Pondělí: 29. 09. 2014 – Polévka: Čočková s bramborem a majoránkou
1. | 160g HOVĚZÍ STROGANOF připravovaný z irského válečku, dušená jasmínová rýže |
99,- |
2. | 220g SMAŽENÝ KVĚTÁK podávaný s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
99,- |
3. | 150g TIP! KUŘECÍ HAMBURGER v sezamové housce se sýrem, slaninkou, rajčaty, kyselou okurkou a ledovým salátem, americký dresing a bramborové hranolky |
105,- |
4. | 220g Trhaný LISTOVÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘECÍM MASEM obalovaným v corn flakes, rajčaty, okurkou, kukuřicí a kari dresingem |
99,- |
5. | 220g Těstoviny PENNE s nudličkami z vepřové panenky, česnekem, chilli papričkou, rajčaty a smetanou |
99,- |
Úterý: 30. 09. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar se špenátem a vejcem
1. | 220g TIP! KUŘECÍ ŠPÍZ se zeleninou a žampiony zabalenými v anglické slanině, podávaný se šťouchanými brambory a domácí tatarskou omáčkou |
105,- |
2. | 150g VEPŘOVÉ VÝPEČKY z výběrové kýty a plece, s hlávkovým zelím a domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
3. | 200g QUESADILLA s rozpečeným sýrem, kuřecími prsíčky, bramborovou plackou, rajčaty, quacamole salsou a španělským restovaným salámem k tomu krouhaný ledový salát a zakysaná smetana |
105,- |
4. | 250g FRANCOUZSKÉ BRAMBORY zapečené s kousky pečeného selátka, vejci a hráškem k tomu červená řepa |
99,- |
5. | 250g ŠPAGETY s vepřovou panenkou, sušenými rajčaty, bazalkovým pestem, smetanovou omáčkou a mozarellou |
99,- |
6. | CHEEF SALAD z čerstvé zeleniny, šunkou od kosti, vejcem, kuřecími nudličkami, francouzským dresinkem a opečeným pita chlebem |
99,- |
Středa: 01. 10. 2014 – Polévka: Frankfurtská s párkem a bramborem
1. | 150g TIP! HOVĚZÍ ROASTBEEF z mladého býčka na ochucených špenátových listech s americkými bramborovými hranolky a dijon majonézou |
115,- |
2. | 150g KUŘECÍ PRSÍČKA v cuketovém těstíčku, podávané s máslovou bramborovou kaší s restovanou cibulkou |
105,- |
3. | 150g THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY se zeleninou v omáčce z kokosového mléka a červeného kari, dušená rýže |
99,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY se špenátem, kuřecími prsíčky, česnekem a smetanou |
99,- |
5. | SALÁT S MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ ledový a římský salát, vejce, opečené plátky brambor |
105,- |
6. | 220g ITALSKÁ ČOČKA na kořenovém základu se zeleninou a rajčaty, k tomu opečený pita chléb |
85,- |
Čtvrtek: 02. 10. 2014 – Polévka: Vývar z hovězího žebra se šunkovými knedlíčky
1. | 150g TIP! MARINOVANÉ MEDAILONKY z vepřové panenky zapečené s pečenou cibulí, paprikou a sýrem, přelité hořčičnou omáčkou a podávané se šťouchanými brambory |
109,- |
2. | 150g KUŘECÍ ROLÁDA s italským salámem, špenátem a sýrem, podávaná se smetanovými brambory a ochuceným hlávkovým salátem |
99,- |
3. | 150g Pomalu pečený IRSKÝ VÁLEČEK NA HOUBÁCH podávaný s dušenou rýží |
105,- |
4. | 220g ITALSKÉ LASAGNE s boloňským masem, zapečené s mozarellou a přelité rajčatovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g CAESAR SALÁT – Ledový a římský salát s kuřecím prsíčkem, opečenou slaninou a krutony a hoblinami sýru parmazán |
99,- |
Pátek: 03. 10. 2014 – Polévka: Zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou
1. | 200g TIP! STEAK z NORSKÉHO LOSOSA na pečených cuketách s bramborovou kaší s máslem |
115,- |
2. | 180g KUŘECÍ STEAK zapečený se smetanovým pórkem,šunkou a sýrem s americkými brambory a tatarskou omáčkou |
99,- |
3. | 200g KONFITOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA se sortýrovanými španělskými brambory panadera |
105,- |
4. | 220g Špagety AGLIO OLIO E PEPERONCINO s kuřecím masem, česnekem a slaninkou |
99,- |
5. | VARIACE LISTOVÝCH SALÁTU s rukolou, vepřovou panenkou, rajčaty, okurkou, smaženou bramborovou plackou, francouzským dresingem a zastřeným vejcem |
99,- |