Pondělí: 08. 09. 2014 – Polévka: Aztécký vývar se zakysanou smetanou

1. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK podávaný s bramborovou kaší a okurkovým salátem                                    

105,-

2. 150g Vyzrálí irský HOVĚZÍ KARABÁČEK PEČENÝ NA HOUBÁCH a bylinkách, dušená jasmínová rýže                     

99,-

3. 150g Grilovaný STEAK Z VEPŘOVÉHO KARÉ zapečený se smetanovým pórkem a sýrem, bramborové hranolky a pepřová omáčka                                                                                                                                 

105,-

4. 220g Trhaný LISTOVÝ SALÁT S RUKOLOU, rajčaty, okurkou kukuřicí, smaženou bramborovou plackou a vepřovou panenkou, farmářský dresing                                                                                                                                                                            

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou                                                       

99,-

   

 

   

 

 

Úterý: 09. 09. 2014 – Polévka: Žampionová s bramborem

1. 160g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK marinovaný v rozmarýnu, čerstvý listový špenát s dresingem caesar a smetanové brambory                                                                                                                                                                                       

105,-

2. 200g SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK připravovaný z výběrové vepřové plece, bramborová kaše s restovanou cibulkou a smetanou, kyselá okurka                                                                                                                                                                                

99,-

3. 150g Hovězí CHILLI CON CARNE z irského válečku s fazolemi, kukuřicí a paprikou, dušená jasmínová rýže                     

99,-

4. 220g Špagety aglio olio s kuřecím masem, slaninkou, chilli papričkou a rajčaty                                                                        

99,-

5. 220g (OBLÍBENÁ KOMBINACE) Ledový a římský SALÁT S KUŘECÍM MASEM, šunkou, vajíčkem, rajčaty a karotkou, lehký majonézový dresing s pažitkou                                                                                                         

99,-

   

 

   

 

 

Středa: 10. 09. 2014 – Polévka : Hovězí vývar se zeleninou

1. 160g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Konfitované FRANCOUZSKÉ KACHNÍ STEHNO, červené zelí a domácí bramborový knedlík                                                                                                                                                                                          

115,-

2. 150g KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK přelitý sýrovou omáčkou podávaný se sortýrovaným bramborem panadera        

99,-

3. 200g GRILOVANÝ KRŮTÍ KEBAB, řecký dresing tzatziki, malý zeleninový salát a máslový kus kus                                

105,-

4. 220g Trhaný listový SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘECÍM MASEM, hermelínem, kukuřicí, hroznovým vínem, rajčátky a jogurtovým dresingem s bazalkou                                                                                                                                                                    

99,-

5. 220g Těstoviny PENNE S VEPŘOVOU PANENKOU, slaninkou, houbami, cibulkou a smetanou 

99,-

   

 

   

 

 

Čtvrtek: 11. 09. 2014 – Polévka: Fazolová s klobáskou

1. 150g (NÁŠ TIP!) MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ podávané s baby karotkou na másle, portská omáčka a šťouchané brambory s pažitkou a tvarohem                                                                                                                             

109,-

2. 250g (TWISTER) Mexické burrito plněné smaženým kuřecím masem marinovaným v koření BBQ, rajčaty, slaninkou, sýrem, ledovým salátem, pečeným bramborem a dresingem caesar, bramborové hranolky a zakysaná smetana                                     

105,-

3. 180g GRILOVANÝ KUŘECÍ ŠPÍZ se zeleninou a slaninkou, pečené brambory a česneková majonéza                            

105,-

4. 220g ITALSKÁ ČOČKA s restovanou cuketou a rajčaty, sázené vajíčko a domácí chléb z naší pece                                      

89,-

5. 220g (OBLÍBENÁ KOMBINACE) BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, sušenými rajčaty, slaninkou, chilli papričkou a lehce ochucené smetanou                                                                                                                                                                                 

99,-

6. 220g ČERSTVÝ SALÁT ZE ŠPENÁTOVÝCH LISTŮ S RUKOLOU, grilovaným kuřecím masem, pečenou červenou cibulkou, rajčaty, olivami a francouzským dresingem                                                                                                                                  

99,-

   

 

 

Pátek: 12. 09. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar se zázvorem a vajíčkem

1. 150g NAŠE VÝBORNÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ podávaná s brusinkami a domácím houskovým knedlíkem                    

105,-

2. 140g (DOPORUČUJEME REZERVOVAT) GRILOVANÝ STEAK Z LOSOSA, citronová omáčka listový hlávkový salát s farmářským dresingem a šťouchané brambory s cibulkou                                                                                                                     

115,-

3. 200g KONFITOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA v bylinkách a česneku přelitá španělskou hořčičnou omáčkou, bramborové hranolky                                                                                                                                                                                       

105,-

4. 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, kuřecím masem, slaninkou a krutonky                            

99,-

5. 220g ŠPAGETY S MASOVOU OMÁČKOU BOLOGNESE, sypané sýrem eidam                                                             

99,-

Nahoru