Pondělí: 03. 11. 2014 – Polévka: Uzený vývar s kroupami a bramborem
1. | 150g Pomalu pečený HOVĚZÍ IRSKÝ VÁLEČEK NA HOUBÁCH a bylinkách, dušená jasmínová rýže |
99,- |
2. | 150g NÁŠ TIP! KRŮTI MEDAILONKY podávané s fazolovými lusky restovanými s cibulkou a slaninou, šťouchané brambory s pažitkou a domácí tatarská omáčka |
105,- |
3. | 150g (NÁŠ TIP) Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK plněný hermelínem, šunkou a kapií, smetanová bramborová kaše a listový salát s jogurtovým dresingem |
105,- |
4. | 220g Bramborové NOKY S NUDLIČKAMI Z VEPŘOVÉ PANENKY, domácím špekem, červenou cibulkou, sušenými rajčaty, rozmarýnem a smetanou |
99,- |
5. | 220g (VÝBORNÝ SALÁT) LEDOVÝ A ŘÍMSKÝ SALÁT s kuřecím masem smaženým v sýrovém těstíčku, rukolou, dresingem Caesar, pečenou slaninou a rajčaty |
99,- |
|
||
|
Úterý: 04. 11. 2014 – Polévka: Kapustová s klobásou a chlebovými krutóny
1. | 220g QUESADILA plněná šunkou od kosti, sýrem žampiony, cibulí a kuřecím masem k tomu bramborové hranolky a americky dresing |
105,- |
2. | 150g NÁŠ TIP! PEČENÉ VYKOSTĚNÉ KRŮTÍ STEHNA na tymiánu a česneku s dušeným listovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem |
99,- |
3. | 160g SMAŽENÝ KVĚTÁK podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou |
99,- |
4. | 220g TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem marinovaným v citrónech s cuketou, bazalkovým pestem, sýrem a smetanovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g SALÁT NIҪOISE – variace ledového, římského salátu a čerstvé zeleniny míchané s dresingem s ančoviček a Dijon hořčice, zelené fazolky, pečené brambůrky, černé olivy, vařené vejce a nakládaný tuňák |
99,- |
|
||
|
Středa: 05. 11. 2014 – Polévka: Italská ragú s bazalkou, rajčaty a smetanou
1. | 150g BEEFBOURGIGNON z vyzrálého hovězího válečku s čerstvými bylinkami a zeleninou,, podávaný s dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
2. | 150g NÁŠ TIP! SMAŽENÉ MARINOVANÉ KRÁLIČÍ ŘÍZEČKY s naším bramborovým salátem |
105,- |
3. | 150g RANCHERSKÝ KUŘECÍ STEAK zapečený s grilovanou slaninou, sýrem a sázeným vejcem, podávaný s BBQ majonézou a bramborovými hranolky |
105,- |
4. | 220g BRAMBOROVÉ NOKY s restovaným kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanovou omáčkou |
99,- |
5. | 220g SALÁT CAESAR – ledový a římský salát se sázeným vejcem, opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem |
99,- |
6. | 150g DOMÁCÍ VYUZENÁ KRKOVIČKA s čočkou na kyselo a sázeným vejcem |
95,- |
|
Čtvrtek: 06. 11. 2014 – Polévka: Silný hovězí vývar s morkových kostí s kapáním
1. | 150g NÁŠ TIP! ITALSKÁ ZELENINOVÁ PÁNEV – restované kuřecí prsa s domácí italskou salsiciou, chřestem, cukrovými hráškovými lusky v rajčatovém sosu s bílým vínem a dušenou jasmínovou rýží |
105,- |
2. | 180g GRILOVANÁ MARINOVANÁ KRŮTÍ JATÝRKA s domácí křenovou remuládou a chalupářskými bramborovými hranolky |
99,- |
3. | 150g PASTÝŘSKÝ SMAŽENÝ SÝR s domácí tatarskou omáčkou a pažitkovým vařeným bramborem s máslem | 99,- |
4. | 220g Zapečené domácí fleky „ ŠUNKAFLEKY“ s vyuzenou šunkou a vejcem, nakládané kyselé okurky |
95- |
5. | 220g (VYZKOUŠEJTE) FARMÁŘSKÝ SALÁT – Variace trhaných listových salátů, ředkviček, rajčátek s jogurtovo –majonézovým dresingem, opečenou slaninou a plátky brambor, zastřeným vejcem a vepřovou panenskou svíčkovou |
99,- |
6. | ||
|
Pátek: 07. 11. 2014 – Polévka: Čočková s česnekem a majoránkou
1. | 150g NÁŠ TIP! VLÁMSKÉ HOVĚZÍ CARBONNADES, podávané s bramborovými kroketami, cibulovou marmeládou a domácí majonézou |
105,- |
2. | 150g KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ SUŠENÝMI RAJČATY, mozzarellou, přelité balzamikovou omáčkou s bazalkovým pestem zjemněnou kapkou smetany k tomu zapečené brambory s cibulí a vejcem |
105,- |
3. | 150g KUŘECÍ SOTÉ s olivami, baby kukuřicí, šalotkou, paprikou na kari v omáčce s kokosového mléka, dušená rýže |
99,- |
4. | 220g (DOMÁCÍ VÝROBA) Těstoviny penne s lososem, listovým špenátem a smetanovou omáčkou |
105,- |
5. | 220g KŘUPAVÝ SALÁT s grilovaným kuřetem, bazalkovou majonézou a sýrovým toustem |
99,- |