Pondělí: 06. 10. 2014 – Polévka: Kuřecí krém s masem a zeleninou

1. 150g ŘÍZEČKY   Z VEPŘOVÉHO KARÉ podávané se šťouchaným bramborem s cibulkou, pažitkou a ricotou,   česneková majonéza  

105,-

2. 150g GRILOVANÝ   KUŘECÍ STEAK   podávaný s fazolovými lusky restovanými na slanince s červenou   cibulkou, rukolou a sladkým balsamicem, pečené brambory ve slupce

99,-

3. 220g TIP!  BURRITO   S KUŘECÍM MASEM, fazolemi, paprikou, cibulkou, kukuřicí a strouhaným sýrem, ledový   salát a zakysaná smetana

105,-

4. 220g TRHANÝ   LISTOVÝ SALÁT   s kuřecím masem, vajíčkem, hermelínem, rajčaty, olivami a jogurtovým   dresingem s bazalkou a limetkou

        99,-

5. 220g BRAMBOROVÉ   NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, cibulkou, rozmarýnem, houbami a smetanou

        99,-

 

Úterý: 07. 10. 2014 – Polévka: Gulášová s bramborem

1.  150g (NÁŠ   TIP) GRILOVANÉ   KRŮTÍ MEDAILONKY podávané s restovanou   čerstvou zeleninou, šťouchaným bramborem a šípkovou omáčkou

      105,-

2. 160g SMAŽENÝ   SÝR, vařené brambory a naše   tatarská omáčka         

95,-

3. 170g(MUSÍTE   OCHUTNAT) PLNĚNÁ PAPRIKA výběrovým   mletým masem, přelitá rajčatovou omáčkou a dušená jasmínová rýže

99,-

4. 220g   Těstoviny FETUCCINE S RESTOVANÝM LOSOSEM, rajčaty, červenou cibulkou a smetanou

      105,-

5.  220g(OBLÍBENÁ VARIACE) Míchaný LISTOVÝ SALÁT se špenátem, kuřecím masem, rajčaty, pečenou červenou řepou,   olivami a jogurtovým dresinegm

      99,-

Středa: 08. 10. 2014 – Polévka : Dýňová se smetanou a zázvorem

1. 220g MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem a vepřovou   panenkou, restovaným španělským salámem s paprikou a rajčaty, strouhaný   sýr, anglická slaninka, ledový salát, omáčka barbecue a zakysaná smetana

      105,-

2. 210g GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS   marinovaná   v koření BBQ, šťouchané brambory s cibulkou a slaninkou, sázené   vajíčko

109,-

3. 160g(VÝBORNÉ MASO Z MLADÉHO   BÝKA) Pomalu   pečený vyzrálý hovězí krk na česneku, podávaný se špenátem a naším   bramborovým knedlíkem

      99,-

4. 200g  TĚSTOVINY   PENNE s vepřovou   panenkou, parmskou šunkou, slaninkou, cibulkou a smetanou

        99,-

5. 220g VELKÝ ČERSTVÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kuřecím masem, rukolou,   rajčaty, vajíčkem, kukuřicí, dresingem caesar a křupavou bagetou

99,-

 

Čtvrtek: 09. 10. 2014 – Polévka: Čočková s klobáskou

1. 150g (OBLÍBENÉ)   KUŘECÍ GYROS s opečeným pitta   chlebem, malým řeckým salátem, dresingem tzatziki a smaženými bramborovými   hranolkami          

105,-

2.  150g (KLASIKA)   Smažené KUŘECÍ   ŘÍZEČKY podávané s domácím   bramborovým salátem

99,-

3. 150g(MUSÍTE OCHUTNAT) GRILOVANÝ STEAK HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ z mladého býka, marinovaný v čerstvých   bylinkách, přelitý omáčkou s restovanými žampiony a slaninkou, šťouchané   brambory s mladou cibulkou       115,-
4. 220g Naše výborné BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné uzeným masem, bílé zelí a vídeňská   cibulka

       99-

5. 220g Míchaný listový SALÁT S KUŘECÍM MASEM, marinovaným balkánským sýrem, olivami, rajčaty,   paprikou a okurkou

99,-

6. 220g DOMÁCÍ   ŠPAGETY s kuřecím masem,   chilli papričkou, rajčaty, slaninkou a smetanou         99,-

 

Pátek: 10. 09. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou

1. 220g (MUSÍTE   OCHUTNAT) Kuřecí nudličky restované   s paprikou, cibulkou a rajčaty PODÁVANÉ   V DOMÁCÍM BRAMBORÁKU, zelný   salát a zakysaná smetana                                                                      

105,-

2. 140g(NÁŠ TIP) GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA marinovaný v hrubozrnné hořčici a sojové   omáčce kikoman, mačkané brambory s mladým pórkem a cibulkou

   115,-

3. 150g(OBLÍBENÉ) MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané s restovanou baby kukuřicí   s cibulkou, portská omáčka a sotýrované smetanové brambory

105,-

4. 220g DOMÁCÍ   LASAGNE zapečené s kuřecím   masem, špenátem, žampiony, mozzarelou a smetanovou omáčkou      

99,-

5. 220g KŘEHKÝ   LEDOVÝ SALÁT S RUKOLOU , kuřecím   masem, tortilla chipsy, rajčaty, okurkou, sladkou kukuřicí, a lehký   majonézový dresing s jogurtem

99,-

6. 220g BRAMBOROVÉ   NOKY s kuřecím masem,   žampiony, hráškem  a smetanou

        99,-

Nahoru