Pondělí: 15. 09. 2014 – Polévka: Čočková
1. | 150g (OBLÍBENÉ) Smažený KUŘECÍ STEAK V SÝROVÉM TĚSTÍČKU s čerstvou bazalkou, smetanová bramborová kaše s restovanou cibulkou, listový salát s jogurtovým dresingem |
99,- |
2. | 220g MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem v koření BBQ, rajčaty, slaninkou, pečenou paprikou s cibulkou a rozpečeným sýrem, ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE podávaný na smetanovém špenátu, šťouchané brambory a sázené vajíčko |
99,- |
4. | 200g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, česnekem, chilli papričkou, rajčaty a smetanou |
99,- |
5. | 220g TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT s rukolou, kuřecím masem, ředkvičkami, okurkou, rajčaty, hermelínem, smaženou bramborovou plackou a francouzským dresingem |
99,- |
Úterý: 16. 09. 2014 – Polévka: Pórková s vajíčkem a krutonky
1. | 150g (NÁŠ TIP) PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF podávaný s listovým salátem a pečenými bramborami, zakysaná smetana ochucená čerstvou pažitkou a silná hovězí šťáva |
115,- |
2. | 160g SMAŽENÝ SÝR, vařené brambory a naše tatarská omáčka |
99,- |
3. | 170g(MUSÍTE OCHUTNAT, PLNĚNÝ BRAMBORÁK) Kuřecí nudličky s restovanou čerstvou zeleninou s rajčaty podávané v domácím bramboráku a zelným salátem |
105,- |
4. | 220gLASAGNE zapečené s kuřecím masem, houbami a smetanovým bešamelem, přelité rajčatovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g(OBLÍBENÁ VARIACE) Míchaný LISTOVÝ SALÁT se špenátem, kuřecím masem, rajčaty, pečenou červenou řepou, olivami a jogurtovým dresinegm |
99,- |
6. | Bramborové noky s kuřecím masem, slaninkou a rajčatovou omáčkou amatriciana |
99,- |
Středa: 17. 09. 2014 – Polévka : Hovězí vývar se zeleninou
1. | 150g KUŘECÍ BURGER s opečenou slaninkou, sýrem, červenou cibulkou, ledovým salátem, rajčaty a bramborovou plackou, smažené hranolky a česneková majonéza |
105,- |
2. | 150g (steak silverside) GRILOVANÝ VYZRÁLÝ HOVĚZÍ STEAK podávaná se sortýrovaným bramborem s pórkem, hráškem a smetanou, omáčka bernaise |
109,- |
3. | 160g(VÝBORNÉ MASO, MUSÍTE OCHUTNAT) Mladá TELECÍ PLEC pečená s provensálskou zeleninou a čerstvými bylinkami, dušená jasmínová rýže |
105,- |
4. | 200g TĚSTOVINY PENNE s vepřovou panenkou, parmskou šunkou, slaninkou, cibulkou a smetanou |
99,- |
5. | 250g VELKÝ ČERSTVÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem, rukolou, rajčaty, vajíčkem, kukuřicí, dresingem caesar a křupavou bagetou |
99,- |
Čtvrtek: 18. 09. 2014 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou
1. | 220g (OBLÍBENÉ) KUŘECÍ GYROS s opečeným pitta chlebem, malým řeckým salátem, dresingem tzatziki a smaženými bramborovými hranolkami |
105,- |
2. | 150g (KLASIKA) Smažené ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané s domácím bramborovým salátem |
109,- |
3. | 160g(MUSÍTE OCHUTNAT) HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z vyzrálé hovězí kýty, domácí houskový knedlík | 99,- |
4. | 220g RIZOTO S KUŘECÍM MASEM a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka |
95,- |
5. | 220g Míchaný listový SALÁT S KUŘECÍM MASEM, marinovaným balkánským sýrem, olivami, rajčaty, paprikou a okurkou |
99,- |
6. | 220g DOMÁCÍ ŠPAGETY s kuřecím masem, chilli papričkou, rajčaty, slaninkou a smetanou | 99,- |
Pátek: 19. 09. 2014 – Polévka: Česneková s kroupami a slaninkou
1. | 160g (NÁŠ TIP)STEAK Z VEPŘOVÉHO KARÉ podávaný s fazolovými lusky na slanince, pepřová omáčka a šťouchané brambory |
105,- |
2. | 160g (MUSÍTE OCHUTNAT) Pečený KRÁLIČÍ HŘBET NA SLANINCE, bylinkách a česneku, zadělávaný špenát a domácí bramborový knedlík |
99,- |
3. | 160g(OBLÍBENÉ) SMAŽENÝ CORDON BLEU plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše a okurkový salát |
105,- |
4. | 220g ITALSKÉ BRAMBORY zapečené výbornou masovou omáčkou bolognese, sýrem mozarella a rajčaty, smetanová omáčka |
99,- |
5. | 220g KŘEHKÝ LEDOVÝ SALÁT S RUKOLOU , kuřecím masem, vajíčkem, rajčaty, šunkou a sladkou kukuřicí, lehký majonézový dresing s jogurtem |
99,- |
6. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, žampiony, hráškem a smetanou |
99,- |