Pondělí: 22. 09. 2014 – Polévka: Bramborová s houbami

1. 160g TIP!   Pomalu pečený ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK připravovaný z vyzrálé hovězí kýty, dušená jasmínová rýže       

105,-

2. 220g QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM v koření BBQ, pečenou paprikou, cibulkou, slaninkou a fazolemi, ledový salát, smažené hranolky a zakysaná smetana

105,-

3. 150g GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK zapečený s ananasem, šunkou a sýrem, šťouchané brambory s cibulkou, pažitkou a italskou ricotou

105,-

4. 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, kuřecím masem, slaninkou a rajčaty

99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, houbami, špenátem a smetanou

99,-

   

   

 

Úterý: 23. 09. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicí

1. 220g VYSOKÝ STEAK z vepřové pečeně v dijonské hořčici, medu a pomerančové šťávě, podávaný s balzamikovou šalotkou, smetanovou omáčkou a mačkanými brambory

105,-

2. 150g TIP!  HOUBAŘSKÝ GULÁŠ z vyzrálého hovězího krku s bramborovým knedlíkem a vyškvařenou slaninou

99,-

3. 200g  ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z krůtích stehen a sýru feta, podávané na salátu ze špenátových listů s rajčatovým kuskusem  a zakysanou smetanou

105,-

4. 250g PENNE s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninou,  šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmezán

99,-

5. CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečeným pita chlebem

99,-

   

   

 

Středa: 24. 09. 2014 – Polévka: Krémová slepičí se zeleninou a hráškem

1. 150g KUŘECÍ PRSÍČKA marinovaná v jogurtu, česneku a rozmarýnu, podávaná na restované zelenině s kořením tika masala, k tomu dušená rýže

105,-

2. 150g TIP! KANČÍ VÝPEČKY výběrové kýty a plece se smetanovým špenátem  a domácím karlovarským knedlíkem

99,-

3. 150g SMAŽENÉ MEDAILONKY z vepřové panenky v sýrovém těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem

109,-

4. 220g ŠPAGETY S VEPŘOVOU PANENKOU sušenými rajčaty, špenátovými listy, česnekem a hobliny parmazánu

99,-

5. SALÁT S LOSOSEM  ledový a římský salát, vejce, opečené plátky brambor, grilované kousky lososa a citrónová majonéza

109,-

   

   

 

Čtvrtek: 25. 09. 2014 – Polévka: Kulajda s lesními houbami a bramborem

1. 150g TIP! STEAK Z TUŇÁKA marinovaný a přelity šalotkovou salsou, podávaný s citrusovou majonézou a šťouchanými brambory

119,-

2. 150g KACHNÍ JÁTRA NA GRILU marinované v čerstvé majoránce s omáčkou z černého piva a podávané s karamelizovanou pečenou cibulí a farmářskými bramborovými hranolky

99,-

3. 150g KRŮTÍ PRSA na bretaňské zelenině, přelité omáčkou z mladého pórku a podávané s dušenou jasmínovou rýží

105,-

4. 220g Bramborové noky s krůtími nudličkami, zelenými fazolkami a smetanové omáčce na kari

99,-

5. TROJSKÝ SALÁT –  variace listových salátu a pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem

99,-

   

   

 

Pátek: 26. 09. 2014 – Polévka: Čínská se zelím, houbami a vejcem

1. 200g TIP! TELECÍ SEKANÉ KEBABY v opečené pšeničné tortille se sýrem, rajčaty a ledovým salátem s bramborovými hranolky a kari majonézou

105,-

2. 180g Pečené KUŘECÍ PRSO SUPREME na paprice, liškách a smetaně, podávané s dušenou rýží

105,-

3. 200g OPÉKANÁ VINNÁ KLOBÁSA  s brusinkovou remuládou a  bramborovou kaší s máslem

89,-

4. 220g PENNE s kuřecím masem, restovaným pórkem na másle, ve smetanové omáčce s italským tvarohem ricota

99,-

5. VARIACE LISTOVÝCH SALÁTU s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a zastřeným vejcem

99,-

   

   

Nahoru