Pondělí: 20. 10. 2014 – Polévka: Fazolová se zeleninou a bramborem

1. 150g(OD ŠÉFŮ)PEČENÉ VEPŘOVÉ VÝPEČKY podávané se špenátem a domácím   bramborovým knedlíkem

99,-

2. 150g Smažené MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ   PEČENĚ V BRAMBORÁKU, česneková majonéza a šťouchané brambory s pažitkou a italskou   ricotou

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ KUŘECÍ   STEAK marinovaný   v řeckém jogurtu a čerstvých bylinkách podávaný se zeleninovým   kuskusem

99,-

4. 220g ŠPAGETY   S KUŘECÍM MASEM, sušenými rajčaty, slaninkou a smetanou

        99,-

5. 220g LEDOVÝ   A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím   masem, rukolou, čerstvými rajčaty, kukuřicí, karotkou, ředkvičkami a smaženou   bramborovou plackou, francouzský dresing  

        99,-

   

   

 

Úterý: 21. 10. 2014 – Polévka: Špenátový krém se smetanou

1.  160g (NÁŠ TIP) GRILOVANÝ   KUŘECÍ ŠPÍZ s kuřecím masem,   klobáskou a zeleninou, pečená brambora přelitá zakysanou smetanou   s čerstvou pažitkou

      105,-

2. 220g (OCHUTNEJTE) MEXICKÁ QUESADILLA s kuřecím masem, vepřovou panenkou,   šťouchanými fazolemi, špenátem, slaninkou, rajčaty a sýrem, ledový salát a   omáčka barbecue

109,-

3. 200g KARBANÁTKY   připravované z výběrové   vepřové plece a libového boku podávané s vařeným bramborem, kyselou   okurkou, cibulkou a hořčicí

99,-

4. 150g(DOMÁCÍ VÝROBA) SMAŽENÝ SÝR, vařené brambory a naše tatarská omáčka

        99,-

5. 220g   TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem,   slaninkou, česnekem, chilli papričkou a rajčatovou omáčkou 

        99,-

6. 220g    Ledový a římský SALÁT   S DRESINGEM CAESAR, kuřecím   masem, slaninkou a krutonky

        99,-

   

Středa: 22. 10. 2014 – Polévka : Kulajda

1. 180g  SMAŽENÉ   KUŘECÍ STRIPSY   podávané se zelným salátem coleslaw, bramborovou kaší a jemnou česnekovou   majonézou

      105,-

2. 150g (SPECIALITA   OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ   LÍČKA NA VÍNĚ a   provensálské zelenině, šťouchané brambory s mladou cibulkou a   smetanou

105,-

3. 200g   (MUSÍTE OCHUTNAT) Grilovaná vepřová KOTLETA   NAKLÁDANÁ V HRUBOZRNNÉ HOŘČICI, sázené vajíčko, pečené smetanové brambory a omáčka demi   glas

      105,-

4. 220g Bramborové NOKY SE ŠPENÁTEM, kuřecím masem, česnekem a   smetanou              

        99,-

5. 220g   (VÝBORNÝ SALÁT) LISTY   SALÁTŮ S ČERSTVOU ZELENINOU A TUŇÁKEM s medovo-hořčičným dresigem, vajíčkem a   olivami

105,-

   

   

 

Čtvrtek: 23. 10. 2014 – Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou

1. 220g(SKVĚLÁ   DOBROTA) Medailonky z vepřové panenky přelité francouzskou dijonskou   omáčkou, restovanou zeleninou se zeleným chřestem a mačkanými brambory   s cibulkou

109,-

2.  150g (OD ŠÉFŮ) HOVĚZÍ   BURGER v sezamové housce   s pečenou slaninkou, sýrem, rajčaty, smaženou bramborovou plackou a   ledovým salátem, americký dresing a bramborové hranolky                                                               

105,-

3. 180g (CHUŤ FRANCIE)  Grilovaný STEHENNÍ KUŘECÍ STEAK podávaný se zeleninou ratatouile a pečenými   brambory s rozmarýnem a baby karotkou       105,-
4. 220g ŠPAGETY   S KUŘECÍM MASEM, rajčaty,   smetanou a bazalkovým pestem

        99,-

5. 220g Velký   ZELENINOVÝ SALÁT s vepřovou   panenkou, rukolou, ledovým salátem, vajíčkem, šunkou, sladkou kukuřicí,   majonézovým dresingem a rozpečenou bagetou                                                                                            

99,-

   
   

 

Pátek: 24. 10. 2014 – Polévka: Žampionová s bramborem

1. 150g (LEHKOST BYTÍ) PEČENÁ VYZRÁLÁ HOVĚZÍ KÝTA na slanince, švestkách a bylinkách, šťouchané   brambory a silné šťáva                                                                                                                                         

99,-

2. 220g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ GYROS ZABALENÝ V PŠENIČNÉ TORTILLE s rajčaty, ledovým salátem, slaninkou, zelným   salátem, sýrem a dresingem tzatziki, bramborové hranolky

   109,-

3. 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA přelitý omáčkou bernaise, pečené brambory a fazolové   lusky ve slanince                                                 

115,-

4.  220g Italský ZELENINOVÝ   SALÁT CAPRESE s kuřecím masem,   ledovým salátem, čerstvými rajčaty, bazalkovým pestem, sýrem mozzarella,   olivovým olejem a balsamicem

105,-

5. 220g BRAMBOROVÉ   NOKY s kuřecím masem, houbami,   slaninkou, červenou cibulkou a smetanou

99,-

Nahoru