | 200g ŘÍMSKÉ A LEDOVÉ LISTY salátu s farmářským dresingem s kostičkami opečené slaniny, sušenými rajčaty a smaženými KUŘECÍMI STRIPSY V CORN FLAKES |
99,- |
5. | 220g Bramborové noky s restovanými kachními prsíčky, hráškem a hříbky ve smetanové omáčce z pečeného česneku |
99,- |
|
||
|