Pondělí: 18. 08. 2014 – Polévka: Fazolová s klobáskou

1. 220g QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM, pečenou paprikou a cibulí, špenátem, slaninkou a sýrem, zakysaná smetana a ledový salát                                                                                                                                   

105,-

2. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ marinovaný v čerstvých bylinkách, pečené brambory, dijonská omáčka a sázené vajíčko

105,-

3. 160g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, listový salát, bramborová kaše a americký dresing

99,-

4. 200g (LETNÍ VARIACE) TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, kuřecím masem, hermelínem, rajčaty, okurkou a smaženou bramborovou plackou, opečený pita chleba

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, slaninkou, cibulkou, houbami a smetanou

99,-

   

   

 

Úterý: 19. 08. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicovým kapáním a zeleninou

1. 230g BBQ KUŘECÍ STEHNO GRILOVANÉ na dřevěných pilinách s restovaným salámem chorizzo a kukuřicí, chedarová omáčka a španělské brambory zapečené s cibulí a vejcem

105,-

2. 180g Domácí GURMÁNSKÁ SEKANÁ z výběrového hovězího a vepřového masa s drůbežími jatýrky, bramborová kaše a okurkový salát

99,-

3. 150g  DANČÍ PLEC DUŠENÁ V ZELENINĚ, francouzské hořčici a černém pivu s dušenou hráškovou rýží

105,-

4. 200g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v PIVNÍM TĚSTÍČKU se salátovými listy, pečenými brambůrky, farmářským dresingem a domácím bílým chlebem

99,-

5. 220g ŠPAGETY AGLIO OLIO s kuřecím masem, slaninkou a chilli papričkou, sypané parmezánem

99,-

   

   

 

Středa: 20. 08. 2014 – Polévka: Frankfurtská s opečenými párky a bramborem

1. 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK Z ALJAŠSKÉHO LOSOSA  s citrónovým dipem a opečeným bramborem

115,-

2. 150g Naše krémová SVÍČKOVÁ omáčka s vyzrálým špikovaným HOVĚZÍM VÁLEČKEM, domácí karlovarský knedlík, brusinková zavařenina

105,-

3. 160g Přírodní KUŘECÍ MEDAILONKY v rozmarýnu s krémovou omáčkou z bílých hřibů, dušená jasmínová rýže

99,-

4. 200g CAESAR SALÁT (ledový a římský salát s dresingem caesar, kuřecím masem, slaninkou, krutony a parmezánem)

105,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s restovanou vepřovou panenkou, chorizzem, paprikou, cibulí v sýrové omáčce

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 21. 08. 2014 – Polévka: Vývar z telecích kostí se špenátem a vejcem

1. 150g KRÁLIČÍ GALANTINA VE SLANINĚ s pistáciovými oříšky a brusinkami se šlehanou bramborovou kaší

105,-

2. 150g (VÝBĚROVÉ MASO)PEČENÝ FILET Z VEPŘOVÉ KRKOVICE v česnekovém oleji na smetanovém špenátu s domácími bramboráčky a omáčkou z výpeku

105,-

3. 160gKUŘECÍ PRSA NA KARI S OPEČENÝM ANANASEM, citrónovou trávou a mandlemi ve smetanové omáčce s kokosového mléka s dušenou jasmínovou rýží

99,-

4. 200g MÍCHANÝ SALÁT s francouzským dresingem a smaženými hermelínovými kousky s chilli, opečená bageta

99,-

5. 220g PENNE S RESTOVANÝMI KOUSKY LOSOSA na másle s pórkem ve smetanové paprikové omáčce

105,-

   

   

 

 Pátek: 22. 08. 2014 – Polévka: Bílá kapustová s chlebovými krutony

1. . 150g VÍDEŇSKÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ se šunkou a vejcem, podávaná s kyselou okurkou a šťouchaným bramborem

109,-

2. 150g GRILOVANÉ KEBABY z krůtích prsou, zelný salát, smažené farmářské hranolky a řecké tzatziky

105,-

3. 220g ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY – knedlíky s voňavým uzeným bůčkem s osmaženou cibulkou a kysaným zelím

95,-

4. 200g ŘÍMSKÉ A LEDOVÉ LISTY salátu s farmářským dresingem s kostičkami opečené slaniny, sušenými rajčaty a smaženými KUŘECÍMI STRIPSY V CORN FLAKES

99,-

5. 220g Bramborové noky s restovanými kachními prsíčky, hráškem a hříbky ve smetanové omáčce z pečeného česneku

99,-

   

   

Nahoru