Pondělí: 25. 08. 2014 – Polévka: Myslivecká s hříbky a slaninou
1. | 150g (SPECIALITA) Plátky u nás VYUZENÉHO VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO SILVERSID na anglický způsob na špenátových listech s holandskou omáčkou a opečenými brambůrky ve slupce |
109,- |
2. | 150g PEČENÉ KUŘECÍ PRSÍČKO s grilovanými plátky slaniny, pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem |
99,- |
3. | 220g Rozpečená kuřecí QUESADILA se sýrem, jalapeňos papričkami a bramborovou plackou, krouhaným ledovým salátem a zakysanou smetanou |
105,- |
4. | 220g SALÁT S PEČENOU ČERVENOU ŘEPOU, balkánským sýrem, čerstvou zeleninou a marinovaným kuřecím masem |
99,- |
5. | 220g SPAGHETTI ALLA CARBONARA s kuřecími prsíčky, slaninou, vaječným žloutkem a smetanou |
99,- |
|
||
|
Úterý: 26. 08. 2014 – Polévka: Gulášová s bramborem a majoránkou
1. | 200g KRŮTÍ SEKANÝ STEAK SE SÝREM A ŠUNKOU, podávaný s bramborovou kaší s kyselou okurkou |
99,- |
2. | 140g GRILOVANÝ TUŇÁK v hrubozrnné hořčici, kikoman omáčce a koriandru se sortýrovanými brambůrky |
115,- |
3. | 180g Smažený PASTÝŘSKÝ SÝR se šunkou v jemném těstíčku s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou |
99,- |
4. | 220g DOMÁCÍ PENNE s kuřecím masem, sušenými rajčaty, špenátem a smetanou |
99,- |
5. | 220g CAESAR SALÁT s vepřovou panenkou TANDORI |
105,- |
|
||
|
Středa: 27. 08. 2014 – Polévka: Hovězí vývar se zázvorem a zeleninou
1. | 150g (Z MLÉČNÉHO TELETE) SMAŽENÝ VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK na sádle s citrónem a domácím bramborovým salátem |
115,- |
2. | 150g ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z vyzrálé hovězí kýty s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
3. | 150g KRŮTÍ MEDAILONKY na červeném víně a žampionech s bramborovými RÖSTY |
105,- |
4. | 220g ŘECKÝ SALÁT s kuřecím masem, balkánským sýrem, rajčaty, okurkou, olivami, červenou cibulkou a paprikou |
105,- |
5. | 250g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, česnekem, špenátem a smetanou |
99,- |
|
||
|
Čtvrtek: 28. 08. 2014 – Polévka: Hrachová s uzeným masem
1. | 180g VYSOKÝ STEAK z vepřové pečeně s karamelizovanými cibulkami s Dijonskou omáčkou a šťouchaným bramborem |
105,- |
2. | 150g Konfitovaná špikovaná vyzrála HOVĚZÍ PLEC na cibulce a pepři se špenátem a domácím špekovým knedlíkem |
99,- |
3. | 220g KUŘECÍ GYROS v dozlatova opečené pšeničné tortille se sýrem, krouhaným ledovým salátem, rajčaty a tzatziky, bramborové hranolky |
105,- |
4. | 220g SPAGHETTI DELLA NONA s restovanými kuřecími prsíčky, grilovanou paprikou a červenou cibulkou a slaninou |
99,- |
5. | 220g ZELENINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM s vejcem, fazolkami, olivami a červenou cibulkou |
99,- |
|
||
|
Pátek: 29. 08. 2014 – Polévka: Letní zeleninový vývar s nudlemi
1. | 150g NA DŘEVĚNÝCH PILINÁCH VYUZENÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ s houbovým ragú a dušenou jasmínovou rýží |
109,- |
2. | 220g GRILOVANÉ ČEVAPČIČI s cibulí a hořčicí k tomu vařené brambory s máslem |
99,- |
3. | 250g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY zapečené s vyuzenou krkovicí , cibulí, hráškem a vejci, nakládaná řepa |
99,- |
4. | 160g FISCH & CHIPS smažené rybí filety v pivním těstíčku s citrónovou majonézou a bramborovými hranolky |
105,- |
5. | 220g TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT S GRILOVANOU ZELENINOU s kuřecím masem, hermelínem a dresingem z karamelového octu balzamiko |
99,- |
6. | 220g TORTELINY plněné špenátem a ricotou s kuřecím masem v omáčce ze čtyř druhů sýra |
99,- |
|