Pondělí: 27. 10. 2014 – Polévka: Italská bramborová s pestem

1. 150g(OD ŠÉFŮ) MEXICKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ připravovaný z válečku mladého   býka, dušená jasmínová rýže

99,-

2. 200g TELECÍ   SEKANÉ BIFTEČKY   ochucené bylinkami a sýrem, čerstvý listový špenát, pepřová omáčka a   sotýrované smetanové brambory

105,-

3. 150g (NÁŠ TIP) Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK, bramborová kaše a okurkový salát                                                   

99,-

4. 180g(BEZ MASA) PLÁTKY CUKETY smažené v sýrovém těstíčku,   bramborová kaše a česneková majonéza           

        89,-

5. 220g LEDOVÝ   A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím   masem, rukolou, červenou cibulkou v balsamicu, rajčaty, okurkou a   ředkvičkami

        99,-

6. 220g Těstoviny PENNE S VEPŘOVOU PANENKOU, slaninkou, sušenými rajčaty,   česnekem a smetanou

        99,-

 

Středa: 29. 10. 2014 – Polévka : Zelná s klobáskou a bramborem

1. 170 g   Grilovaný STEAK   Z VEPŘOVÉ PEČENĚ marinovaný v čerstvém rozmarýnu, pečené brambory přelité   zakysanou smetanou a sázené vajíčko

      105,-

2. 150g (SPECIALITA   OD ŠÉFŮ) VÝPEČKY   Z KRÁLIČÍHO HŘBETU na slanince a česneku podávané se špenátem a karlovarským knedlíkem

105,-

3. 170g   (MUSÍTE OCHUTNAT) THAJSKÉ   KUŘECÍ NUDLIČKY se   zeleninou, kokosovým mlékem a červeným kari, dušená jasmínová rýže

      99,-

4. 220g(OBLÍBENÉ) LASAGNE zapečené s masovou omáčkou bolognese   a sýrem mozarella, přelité rajčatovou omáčkou se smetanou             

        99,-

5. 220g   (VÝBORNÝ SALÁT) Trhaný listový   SALÁT SE SMAŽENÝM HERMELÍNEM, brusinkami, rajčaty, hroznovým vínem a pečenou   slaninkou

105,-

6. 220g   Špagety s tuňákem, červenou cibulkou, rajčaty a sýrem mozarella

      105,-

 

Čtvrtek: 30. 10. 2014 – Polévka: Cuketová se zázvorem a smetanou

1. 150g(SKVĚLÁ   DOBROTA) Grilovaný vyzrálý HOVĚZÍ STEAK   SILVERSIDE podávaný s italským   čočkovým salátem a šťouchaným bramborem s cibulkou

109,-

2.  220g (MEXICO) QUESADILLA   plněná smaženým kuřecím masem,   slaninkou, rajčaty, dresingem caesar, ledovým salátem, sýrem, nakládaným   kaktusem, zakysaná smetana a bramborové hranolky                                                             

105,-

3. 150g (KLASIKA)  PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE na česneku a cibulce, bílé zelí a domácí bramborový   knedlík         99,-
4. 220g Bramborové NOKY S KUŘECÍM MASEM, žampiony, hráškem a smetanou                                          

       99-

5. 220g Velký   ZELENINOVÝ SALÁT s vepřovou   panenkou, rukolou, smaženou bramborovou plackou, olivami, rajčaty a   francouzským dresingem

99,-

 

Pátek: 31. 10. 2014 – Polévka: Zeleninový vývar

1. 150g MEDAILONKY   Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané   s restovanou baby kukuřicí na cibulce a česneku, šťouchané brambory   s mladou cibulkou a ricotou

109,-

2. 150g (NÁŠ TIP) KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK přelitý sýrovou omáčkou, španělské brambory panadera

   99,-

3. 140g(DOPORUČUJEME REZERVOVAT) Grilovaný STEAK Z TUŇÁKA nakládaný v limetkové marinádě   s hrubozrnnou hořčicí, smetanová omáčka s bazalkou a dušená   jasmínová rýže

115

4. 220g (BEZ MASA) ŘECKÝ SALÁT s marinovaným balkánským sýrem, rajčaty, olivami, paprikou,   cibulkou a okurkou

105,-

5. 220g BRAMBORY   ZAPEČENÉ SE ŠPENÁTEM, kuřecím   masem, sýrem mozarella a smetanou, přelité jemnou omáčkou z pečeného česneku

99,-

Nahoru