Restaurace Trojský vrch Váš oběd si nyní můžete objednat také on-line

Polední nabídka / Zobrazit včetně alergenů

Pondělí: 20. 11. 2017

Polévka: GULÁŠOVÁ S HOVĚZÍM MASEM a BRAMBOREM

1. 150gKLASIKA! VALEČEK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ V TYROLSKÉ SUŠENÉ ŠUNCE, plněný kuřecí fáší, mozzarellou, bazalkou a sušenými rajčaty, podávaný s bramborovou kaší a omáčkou 119,-
2. 150gOBLÍBENÉ! VARIACE ŘÍZEČKŮ smažené kuřecí a vepřové medailonky z panenské svíčkové, podávané se šťouchaným bramborem s máslem, rajčatový salátek 125,-
3. 150gNÁŠ TIP! HOVĚZÍ VÁLEČEK V RAJSKÉ OMÁČCE, podávaný s houskovým 117,-
4. 220gBRAMBOROVÉ NOKY s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou 120,-
5. 220gQUESADILAS pšeničná tortilla plněná rozpečeným sýrem, vaječnou omeletkou, kuřecími medailonky, slaninou, restovanými fazolovými lusky na česneku a bramborovou plackou, BBQ omáčka, zakysaná smetana, ledový krouhaný salát 129,-

Úterý: 21. 11. 2017

Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR s nudlemi a zeleninou

1. 300gSPECIALITA KUCHAŘE! VEPŘOVÁ MASITÁ ŽEBÍRKA z pečeně připravovaná metodou souse vide, potřená BBQ marinádou, podávaná s opečenými půlky brambůrek, křenem, Dijon majonézou a zelným salátem (souse vide – pomalá úprava při nízké teplotě) 139,-
2. 180gNÁŠ TIP! TEX – MEX HOVĚZÍ SEKANÁ PEČENĚ rolovaná spolu s čedarem, pečenou paprikou, cibulí a petrželkou, podávaná s gratinovanými brambory se slaninou 119,-
3. 150gKLASIKA! DUŠENÉ KRŮTÍ MEDAILONKY NA PAPRICE se smetanovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží 117,-
4. 220gDomácí ŠPAGETY AGLIO OLIO E PANCETTA se slaninou, kuřecím masem, česnekem, feferonkou a sýrem parmezán 120,-
5. 145gRYBA! FISCH & CHIPS – smažené rybí filé v těstíčku z černého piva, s bramborovými hranolky a limetovou domácí majonézou 115,-

Středa: 22. 11. 2017

Polévka: KULAJDA S HOUBAMI a bramborem

1. 180gOBLÍBENÉ! ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ SE ZELNÝM SALÁTEM A OPEČENÝMI BRAMBŮRKY pečená vepřová panenka, hovězí roštěná a kuřecí prsíčka spolu s paprikou, cibulí a špekem na špejli v alobalu, podávaná s opečenými brambůrky a zelným salátem 125,-
2. 150gSPECIALITA KUCHAŘE! VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK smažený na sádle, podávaný s bramborovým salátem 139,-
3. 180gKLASIKA! PEČENÝ VEPŘOVÝ VRABEC pečené kostky vepřové plece a kýty s kmínem, cibulí a česnekem s vepřovou šťávou, špenátem a domácími bramborovými knedlíky 117,-
4. 220gBRAMBOROVÉ NOKY s vepřovou panenskou svíčkovou, bazalkovým pestem, cherry rajčaty, česnekem, smetanou a máslem 120,-
5. 180gSMAŽENÉ ŽAMPIONY obalované české žampiony, smažené ve slunečnicovém oleji, podávané s mačkaným bramborem s máslem a domácí tatarskou omáčkou 112,-

Čtvrtek: 23. 11. 2017

Polévka: AZTÉCKÝ KUŘECÍ VÝVAR se smaženou tortillou a zakysanou smetanou

1. 150gSPECIALITA KUCHAŘE! SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřové krkovice s kysaným zelím, mletou paprikou a smetanou, podávaný s domácím kynutým houskovým knedlíkem 112,-
2. 150gNÁŠ TIP! KUŘE NARUBY steak z kuřecích farmářských prsou v hrubé mouce a vejcích, podušený v přírodní hořčicové šťávě a podávaný s bramborovou kaší 119,-
3. 150gOBLÍBENÉ! MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENSKÉ SVÍČKOVÉ s hříbkovou omáčkou a hráškovými lusky, podávané se smaženými bramborovými hranolky se slupkou 135,-
4. 220gTORTILLA ROLL – pšeničná tortilla rolovaná spolu se slaninou, kuřecími marinovanými prsíčky, špenátem, bramborovou plackou a rozpečeným sýrem a domácí majonézou 117,-
5. 220gRIZOTO S NUDLIČKAMI DUŠENÉHO HOVĚZÍHO VÁLEČKU s restovanou čerstvou zeleninou, žampiony, hráškem, česnekem, italskou pancetou a parmezánem 115,-

Pátek: 24. 11. 2017

Polévka: BRAMBORAČKA tradiční bramborová polévka se sušenými houbami

1. 180gDOMÁCÍ KLASIKA! SVÁTEČNÍ KUŘE ALLA KACHNA pomalu pečené kuřecí stehno na kmíně, podávané se šťávou z výpeku, červeným zelím a bramborovým knedlíkem 117,-
2. 180gNÁŠ TIP!  MIX GRIL medailonky z kuřecích prsíček, vepřového hřbetu a hovězí sekané kýty s přírodní silnou šťávou z výpeku, s křenovou domácí majonézou ochucenou hrubozrnnou hořčicí, podávané s bramborovými krokety, opečenými plátky slaniny a sázeným vejcem                                                                     145,-
3. 150gOBLÍBENÉ! KUŘECÍ NUDLIČKY V OMÁČCE HOISIN s restovanou čerstvou zeleninou, dušená jasmínová rýže 112,-
4. 100gSMAŽENÝ SEDLČANSKÝ HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka 115,-
5. 220gSALÁT CAESAR – ledový a římský salát s opečenými plátky slaniny, grilovaným kuřecím prsíčkem a česnekovým dresinkem 120,-

Nahoru