Pondělí: 13. 10. 2014 – Polévka: Květáková se smetanou a pažitkou
1. | 150g(OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s brusinkami, citrónem a šlehačkou a domácím kynutým knedlíkem |
105,- |
2. | 200g(VÝBĚROVÝ CHOV) Sekaný HOLANDSKÝ ŘÍZEK z vepřové kýty se sýrem a bramborovou kaší, kyselá okurka |
99,- |
3. | 150g KUŘECÍ STEAK zapečený s kompotovanou broskví, šunkou a sýrem, bramborové krokety domácí tatarka |
99,- |
4. | 220g (KLASIKA) ZELENINOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a nakládanou červenou řepou |
89,- |
5. | 220g SALÁT ze špenátových listů, máslového kuskusu, rajčátek a salátové okurky, opečenou slaninou a filovaným kuřecím prsíčkem |
99,- |
|
||
|
Úterý: 14. 10. 2014 – Polévka: Sedlácká z uzeného žebra se zelím a bramborem
1. | 160g (VÝBĚROVÝ CHOV) Steak z vepřové krkovice podle MAGDALENY DOBROMILY RETTIGOVÉ v čerstvé majoránce, hořčici a česneku se šťouchanými brambory a pečenou cibulkou |
105,- |
2. | 150g (OCHUTNEJTE)Kuřecí MEDAILONKY V TĚSTÍČKU Z ČERNÉHO PIVA, smažené do zlatova a podávané s bramborovou kaší a máslem |
99,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK pomalu tažený metodou sous vide, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) Domácí bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a omáčkou quatro formaggi |
99,- |
5. | 220g SALÁT – listy salátů s ředkvičkou, sušenými rajčaty a vařeným vejcem a pečenými kuřecími proužky, sýr |
99,- |
|
||
|
Středa: 15. 10. 2014 – Polévka: Hrachová s majoránkou a párkem
1. | 220g (VÝBĚROVÝ CHOV) FARMÁŘSKÉ KUŘECÍ STEHNO, pečené na španělském chorizzu s opečeným lionským bramborem (slanina a cibulka) |
105,- |
2. | 150g (OD ŠÉFŮ) DUŠENÉ KUŘECÍ JÁTRA na cibulce a rozmarýnu v silné omáčce, podávané s dušenou rýží |
95,- |
3. | 140g (LEHKOST BYTÍ) PEČENÝ STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA NA MÁSLE, podávaný na citrónových špenátových listech a jemné bramborové kaši |
115,- |
4. | 220g DOMÁCÍ SPAGHETTI s vepřovými nudličkami červenou cibulkou, špekem, houbami a smetanovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g Listy salátů s čerstvou zeleninou s medovo-hořčičným dresigem a restovanou panenkou se šalotkou |
99,- |
6. | 150g (BEZ MASA) SMAŽENÉ PLÁTKY CUKETY v citrónovém těstíčku, podávané s bramborovou kaší s máslem |
89,- |
|
Čtvrtek: 16. 10. 2014 – Polévka: Hovězí krupicová s kmínem a vejcem
1. | 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) Zapečená CHIMICHANGA TEX-MEX, pšeničná tortilla plněná pečeným kuřecím masem, bramborovou plackou, rajčaty, ledovým salátem, slaninou, quacamole, k tomu zakysaná smetana |
109,- |
2. | 150g (OD ŠÉFŮ) PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ TOKÁŇ z vyzrálého krku sypaný vídeňskou cibulkou a podávaný s pečenou rýží s hráškem k tomu sladkokyselé listy hlávkového salátu |
99,- |
3. | 180g (VYZKOUŠEJTE) NAŠE ITALSKÁ DRŮBEŽÍ SEKANÁ Z KUŘECÍCH STEHÝNEK, plněná sušenými rajčaty, olivami a bazalkou, k tomu šťouchané brambory s pečenou cibulkou a pancettou |
99,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) TĚSTOVINY PENNE S LOSOSEM, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
105,- |
5. | 220g FARMÁŘSKÝ SALÁT – rukola a ledový salát, čerstvá zelenina s dresingem z červené řepy k tomu opečený pita chléb a grilované kuřecí prsíčko |
99,- |
|
||
|
Pátek: 17. 10. 2014 – Polévka: Jemná kuřecí s kokosovým mlékem a zázvorem
1. | 150g (LEHKOST BYTÍ) KRŮTÍ STEAK V CITRÓNECH, podávaný na restovaných žlutých fazolkách s karotkou na másle s bramborovými dukáty a domácí majonézou |
99,- |
2. | 150g (Z MLADÉHO BÝČKA) PEČENÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ po židovsku s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
109,- |
3. | 150g(OD ŠÉFŮ) SEGEDÍNSKÝ GULÁŠEK z vepřové kýty, zjemněný smetanou s domácím houskovým knedlíkem |
99,- |
4. | 220g(DOMÁCÍ VÝROBA) SPAGHETTI AGLIO – OLIO s kuřecím masem, slaninou, česnekem, chilli papričkou |
99,- |
5. | 220g (BEZ MASA) Do zlatova usmažený KVĚTÁK a BROKOLICE s vařeným bramborem s pažitkou a máslem, tatarka |
95,- |
6. | 220g Trhaný listový salát s kuřecím masem, hermelínem, olivami, rajčaty, slaninkou a majonézovým dresingem s bazalkou |
99,- |
|