Pondělí: 22. 09. 2014 – Polévka: Bramborová s houbami
1. | 160g TIP! Pomalu pečený ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK připravovaný z vyzrálé hovězí kýty, dušená jasmínová rýže |
105,- |
2. | 220g QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM v koření BBQ, pečenou paprikou, cibulkou, slaninkou a fazolemi, ledový salát, smažené hranolky a zakysaná smetana |
105,- |
3. | 150g GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK zapečený s ananasem, šunkou a sýrem, šťouchané brambory s cibulkou, pažitkou a italskou ricotou |
105,- |
4. | 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, kuřecím masem, slaninkou a rajčaty |
99,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenkou, houbami, špenátem a smetanou |
99,- |
|
||
|
Úterý: 23. 09. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra s krupicí
1. | 220g VYSOKÝ STEAK z vepřové pečeně v dijonské hořčici, medu a pomerančové šťávě, podávaný s balzamikovou šalotkou, smetanovou omáčkou a mačkanými brambory |
105,- |
2. | 150g TIP! HOUBAŘSKÝ GULÁŠ z vyzrálého hovězího krku s bramborovým knedlíkem a vyškvařenou slaninou |
99,- |
3. | 200g ŘECKÉ „ BIFTEKI“ z krůtích stehen a sýru feta, podávané na salátu ze špenátových listů s rajčatovým kuskusem a zakysanou smetanou |
105,- |
4. | 250g PENNE s rajčatovou omáčkou, bílým vínem, slaninou, šalotkou a kuřecími prsíčky, sypané sýrem parmezán |
99,- |
5. | CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečeným pita chlebem |
99,- |
|
||
|
Středa: 24. 09. 2014 – Polévka: Krémová slepičí se zeleninou a hráškem
1. | 150g KUŘECÍ PRSÍČKA marinovaná v jogurtu, česneku a rozmarýnu, podávaná na restované zelenině s kořením tika masala, k tomu dušená rýže |
105,- |
2. | 150g TIP! KANČÍ VÝPEČKY výběrové kýty a plece se smetanovým špenátem a domácím karlovarským knedlíkem |
99,- |
3. | 150g SMAŽENÉ MEDAILONKY z vepřové panenky v sýrovém těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem |
109,- |
4. | 220g ŠPAGETY S VEPŘOVOU PANENKOU sušenými rajčaty, špenátovými listy, česnekem a hobliny parmazánu |
99,- |
5. | SALÁT S LOSOSEM ledový a římský salát, vejce, opečené plátky brambor, grilované kousky lososa a citrónová majonéza |
109,- |
|
||
|
Čtvrtek: 25. 09. 2014 – Polévka: Kulajda s lesními houbami a bramborem
1. | 150g TIP! STEAK Z TUŇÁKA marinovaný a přelity šalotkovou salsou, podávaný s citrusovou majonézou a šťouchanými brambory |
119,- |
2. | 150g KACHNÍ JÁTRA NA GRILU marinované v čerstvé majoránce s omáčkou z černého piva a podávané s karamelizovanou pečenou cibulí a farmářskými bramborovými hranolky |
99,- |
3. | 150g KRŮTÍ PRSA na bretaňské zelenině, přelité omáčkou z mladého pórku a podávané s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
4. | 220g Bramborové noky s krůtími nudličkami, zelenými fazolkami a smetanové omáčce na kari |
99,- |
5. | TROJSKÝ SALÁT – variace listových salátu a pečené cukety a papriky s grilovaným kuřecím masem a pita chlebem |
99,- |
|
||
|
Pátek: 26. 09. 2014 – Polévka: Čínská se zelím, houbami a vejcem
1. | 200g TIP! TELECÍ SEKANÉ KEBABY v opečené pšeničné tortille se sýrem, rajčaty a ledovým salátem s bramborovými hranolky a kari majonézou |
105,- |
2. | 180g Pečené KUŘECÍ PRSO SUPREME na paprice, liškách a smetaně, podávané s dušenou rýží |
105,- |
3. | 200g OPÉKANÁ VINNÁ KLOBÁSA s brusinkovou remuládou a bramborovou kaší s máslem |
89,- |
4. | 220g PENNE s kuřecím masem, restovaným pórkem na másle, ve smetanové omáčce s italským tvarohem ricota |
99,- |
5. | VARIACE LISTOVÝCH SALÁTU s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a zastřeným vejcem |
99,- |
|
||
|