Restaurace Trojský vrch Váš oběd si nyní můžete objednat také on-line

Polední nabídka / Zobrazit bez alergenů

Pondělí: 11.11. 2019

Polévka: ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA s houbami, květákem a zeleninou 1,3,7,9

1. 180g KLASIKA! SELSKÁ BAŠTA pomalu pečené uzené a vepřová krkovička s klobáskou na roštu, červené zelí, bramborové a houskové domácí knedlíky 1,3,6,7,9                       119,-
2. 150g NÁŠ TIP! MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY SMAŽENÉ V BRAMBORÁKU, podávané se zeleným salátem a bramborovou kaší 1,3,7,9 125,-
3. 150g OBLÍBENÉ! HAMBURGER V DOMÁCÍ SEZAMOVÉ HOUSCE s jemně mletým hovězím masem, majonézou chipotle, sýrem čedar, listovým salátem, pečenou zauzenou slaninou, rajčaty, červenou cibulkou a smaženou bramborovou plackou, americké brambory 1,3,7,9,10 135,-
4. 180g VŮNĚ ASIE! KUŘECÍ NUDLIČKY NA ČERVENÉM KARI v omáčce z kokosového mléka s restovanou čerstvou zeleninou, dušena jasmínová rýže 1,3,6,7,8, 9,11 117,-
5. 150g SALÁT! CAESAR – ledový a římský salát s opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem a dresinkem z ančoviček, domácí majonézy a česneku 1,3,4,7 120,-
     
     

Úterý: 12. 11. 2019

Polévka: KUŘECÍ VÝVAR se zeleninou a nudlemi 1,3,7,9

1. 160g NÁŠ TIP! BIFTEK Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ v jemně zauzené slanině, sázeným vejcem a máslem, podávaný s opečenými půlky brambůrek granaille se slupkou s pepřovou omáčkou 1,3,7,9 145,-
2. 150g VŮNĚ BELGIE! VLÁMSKÉ CARBONNADE dušené hovězí kostky na černém pivě a hořčici s kapkou vinného octa, podávané s restovanými fazolovými lusky a bramborovými rösti 1,3,6,7,9 125,-
3. 200g KLASIKA! SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem, pažitkou a jemnou bramborovou kaší s máslem, kyselá okurka 1,3,7,9 117,-
4. 150g ČERSTVÉ TĚSTOVINY! BRAMBOROVÉ NOČKY s kuřecími prsíčky na česneku, restovanými listy špenátu v bešamelové omáčce zjemněné smetanou, sýr parmazán 1,3,7 115,-
5. 150g QUESADILLAS S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM, španělským chorrizem, strouhaným sýrem čedar a eidam, kostičky rajčat a bramborovou placičkou, omáčka barbecue a ledový salát ochucený dresingem Caesar 1,3,4,7,9 120,-
     
     

Středa: 13.11. 2019

Polévka: JIHOČESKÁ KULAJDA s vejcem a houbami 1,3,7

1. 210g SPECIALITA KUCHAŘE! SVÁTEČNÍ KACHNA pečené francouzské kachní stehno na kmíně, podávané se šťávou z výpeku, moštovým červeným zelím a bramborovým knedlíkem 1,3,6,7,9 139,-
2. 150g OBLÍBENÉ! KUŘECÍ PRSÍČKO CAPRESE plněné sýrem mozzarella a polo sušenými rajčaty, marinované v bazalkové pestu, podávané s pečenými půlky brambůrek s cibulí a slaninou, domácí majonéza 1,3,7,8,9 125,-
3. 150g TO NEJLEPŠÍ Z ASIE! KANTONSKÉ VEPŘOVÉ VÁLEČKY V BBQ MARINÁDĚ CHAR SIU, podávané s růžičkami brokolice na páře, sezamem, omáčkou z výpeku s vůní badyánu a skořice, dušená jasmínová rýže s kurkumou 1,3,6,7,8,9,11                                                  120,-
4. 180g ČERSTVÉ TĚSTOVINY! PENNE ARABIATA, čerstvé vaječné těstoviny penne s tomatovou na cibuli a česneku s restovanou slaninou, kuřecími prsíčky, sýrem parmezán a salátem rukola 115,-
5. 150g SMAŽENÝ KVĚTÁK, vařené brambory a tatarská omáčka 1,3,7                         112,-
     
     

Čtvrtek: 14. 11. 2019

Polévka: ITALSKÁ Z ČERVENÉ ČOČKY a rajčat 1,3,7,9

1. 140g ČERSTVÁ RYBA! POŠÍROVANÝ LOSOS V PÁŘE, podávaný s holandskou omáčkou a sotýrovanými brambůrky s bylinkami a olivovým olejem, bazalkové pesto a redukce z octu balzamiko 1,3,4,7,8,9 135,-
2. 150g NÁŠ TIP! SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z KUŘECÍCH PRSOU A VEPŘOVÉ PANENKY, marinované v jogurtu, česneku a bazalce smažené ve slunečnicovém oleji a kukuřičné strouhance šťouchané brambory s mladou cibulkou, zelný salátek s karotkou 1,3,7,9 125,-
3. 150g KLASIKA TROCHU JINAK! TRHANÁ ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ přes noc pomalu dušená hovězí kýta v silné omáčce ze znojemských okurek a uzeného špeku, podávaná s dušenou jasmínovou rýží a vídeňskou smaženou cibulkou 1,3,6,7,9 117,-
4. 180g ČERSTVÉ TĚSTOVINY! BRAMBOROVÉ NOKY se sušenou šunkou, kuřecími prsíčky, žampiony, zelenými fazolkami a smetanovou omáčkou 1,3,7 115,-
5. 250g ZABÍJAČKA! ČTVRTKILOVÁ JITRNICE s vařeným bramborem a kysaným zelím 1,3,7 109,-
     
     

Pátek: 15. 11. 2019

Polévka: KVĚTÁKOVÁ SE SMETANOU a muškátovým oříškem 1,3,7

1. 300g TOMAHWK STEAK! VEPŘOVÁ KOTLETA TEXAS XXL marinovaná v česneku a čerstvých bylinkách, lyonské brambory s cibulí a slaninou a majonéza 1,3,6,7,9                        145,-
2. 250g LOVECKÁ SEZÓNA! JELENÍ RAGÚ NA ČERVENÉM VÍNĚ a kořenové zelenině se žampiony, podávané s bramborovými kroketami, brusinky 1,3,7,9                                       125,-
3. 150g OBLÍBENÉ! SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V PAŘÍŽSKÉM TĚSTÍČKU se šunkou a sýrem, podávané s bramborovou kaší s máslem 1,3,7 120,-
4. 180g ČERSTVÉ TĚSTOVINY! TAGLIATELLE S DOMÁCÍ KLOBÁSKOU SALSICIA A CHERRY RAJČÁTKY restované na česneku a olivovém oleji, kostičky sýru mozzarella a bazalkové pesto1,3,7,8,9 117,-
5. 100g SALÁT GRILOVANÝ HERMELÍN marinovaný v BBQ koření a česneku, podávaný s lyonskými brambory s cibulí a slaninou, ochucené lístky řepy 1,3,6,7,9,10 119,-
     
     

 



Nahoru