Pondělí: 20. 10. 2014 – Polévka: Fazolová se zeleninou a bramborem
1. | 150g(OD ŠÉFŮ)PEČENÉ VEPŘOVÉ VÝPEČKY podávané se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
2. | 150g Smažené MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PEČENĚ V BRAMBORÁKU, česneková majonéza a šťouchané brambory s pažitkou a italskou ricotou |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK marinovaný v řeckém jogurtu a čerstvých bylinkách podávaný se zeleninovým kuskusem |
99,- |
4. | 220g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou |
99,- |
5. | 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím masem, rukolou, čerstvými rajčaty, kukuřicí, karotkou, ředkvičkami a smaženou bramborovou plackou, francouzský dresing |
99,- |
|
||
|
Úterý: 21. 10. 2014 – Polévka: Špenátový krém se smetanou
1. | 160g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ KUŘECÍ ŠPÍZ s kuřecím masem, klobáskou a zeleninou, pečená brambora přelitá zakysanou smetanou s čerstvou pažitkou |
105,- |
2. | 220g (OCHUTNEJTE) MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem, vepřovou panenkou, šťouchanými fazolemi, špenátem, slaninkou, rajčaty a sýrem, ledový salát a omáčka barbecue |
109,- |
3. | 200g KARBANÁTKY připravované z výběrové vepřové plece a libového boku podávané s vařeným bramborem, kyselou okurkou, cibulkou a hořčicí |
99,- |
4. | 150g(DOMÁCÍ VÝROBA) SMAŽENÝ SÝR, vařené brambory a naše tatarská omáčka |
99,- |
5. | 220g TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem, slaninkou, česnekem, chilli papričkou a rajčatovou omáčkou |
99,- |
6. | 220g Ledový a římský SALÁT S DRESINGEM CAESAR, kuřecím masem, slaninkou a krutonky |
99,- |
|
Středa: 22. 10. 2014 – Polévka : Kulajda
1. | 180g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY podávané se zelným salátem coleslaw, bramborovou kaší a jemnou česnekovou majonézou |
105,- |
2. | 150g (SPECIALITA OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ a provensálské zelenině, šťouchané brambory s mladou cibulkou a smetanou |
105,- |
3. | 200g (MUSÍTE OCHUTNAT) Grilovaná vepřová KOTLETA NAKLÁDANÁ V HRUBOZRNNÉ HOŘČICI, sázené vajíčko, pečené smetanové brambory a omáčka demi glas |
105,- |
4. | 220g Bramborové NOKY SE ŠPENÁTEM, kuřecím masem, česnekem a smetanou |
99,- |
5. | 220g (VÝBORNÝ SALÁT) LISTY SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU A TUŇÁKEM s medovo-hořčičným dresigem, vajíčkem a olivami |
105,- |
|
||
|
Čtvrtek: 23. 10. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou
1. | 220g(SKVĚLÁ DOBROTA) Medailonky z vepřové panenky přelité francouzskou dijonskou omáčkou, restovanou zeleninou se zeleným chřestem a mačkanými brambory s cibulkou |
109,- |
2. | 150g (OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ BURGER v sezamové housce s pečenou slaninkou, sýrem, rajčaty, smaženou bramborovou plackou a ledovým salátem, americký dresing a bramborové hranolky |
105,- |
3. | 180g (CHUŤ FRANCIE) Grilovaný STEHENNÍ KUŘECÍ STEAK podávaný se zeleninou ratatouile a pečenými brambory s rozmarýnem a baby karotkou | 105,- |
4. | 220g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, rajčaty, smetanou a bazalkovým pestem |
99,- |
5. | 220g Velký ZELENINOVÝ SALÁT s vepřovou panenkou, rukolou, ledovým salátem, vajíčkem, šunkou, sladkou kukuřicí, majonézovým dresingem a rozpečenou bagetou |
99,- |
|
Pátek: 24. 10. 2014 – Polévka: Žampionová s bramborem
1. | 150g (LEHKOST BYTÍ) PEČENÁ VYZRÁLÁ HOVĚZÍ KÝTA na slanince, švestkách a bylinkách, šťouchané brambory a silné šťáva |
99,- |
2. | 220g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ GYROS ZABALENÝ V PŠENIČNÉ TORTILLE s rajčaty, ledovým salátem, slaninkou, zelným salátem, sýrem a dresingem tzatziki, bramborové hranolky |
109,- |
3. | 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA přelitý omáčkou bernaise, pečené brambory a fazolové lusky ve slanince |
115,- |
4. | 220g Italský ZELENINOVÝ SALÁT CAPRESE s kuřecím masem, ledovým salátem, čerstvými rajčaty, bazalkovým pestem, sýrem mozzarella, olivovým olejem a balsamicem |
105,- |
5. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, houbami, slaninkou, červenou cibulkou a smetanou |
99,- |