Pondělí: 27. 10. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem
1. | 150g(OD ŠÉFŮ) MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z válečku mladého býka, dušená jasmínová rýže |
99,- |
2. | 200g TELECÍ SEKANÉ BIFTEČKY ochucené bylinkami a sýrem, čerstvý listový špenát, pepřová omáčka a sotýrované smetanové brambory |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK, bramborová kaše a okurkový salát |
99,- |
4. | 180g(BEZ MASA) PLÁTKY CUKETY smažené v sýrovém těstíčku, bramborová kaše a česneková majonéza |
89,- |
5. | 220g LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím masem, rukolou, červenou cibulkou v balsamicu, rajčaty, okurkou a ředkvičkami |
99,- |
6. | 220g Těstoviny PENNE S VEPŘOVOU PANENKOU, slaninkou, sušenými rajčaty, česnekem a smetanou |
99,- |
Středa: 29. 10. 2014 – Polévka : Zelná s klobáskou a bramborem
1. | 170 g Grilovaný STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ marinovaný v čerstvém rozmarýnu, pečené brambory přelité zakysanou smetanou a sázené vajíčko |
105,- |
2. | 150g (SPECIALITA OD ŠÉFŮ) VÝPEČKY Z KRÁLIČÍHO HŘBETU na slanince a česneku podávané se špenátem a karlovarským knedlíkem |
105,- |
3. | 170g (MUSÍTE OCHUTNAT) THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY se zeleninou, kokosovým mlékem a červeným kari, dušená jasmínová rýže |
99,- |
4. | 220g(OBLÍBENÉ) LASAGNE zapečené s masovou omáčkou bolognese a sýrem mozarella, přelité rajčatovou omáčkou se smetanou |
99,- |
5. | 220g (VÝBORNÝ SALÁT) Trhaný listový SALÁT SE SMAŽENÝM HERMELÍNEM, brusinkami, rajčaty, hroznovým vínem a pečenou slaninkou |
105,- |
6. | 220g Špagety s tuňákem, červenou cibulkou, rajčaty a sýrem mozarella |
105,- |
Čtvrtek: 30. 10. 2014 – Polévka: Cuketová se zázvorem a smetanou
1. | 150g(SKVĚLÁ DOBROTA) Grilovaný vyzrálý HOVĚZÍ STEAK SILVERSIDE podávaný s italským čočkovým salátem a šťouchaným bramborem s cibulkou |
109,- |
2. | 220g (MEXICO) QUESADILLA plněná smaženým kuřecím masem, slaninkou, rajčaty, dresingem caesar, ledovým salátem, sýrem, nakládaným kaktusem, zakysaná smetana a bramborové hranolky |
105,- |
3. | 150g (KLASIKA) PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE na česneku a cibulce, bílé zelí a domácí bramborový knedlík | 99,- |
4. | 220g Bramborové NOKY S KUŘECÍM MASEM, žampiony, hráškem a smetanou |
99- |
5. | 220g Velký ZELENINOVÝ SALÁT s vepřovou panenkou, rukolou, smaženou bramborovou plackou, olivami, rajčaty a francouzským dresingem |
99,- |
Pátek: 31. 10. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar
1. | 150g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané s restovanou baby kukuřicí na cibulce a česneku, šťouchané brambory s mladou cibulkou a ricotou |
109,- |
2. | 150g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK přelitý sýrovou omáčkou, španělské brambory panadera |
99,- |
3. | 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný STEAK Z TUŇÁKA nakládaný v limetkové marinádě s hrubozrnnou hořčicí, smetanová omáčka s bazalkou a dušená jasmínová rýže |
115 |
4. | 220g (BEZ MASA) ŘECKÝ SALÁT s marinovaným balkánským sýrem, rajčaty, olivami, paprikou, cibulkou a okurkou |
105,- |
5. | 220g BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ŠPENÁTEM, kuřecím masem, sýrem mozarella a smetanou, přelité jemnou omáčkou z pečeného česneku |
99,- |