Pondělí: 25. 08. 2014 – Polévka: Myslivecká s hříbky a slaninou

1. 150g (SPECIALITA) Plátky u nás VYUZENÉHO VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO SILVERSID na anglický způsob na špenátových listech s holandskou omáčkou a opečenými brambůrky ve slupce

109,-

2. 150g PEČENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO s grilovanými plátky slaniny, pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem

99,-

3. 220g Rozpečená kuřecí QUESADILA se sýrem, jalapeňos papričkami a bramborovou plackou, krouhaným ledovým salátem a zakysanou smetanou

105,-

4. 220g SALÁT S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU, balkánským sýrem, čerstvou zeleninou a marinovaným kuřecím masem

99,-

5. 220g SPAGHETTI ALLA CARBONARA s kuřecími prsíčky, slaninou, vaječným žloutkem a smetanou

99,-

   

   

 

Úterý: 26. 08. 2014 – Polévka: Gulášová s bramborem a majoránkou

1. 200g KRŮTÍ SEKANÝ STEAK SE SÝREM A ŠUNKOU, podávaný s bramborovou kaší s kyselou okurkou

99,-

2. 140g GRILOVANÝ TUŇÁK v hrubozrnné hořčici, kikoman omáčce a koriandru se sortýrovanými brambůrky

115,-

3. 180g Smažený PASTÝŘSKÝ SÝR se šunkou v jemném těstíčku s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

99,-

4. 220g DOMÁCÍ PENNE s kuřecím masem, sušenými rajčaty, špenátem a smetanou

99,-

5. 220g CAESAR SALÁT s vepřovou panenkou TANDORI

105,-

 

 

 

Středa: 27. 08. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zázvorem a zeleninou

1. 150g (Z MLÉČNÉHO TELETE) SMAŽENÝ VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK na sádle s citrónem a domácím bramborovým salátem

115,-

2. 150g ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z vyzrálé hovězí kýty s dušenou jasmínovou rýží

105,-

3. 150g KRŮTÍ MEDAILONKY na červeném víně a žampionech s bramborovými RÖSTY                                    

105,-

4. 220g ŘECKÝ SALÁT s kuřecím masem, balkánským sýrem, rajčaty, okurkou, olivami, červenou cibulkou a paprikou

105,-

5. 250g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, česnekem, špenátem a smetanou

99,-

   

   

 

Čtvrtek: 28. 08. 2014 – Polévka: Hrachová s uzeným masem

1. 180g VYSOKÝ STEAK z vepřové pečeně s karamelizovanými cibulkami s Dijonskou omáčkou a šťouchaným bramborem

105,-

2. 150g Konfitovaná špikovaná vyzrála HOVĚZÍ PLEC na cibulce a pepři se špenátem a domácím špekovým knedlíkem

99,-

3. 220g KUŘECÍ GYROS v dozlatova opečené pšeničné tortille se sýrem, krouhaným ledovým salátem, rajčaty a tzatziky,  bramborové hranolky

105,-

4. 220g SPAGHETTI DELLA NONA s restovanými kuřecími prsíčky, grilovanou paprikou a červenou cibulkou a slaninou

99,-

5. 220g ZELENINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM s vejcem, fazolkami, olivami a červenou cibulkou

99,-

   

   

 

Pátek: 29. 08. 2014 – Polévka: Letní zeleninový vývar s nudlemi

1. 150g NA DŘEVĚNÝCH PILINÁCH VYUZENÁ  VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ s houbovým ragú a dušenou jasmínovou rýží

109,-

2. 220g GRILOVANÉ ČEVAPČIČI s cibulí a hořčicí k tomu vařené brambory s máslem

99,-

3. 250g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY zapečené s vyuzenou krkovicí , cibulí, hráškem a vejci, nakládaná řepa

99,-

4. 160g FISCH & CHIPS smažené rybí filety v pivním těstíčku s citrónovou majonézou a bramborovými hranolky

105,-

5. 220g TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANOU ZELENINOU s kuřecím masem, hermelínem a dresingem z karamelového octu balzamiko

99,-

6. 220g TORTELINY plněné špenátem a ricotou s kuřecím masem v omáčce ze čtyř druhů sýra

99,-

   

 

Nahoru